Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už jsem ho před lety pěstil i venku,ale s úplně jinými výsledky.Jiné pheno - jiný mrav.
Silná rostlina,umí velké palice,sklízel jsem ho mezi posledníma a stejně by ještě tak 14 dní potřeboval.Krásně voní po exot. koření.Poměrně odolný vůči plísni.
(StarCloud)
Posypaná královna,letos jsem jí vyřadil ze své stáje a asi se mi bude stýskat
Narozdíl třeba od Bely obsahují palice o dost víc listí,které je ovšem doslova utopeno v pryskyřici
Umí masivní palice,takový že je ani sama neunese,slabé stonky,nižšího vzrůstu(tahle okolo 1,60)
Tato kytka mi dávala 3 roky výborné řízky ,za to jí děkuji,z torza jejího těla jsem udělal prolézačku pískomilům(to jen tak na okraj )
Dlouho zraje,to je to 1. co napíšu,sklidil jsem jí ale 31.října skoro hotovou.
Tyhle fotky jsou ze začátku října,během měsíce se krásně nabalila,velmi odolná odrůda.
Mrkněte na CD Out z minulého roku,stejná odrůda,jiné pheno-rozdíl měsíc v době dozrávání.
no tak tohle jsem přesně od tebe čekal a musím říct že je to letos jasně nejlepší out co jsem viděl píšeš že MM nevyšel teměř žádnej tomu troch nerozumím jako na fotce nebo nedokvetl jestliže nedokvetl tak to mi pak nejde do hlavy poněvač stejné pheno jako jsi měl ty mi na balkoně sice pozdě ale dokvetlo pěkně zde je důkaz