Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sunseeker 208,55g ,přeji více
Gratuluji, vyhráváš štafetový víbrátor. Celková gramáž byla 206g. Celkově musim říst, že u chronika je 400W málo, páč když naroste, tak dolu neprosvítí a zbyde spousta hluchých spodků. Další kolo pojedeme s lepším setupem, novej vent, atp... Pořád jsou tam rezervy. Jinak mě udivilo, že všichni tipují tak velký výnos, já sem lamák a dávám tak 0,5-0,6g/W běžně, tak mě tolik nenadhodnocujte Ale je fakt, že bylo spousta spodků a nechal sem to nechtěně přesušit, víc než je zdrávo.... Takže děkuji všem zúčastněným za tipy, ještě jednou gratuluji vítězi (nechť mě kontaktuje po PM) a s přáním pěkného večera mi vyhulte bambuli....
Btw. Kterej parchant mi pokazil anketu a dal ten jeden hlas?
i ty me vyhul bambuli,ty bambule a doufam,ze ta stafeta se chytne a ten kdo ji bude mit za patnact let,ji muze dat do drazby jako velmi cenenyho veterana,co prosel rukama groweru,kteri ne jednou meli velkou radost z toho co delaji a stafetu poslali dal.
slava vitezum a ...porazenym,preju peknej pohuuul..
Rappa též gratuluji a užij si to jinak pokud bude výbojka putovní měl by každý vítěz uspořádat další soutěž a předchozí majitel se na ni třeba lihovkou podepsat ať se ví komu rukama prošla ...něco jako Rappa 07 ...Sunseeker 07...