Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mast můžu jen doporučit!!! Pomohla mi zatím a všem na všechno....na nehty, plísně na nohou, mozoly, otoky, popáleniny, rozpraskané rty, proleženiny!!! Udělal jsem si ji dost silnou(dal jsem tam poměrně dost palic) Naprostá spokojenost...
myslim,ze to tu neni: u nas v nemocnici maj ve zdech ZLATYHO MENINGOKOKA asi uz 15 let taK se stane ze obcas nekdo pri naky operaci ho chytne....
takovej priklad byL muj dedecek vic jak pul roku se mu nechtela zatahnout jizva po operaci kolena,jak mast dostal do 14ti dnu bylo po nem a jizva je prelecena, po meningokokoj zadny znamky, pritom predtim ho dedoj nasli ve vzorku z ty rany. ortopedie je u nas na spatne urovni a dedoj malem chteli nohu rezat,ze by se mu ta infekce mohla rozsirit dal...
Tohle mi dnes napsal táta: "ahoj, synáčku. Byl jsem v ..., v domě bylo pod nulou, tak jsem topil, a vytáhl to na plus 5, ... Ale jak mi byla zima, tak mě hrozně rozbolelo koleno. Když jsem přijel domů, tak jsem si ho pořádně natřel a promasíroval tvou medicínou. Představ si, že se mi do 10 minut!!! ulevilo a do čtvrt hodiny po bolesti ani památky." :-)
dobrý den, medicinmani! dělám svojí třetí várku masti, tentokrát mentolovou.( ve Vilímkové lékárně na I.P.Pavlova v Praze mi ochotně navážili 20g krystalického mentolu za 75,-). Látka je pevné formě šupinek, prý by se měla ve vazelíně dobře rozpustit. Ale nevím koncentraci! Prosím, nevíte někdo, kolik cca g na 700g vazelíny?
děkuji moc!
(jinak jsem teď použil na bolavá záda látky, přes které jsem cedil mast jako obklady - a funguje to výborně. silné anenestetikum.)
2Pozdrav: Diky! Zjistil jsem, ze takove ty "Polar" masazni masti, ktere se prodavaji v celkem velkych kelimcich, maji 3%. Presne takovou jsem chtel svoji mast mit. Podarilo se tak napul: mentol je nesmirne tekavy a vychytat spravnou teplotu vazeliny, aby byla maximalne tekuta (aby se dala rozlit do kelimku) a mentol se v ni dobre a hlavne rovnomerne rozpustil (jinak rozpusti se vyborne primo ve vazeline) a pritom neprekrocit teplotu, kdy mentol bourlive vytekava ven (docela to protahlo a uz nemam rymu), je tezke. Dosahl jsem tak myslim koncentrace max 2%.
Priste budu opatrnejsi a necham hmotu jeste o milimetr vychladnout, pomer, ktery jsem pouzil (600 g vazeliny vs. 20g mentolu) budu opakovat. jinak tato slabsi mentolova mast je pro smysly jeste atraktivnejsi, nez hrebickova. Svezi, chladiva, pritelkyni zmirnuje svedeni koprivky z alergie na roztoce, a pritom rychle hoji rozskrabane pupinky.
Ahoj. Mám dotaz. Půjdu na kompletní lékařskou prohlídku včetně toxikologického testu, tj. i na drogy. Už měsíc a půl kvůli tomu nehulím, jenže teď jsem si vzpomněl, že často používám konopnou mast. Myslíte že THC apod. v ní obsažené projdou do krve a mohly by ovlivnit výsledky testů? díky
Můj děda má rakovinu kůže.Nic mu na tuto nemilou nemoc očividně nezabírá.Rakovina se znatelně šíří.Opatřím zde od nejmenovaného člena(velice mu tímto děkuji) konopnou mast a za cca 7dnů se potíraná místa žačala hojit a postižená kůže regenerovat.Úžasné!
Dále proti oparům je taktéž výborná.