Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » ::ramónovo skleník 2006::
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

7. série
----------
Bělohlav / poslední kyti co vykvetla, pojmenována podle malých paliček pokrytých bílými "vlasy"

PS:
ještě...jak dlouho byste mi radili do slizně? První kytky vykvetly začátkem srpna, pro info

Naposledy upravil 18-09-2006 v 13:50 PM

Old Post 18-09-2006 v 13:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 50

první smokereport: ganja má nasládlou chuť, ale je z ní trošku cejtit hnojivo (palice nebyly flushovaný a brzo sklizený). Kouř je lehkej ale trošku škrábe. High je příjemně aktivní, bez stoned příznaků.

Old Post 18-09-2006 v 20:13 PM
Host
Host

Příspěvek č. 51

tohle sice nejsou moje fotky, ale když jsem to našel na disku, nejde se o to nepodělit. Kámošovo děda chtěl nějakoý dobrý semínka na pěstování léčivý marijuanny, tak mu kámoš sehnal semínka Jocka Horrora z Nirvana Seeds. Děda to vysadil už někdy v dubnu a když jsme to fotili (koncem června asi) tak už měly dost přes tři metry. Prostříhali jsme je, byly toho dva narvaný 60-ti litrový pytle, a to z nich skoro nic neubylo. Minulej tejden jsme se tam byli mrknout a kyti už začínaj kvést a jsou brutálně obalený pryskyřicí, lepěj na letmej dotek.

fotky 1-4: horror...
fotka 5: vlevo mr.pěstitel, vpravo kámoš, uprostřed ustříhaný listí/bylo toho na mlíko na celý léto
fotka 6: moje maličkost a listí

Old Post 19-09-2006 v 10:58 AM
Host
Host

Příspěvek č. 52

další smokereport: včera večír jsme s kámošem testovali moje první usušený kuřivo. Má to nevtíravou chuť (podle jedný kámošky to chutná jak hlína), nekope to, neškrábe to a celkem slušně to účinkuje v lehkým, slabě energickým high. Testovanej byl jinej model než při posledním smokereportu.

Old Post 20-09-2006 v 09:47 AM
Host
Host

Příspěvek č. 53

tak je to všechno víte kde...nějakej lidskej odpad mi vykrad skleník

Old Post 22-09-2006 v 17:49 PM
RomAaL
Stálý Člen

Karma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% PěstitelskáKarma uživatele RomAaL - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

?? nedělej si ze mě ani srandu!!všechno ti to vybrali?? na to fakt jedině samostříl!!! začínám se bát čím dál víc

In Vino Vita

Old Post 22-09-2006 v 17:54 PM
RomAaL je offline   Profil uživatele RomAaL   Find more posts by RomAaL   Foto galerie člena RomAaL   Click here to Send RomAaL a Private Message   Add RomAaL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 55

vzali 7 sedum kyti, některý ani nebyly zralý, ve skleníku nadělali paseku jak sviň, nechali tam jedinou kytku kterou se jim nepovedlo vyrvat, páč byla obrostlá kolem tyčky, tak jí alespoň orvali a nechali jenom palice na spodku a na stonkách

Old Post 22-09-2006 v 23:00 PM
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

to ramon:no nater ty vole,to si nezakourime pana palicaka :/

Old Post 23-09-2006 v 03:04 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 57

negro: ne, pana paličáka si nezakouříme. Zbylo mi z toho asi tak 10%, to jsem sklidil a dal sušit, takže kuřiva mít trochu budu, ale je to žalostný, navíc je ten skleník tak divně prázdnej a osamělej.

no napříští rok už budem hlavně na tý zahradě bydlet a skleník nebude na očích, což už by měla bejt pohoda. A u baráku budem mít vlčáka na hlídání.

Old Post 25-09-2006 v 08:04 AM
Host
Host

Příspěvek č. 58

update: ačkoli mě vybrali, adamovi to pořád roste a příští tejden přinesu fotky ze sklizně - noname už je zralej, horror ještě bude nějakou chvíli potřebovat
budu to všechno postovat sem, nový téma kvůli tomu zakládat nebudu

EDIT: mluvil jsem s lidma ze vsi a nejsem jedinej komu se to letos stalo, plno lidem tady někdo vybral skleník. Letos se prej hrozně krade

Naposledy upravil 28-09-2006 v 18:51 PM

Old Post 28-09-2006 v 11:28 AM
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

to ramon:jo adamovi to vypadalo dobre i predtim,jsem zuvedavej jak ten zaver....

jinak najdi nikoho,komu se nic neztratilo a od toho zacni hledat,pravdepodne to bude on,nebo nejakej tvuj "kamos"...

Old Post 29-09-2006 v 10:50 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 60

dela_negro: jenže to je problém, těm co pěstovali se to ztratilo a nikdo jinej tam nepěstuje...hm, tady se to ještě vyřeší

Old Post 29-09-2006 v 11:34 AM
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Na takovej skleník čerstvýho matroše museli mít minimálně dodávku.

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Old Post 29-09-2006 v 11:57 AM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daiv
Stálý Člen

Karma uživatele Daiv - 96% PěstitelskáKarma uživatele Daiv - 96% PěstitelskáKarma uživatele Daiv - 96% PěstitelskáKarma uživatele Daiv - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

uprimnou soustrast.to by me nasralo

mám rád
má má ma má marihuana.......

MY 1.OUTDOOR 2006-Papaya

MY 2.OUTDOOR 2007-Hashberry+Papaya

MY 3. Out WHITE RHINO X WHITE SHARK 08<------ZČOŘENO

Sčítání políček-

Old Post 06-10-2006 v 21:35 PM
Daiv je offline   Profil uživatele Daiv   Find more posts by Daiv   Foto galerie člena Daiv   Click here to Send Daiv a Private Message   Add Daiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

adamovo Jock Horror ve skleníku Příspěvek č. 63

tak tady je další nášup od kámoše adama...horrory krásně dokvítaj a začínaj fialovět. Vypadaj přesně jak popisovali na nirvaně - pryskyřice je i na stonku.
venek co tam měl jsme sklidili, byl už trošku plesnivej, ale nic hroznýho. Ovšem takovou kytku jsem ještě neviděl - asi tři metry na vejšku a předpokládanej výnos cca 2 kila suchýho, možná i víc.

-malý květy

-džungle za sklem

-džungle uvnitř

-palice

-mnoho palic

-no neni to nádhera?

-zbytek fotek - sklizenej venek

Naposledy upravil 07-10-2006 v 14:20 PM

Old Post 07-10-2006 v 14:14 PM
Host
Host

první smokereport Jocka Horrora Příspěvek č. 64

JH je podle nirvany kvalitní model, a proto jsme hodně čekali. překvapila nás příjemná sladká vůně a nevtíravá chuť. high přišlo po krátké chvíli a bylo veselé a energické, po vykouření většího množství přecházelo v lehčí halucinace. Trvalo asi 3 hodiny.

Old Post 08-10-2006 v 18:24 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-11-2013 - :: Ramónovo skleník 2013 :: - 40 odpovědí
09-12-2008 - ramónovo skleník 2008 - podařilo se - 11 odpovědí
01-10-2007 - ramónovo miniout 2007 - 94 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás