Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim loupeznici potreboval bych do dvou tydnu 12 rizku z okoli Ostravy nebo Opavy . Ted mi jede White Whidow a uz bude za par dni konec.Potom musim vyresit topeni .Dneska jsem se prihlasil ale uz delsi dobu si tady neco sem tam prectu :-) jeste se tu moc nevyznam cus
Pre tých ktorý sledujú stav dospievajúcich mamičiek 35 deň + makro no nemám pacháč tak to cítia asi aj susedia strašnú vônu majú hlavne Apollo11 - taký ako nejaký fajný cukrík asi neodoláma a idem ho pocmúlať . Listy zhulujú jak prasa tak ani neviem čo bude keď dozrejú........
38 deň namiesto kamienkou som tam dal toto tvarovatelnú gumu (lepšie ako kamienky) vytvarujete si to na taký tvar ako potrebujete .Kúpené v akvaristyke má to 90cm za 160sk.
cus! uz jsem se sem nejakou dobu nedival a za to ted nestiham valit oci!!! no mas to krasny!!! docela jsi me tim hydrem nadchl!!! asi ho pojedu pristi grow...je to nadhera! good stuff,good luck!
Tak SADHU 65 deň vôňa korenistá. Mal som len túto jednu SADHU v hline a na predchádzajúcich stranách power plant atď... tak potom pridám kolko to dalo g suchého.