Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No mooooooooc pekny na prwni pokus.Ja mam teda kyti zatim wenku na strome,ale na zimni sezonu snad wychytam i indoor.Ten bubler mi pripada jako hodne dobra wolba.Uz jen kwuli tem 11 listkum.To se mi wenku jsete nestalo a u bubleru to widim porad.
Pokud to chces sklizet takhle brzy udelej neco s periodou, nejlip zkrat dobu sviceni na tu kytku aby ti palice drive dozraly a nehulil si bliznicky .Zkus svetelnej sok a periodu bych videl tak na 6/18.
Jeste jsem na neco zapomnel . Nekteri groweri kdyz sklizej kytky, tak koreny sparujou horkou vodou prej ze se zvysi potence. Nevim nezkousel jsem . Ale z jednoho peknyho korinku jsem si udelal prima fajfku .Nebo muzes pekne rostlej koren pouzit jako samorost a pestovat na nem treba sukulenty, taky jsem zkusil a je to moc pekny. Jinak ohledne mnozstvi aktivnich latek v korenech nic nevim , ale zkus hleda a trba neco najdes.
Cus bus
moc pekný masakrr ,k+ joojoo cetl sem ze koreny se daj proplachnout vodou, a hodit nakrajený do wodky tag po2mesisich slejt dat do varný sklenice do vody na sporak. a varit ,tag 0,5 hodky,michat (menci plamen aby ti moc neviprchal alkac). no hodis tam zase koreny a nechasto dalsi mesic ,sase scedis povaris abez korenu nechas 0,5mesice. prefiltrujes, ulezet na0,5 mesic. muzes chlastat pochutinku z korenu (slabou ale goom).
je to na zpusob "creme de gras"- moc v pohode =))
poradim ti ze ok je delat to tak po 1litru.sezenes flasky a je to dobri i na varení. cest.
Covece Y, to je docela dobrej recept, ale docela zdlouhavej a myslim si, ze tenhle chlast je z hlediska narocnosti spise pro fajnsmekry. Zkuste neco mene narocnyho a na potenci uplne odzbrojujici (pokud ovsem michate chlast s ganjou together, coz ja uz moc nedelam, jelikoz me do dost dostava a ja to pak neumim ukocirovat ).
Vem cokoliv za chlast, kterej ma vetsi voltaz (podle chuti, doporuciji spise neco cireho, proc ?, k tomu se dostanu), vem cokoliv z huleni (podle toho jak se pak tim chces vyprasit), ja osobne jsem vetsinou daval velice masivni palicky a ty palice hod do toho chlastu. Flasu hermeticky uzavri a nech tam ty palice louhovat. Obcas to protrepej a po par tejdnech ti ten alkohol zacne zelenat (proto cirej). Cim to tam nechas dyl, tim bude ten napoj zelenejsi a zelenejsi... a od toho ma tenhle zabijak nazev ZELENEJ DR(S)AK. Az na to dostanes po par mesicich poradnou chut, tak si dej s nakou slecnou panaka a uspech je zarucen (ale bacha nesmis to prehnat :flick . Nebo ten chlast dej do naky ozdobny lahvicky a muzes to dat nekomu, koho mas rad k narozeninam ci k jine oslavyvhodne prilezitosti.
Jinak za ty paldy K.
At se dari.
PRENDA jo to je v pohode jenze ,je to zdlouhavi proto ze v korenech neni tolik THC jako v palicich. a je lepsi mit vodku ci co po pul roce a tesit se na ni jak malej, nez tak krasny koreny vyhodit.to co delas z tema paldama je vpohode zmastovak ,pak skus ty nasakli palice jeste povarit v mliku primerene palicim a poseres se , ja mel jednou i po vylouhovanejch palicich haluce jak prase. cest
Čus,tak už víš co je to za skunk? Netroufám si říct přesně,ale jak si prohlížím Tvé fotečky,řekl bych,že jde o "Mazar-a" .Dostal jsem předloni od kamoše semínko a byla z něj úplně podobná kytí.Řek bych,že stejná,ale chtělo by to videt v reálu.Vím,už asi není.
Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!