Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
první smokereport: ganja má nasládlou chuť, ale je z ní trošku cejtit hnojivo (palice nebyly flushovaný a brzo sklizený). Kouř je lehkej ale trošku škrábe. High je příjemně aktivní, bez stoned příznaků.
tohle sice nejsou moje fotky, ale když jsem to našel na disku, nejde se o to nepodělit. Kámošovo děda chtěl nějakoý dobrý semínka na pěstování léčivý marijuanny, tak mu kámoš sehnal semínka Jocka Horrora z Nirvana Seeds. Děda to vysadil už někdy v dubnu a když jsme to fotili (koncem června asi) tak už měly dost přes tři metry. Prostříhali jsme je, byly toho dva narvaný 60-ti litrový pytle, a to z nich skoro nic neubylo. Minulej tejden jsme se tam byli mrknout a kyti už začínaj kvést a jsou brutálně obalený pryskyřicí, lepěj na letmej dotek.
fotky 1-4: horror...
fotka 5: vlevo mr.pěstitel, vpravo kámoš, uprostřed ustříhaný listí/bylo toho na mlíko na celý léto
fotka 6: moje maličkost a listí
další smokereport: včera večír jsme s kámošem testovali moje první usušený kuřivo. Má to nevtíravou chuť (podle jedný kámošky to chutná jak hlína), nekope to, neškrábe to a celkem slušně to účinkuje v lehkým, slabě energickým high. Testovanej byl jinej model než při posledním smokereportu.
vzali 7 sedum kyti, některý ani nebyly zralý, ve skleníku nadělali paseku jak sviň, nechali tam jedinou kytku kterou se jim nepovedlo vyrvat, páč byla obrostlá kolem tyčky, tak jí alespoň orvali a nechali jenom palice na spodku a na stonkách
negro: ne, pana paličáka si nezakouříme. Zbylo mi z toho asi tak 10%, to jsem sklidil a dal sušit, takže kuřiva mít trochu budu, ale je to žalostný, navíc je ten skleník tak divně prázdnej a osamělej.
no napříští rok už budem hlavně na tý zahradě bydlet a skleník nebude na očích, což už by měla bejt pohoda. A u baráku budem mít vlčáka na hlídání.
update: ačkoli mě vybrali, adamovi to pořád roste a příští tejden přinesu fotky ze sklizně - noname už je zralej, horror ještě bude nějakou chvíli potřebovat
budu to všechno postovat sem, nový téma kvůli tomu zakládat nebudu
EDIT: mluvil jsem s lidma ze vsi a nejsem jedinej komu se to letos stalo, plno lidem tady někdo vybral skleník. Letos se prej hrozně krade
tak tady je další nášup od kámoše adama...horrory krásně dokvítaj a začínaj fialovět. Vypadaj přesně jak popisovali na nirvaně - pryskyřice je i na stonku.
venek co tam měl jsme sklidili, byl už trošku plesnivej, ale nic hroznýho. Ovšem takovou kytku jsem ještě neviděl - asi tři metry na vejšku a předpokládanej výnos cca 2 kila suchýho, možná i víc.
JH je podle nirvany kvalitní model, a proto jsme hodně čekali. překvapila nás příjemná sladká vůně a nevtíravá chuť. high přišlo po krátké chvíli a bylo veselé a energické, po vykouření většího množství přecházelo v lehčí halucinace. Trvalo asi 3 hodiny.