Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
me dve kytky zacali kvetst uz po asi mesici a maji jen jedno, dvou nevo obcas tri cipi listy... kvetou doted ale nevypada to ze by se tam obevovali nejaky vetsi palicky... jen rostou strasne pomalu ale je mozny ze meli jen velike soky.?. presun ven skrin ven skrin, brno skrin -> vysocina sklenik , presazeni, atd... ma cenu je jeste nechavat rust a cekat od nich jeste neco nebo je nechat jen na okrasu???
tak ja jsem na tom podobně mě kytka taky děla jednocipi ted už alespon třicípi listy ale už začína jit do květu ale zda se mi to pořád nějake slabe. Taky jsem dával kytkam zabrat když jsem je hazel ven na parapet přes noc zase do vnitř mno možna to bude fakt těma šokama. Ale byt tebo nechal bych ji růst ten květ se ještě rozjede....