Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem se rozhodl naposledy zvednout ScrOG a podívat se na holky
scrog mám zavěšený na 4 drátech (foto2) ve stropě sádrokartonu jsou prostrčeny ven a tam je drží (foto1) taková svorka. jinak to jistí čokoládka
takže bez větších problémů sem zvedl scrog, vytáhl holky ven a ostříhal spodky co byly k h...... vždy sem si při sklizni říkal že jsem to neoholil víc, když vidíte ty minipaličky u spodku které berou těm vrchním sílu tak se vám chce brečet...
při stříhání jsem narazil na dvě svilušky......hned jsem je zlikvidoval ručně
a celou skříň a holky hned postříkal spruzitem
jinak nějaké fota holek když sem je vracel do skříně........a pohled na holky bez scrogu foto3,4,5,6
a po postřiku spruzitem foto 7
dnes postřik pythaminem a po 3 dnech je večer než půjdou spát čeká opět zálivka 1/2 koncentrace na květ od AH
jsem rád začínají se pěkně rýsovat květy a vypadá to že jich bude celkem dost a všechny v jedné rovině
některé už tak zesílily že nejdou pod scrog už ohnout a nechci je zlomit..
takže už tomu nechám volný průběh.......
edit : asi na 4 listech jsem evidoval toto (foto3)
asi teplota (měli jednou 34°C) i když pythamin by měl chránit před vysycháním.... jinak zbytek vše luxus zelené listy
nijak to nehrotím ... zneškodnil jsem je pro jistotu...
jdu hledat ........
kdyby to někdo našel dřív.....nebudu se zlobit
edit 2 : tak jsem to asi našel.. je to tady --> FAQ :-)
výbojku sem zvedl o 5cm už včera kvůli té teplotě 34°C takže ok a nemělo by se nic objevit doufám...
ten název threadu jsem asi neodhad edit: už je změněn...právem přybylo 400w bush
sundal jsem síť a provedl jsem očistu dna a stěn
oholil mini paličky na spodcích (už naposled)
a rozhodl sem se že už zpátky síť nedám.. holky si myslím jsou v jedné rovině a jsou pěkně rozmístěné větve po celém prostoru.. bude to pro mně jednodušší manipulace protože tu skříň mám celkem velkou a přes scrog jsem se nedostal k zadním holkám...
napříště by to chtělo skříň víc do šířky pro lepší manipulaci a myslím si že síť tam bude až dokonce...
konečně mám spravený vlhkoměr tak napříště už budou imformace i o vlhkosti
vlhkost: 40% teploty: min 18°C max 28°C zálivka: dnes dostanou 50% koncentrace na květ
zvedl jsem o něco výbojku na cca 40cm (účinost je 80cm)
ufo jede jako blázen a tím si myslím mi padá vlhkost.. nemám zvlhčovačku (zatím) a tak to ruční rosení tomu asi moc nedá
na příště to bude chtít CT a zvlhčovačku.....
dneska to trochu prostříhám ať to svítí i dolů
teplota: min 19°C max 29°C zálivka: nic postřik: pythamin vlhkost: při postřiku 38% jinak 25% nic moc
holkám uprostřed začínají hnědnout pestíky.. a paličky jsou evidentně menčí než u těch v zadu a na krajích... asi ta teplota nebude nejlepší..
zítra si půjčím foťák a udělám porovnání ať se sami můžete podívat.
přitom 30°C se mi nezdá moc!!!!
nevím jestli to není tím že ofuk fouká právě na ty uprostřed
teplota: min 19°C max 31°C zálivka: 50% koncetrace na květ postřik: voda vlhkost:min 25% max 40%
tak jsem si půjčil foťák ať se mohu s vámi podělit o kvalitní fotky
bohužel vyšší teploty způsobily to že holky moc nekynou.... :-(
na příště to dám do CTéčka