Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mr. Figaro: díky, to je přesně to, co jsem potřeboval vědět, bydlím v paneláku viď a ještě navíc v podnájmu - takže nesmí být moc velká cena za elektřinu, protože ji neplatím já a odtah nesmí smrdět po celým baráku :-)
Dortik : dikes, uz jsem to procital..ma to sve vyhody i nevyhody..ale nakonec jsem zustal u zarivky.. a odle toho jak se rozrostou nove kiti dokoupim mozna jeste jednu zarivku..ale necham to urcite pod nima
zdravim
tak na svilusky jsem dnes koupil propravek DOCTOR DOOM, je to uz ve spreji, tak tim zkusím ošetrit tak at se mi to nedostane do palicasi by to bylo nemile...
prostredek proti sviluskam..
foto prvni kiti..krasne se nafukuje
foto 2 kiti..do tydne bude sklizena je o poznani ridci nez ta prvni!
tak postřik proti sviluškam, sice pozde ale zabral kytka zustala v dost zuboženém stavu umira driv nez by mela, se mi tak zda..
jedno foto nej palice..
na usporku slušný
škoda těch svilušek,ty už ti to ožíraj dlouho
150W sodik ber.....
na 4 kytky to bohatě stačí.Tolik to netopí.
mno někdo má furt málo to je jasný.
koukni na muj 115W no a to jsem si s tím nedal moc práce
čuss