Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ta poslední fotka to je pěknej kousek(nebo ten chlapek tak malej) a ten luk s těma šipama to je jak Rambo2,to oni tam chovaj něco jak se u nas chovaj kravy ne?
cus, fakt jenom ziram rikam si, jak se nejakej typek v thajsku ma... ja tady tvrdnu v panelaku a tesim se jak malej az na vikend s pritelkyni vypadnu aspon na chatu... mej se tam skvele.... no.. to se asi mas....a drzim palce at tam na tebe nejakej stoural nepride...
to lukaczech mno jenomze na tech fotkach neni videt jak jsem se na to nadrel abych si mohl uzivat ver mi ,ze za tema fotkama je hromada hodin v praci . No vidis ja zase obcas premejslim jak nadherne by to bylo mit v Cechach peknou drevenou chatu u reky a nic mi nechybi .
Vim o cem mluvis pac ja jsem tez vyrustal v panelaku v praze a to je peknej hukot uz bych se tam nikdy nevratil , ale ten srub nekde u reky mi porad vrta hlavou
dikec za ty palce
Poamalu do finale.
Den 50 12/12 kvet
Ode dneska jen cistou vodu s upravenym PH
Upozornuji palice jsou tak tvrdy,ze by se snima dali mlatit fizly po hlavach
Ta nejvyssi ma 70 cm - rustova faze 35 dni
ta nejmensi ma 50 cm - rustova faze 20 dni
Abych rekl pravdu tak se mi vic libi ta mensi co byla na rustu pouze 20 dni.
Akorat je mi ted celkem lito,ze jsem jich tam nedal dvakrat vic pac tam zbejva hromada mista s prehledem by tam slo dat dalsich 6 az 10 kytek.
ta firma sidli v Anglii ,ale posila i do Cech akorat jsou trosku drahe 2.50 pounds coz je asi 100kc ,ale je to mazec koukat pri huleni spekovi na vnitrnosti
mam s tou firmou dobry skusenosti tak zadnej strach
tez prodavaj seminka s koukni to www.everyonedoesit.co.uk
krasnej thread myslis si ze se nekdy do CR jeste vratis? podobna otazka tu uz tak nejak zaznela ale myslis si ze tvoje budoucnost se bude dal odvijet v thajsku a nebo se ''nekdy'' vratis? k++++
Nemůžu si pomoct,ale musim ti dát další K+!!!!
Je to určitě jeden z nej threadů tady na groweru!!!!!!!!!!!! Moc se mi to líbí,je to krásně zdokumentovaný,nádherný paldy,umíš to pěkně,úpe žasnu nad krásou Tvýho Chroniku... Pozdravuj v Thajsku! Zdarec!
Pridavam se k Jacku Hereru.. Pekna prace s temi chroniky.. K+ si zaslouzis.. Pomalu se blizi finish, ale pak to bude finish .. co?.. Budes pestovat hned dal nebo pockas az se budou tencit zasoby.. Co rikaji na marihuanu lidi ve vasem okoli, zkoumal jsi to? nekdy? nebo se vubec nestaras.. Ja se vzdycky tak nadherne rozkecam u kamose, proste potrebuju se podelit o svoji radost a ty?.. Peace W!..
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.