Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kolik lidí ví o Vás, že kouříte ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

naucila sem se nestydet se za to co delam. tudiz jednat na rovinu se vsema ktery to zajima. co z toho plyne? ze lidi ktery zajimam vi ze kourim, lidi ktery ne mi sou u prdele.

my first time

Old Post 30-09-2007 v 11:26 AM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od moswa
naucila sem se nestydet se za to co delam. tudiz jednat na rovinu se vsema ktery to zajima. co z toho plyne? ze lidi ktery zajimam vi ze kourim, lidi ktery ne mi sou u prdele.

asi tak ,,

400WbyTEKKNOULovePotion#1
JakNejlipPoresitVelkeKytiVeFoliaku..
SuperCropping-OhybaniKytekVodorovneProZvyseniVynosu
Cooltube400W
Matkárna200WblueNURTURELITE
Outdoor07byTekk
400wats2xNft

Proletáři všech zemí, vyližte si prdel

Old Post 30-09-2007 v 12:10 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

u nas na dedinke to vie uz asi uplne kazdy(asi aj farar).....zo vzdialenejsie rodiny neviem kto to vie, ale tusi to asi kazdy

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 30-09-2007 v 12:12 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

citace:
Původní příspěvek od moswa
naucila sem se nestydet se za to co delam.

souhlas,ale dokud mi bude zvraceny system zakonem diktovat jake knihy muzu ci nemuzu cist,jake rostliny muzu a nemuzu pestovat.........budu dal nenapadny.Az se to zhrouti a zvitezi zdravy rozum,klidne si na barak namaluju velky konopny list

Old Post 30-09-2007 v 13:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doggy
Nový Člen

Karma uživatele doggy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Asi vsetci, absolutne sa tym netajim, ved sa nemam za co hanbit...

myslím si, že som v pohodičke

Old Post 30-09-2007 v 16:49 PM
doggy je offline   Profil uživatele doggy   Find more posts by doggy   Foto galerie člena doggy   Click here to Send doggy a Private Message   Add doggy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 54

moc...vlastne asi vsichni krom par lidi ze skoly ale i tem to asi musi byt jasne
sem rad...je to prece jenom styl zivota ne?

flow,grow,glow

Old Post 03-10-2007 v 20:42 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Mí blízcí kamarádi hulí, rodiče si myslí, že nehulim ale pěstuju to na zahrádce a všichni spolužáci ví že hulím.I tak vypadám - mám dready.
Ale vůůbec mě to nesere, že to někdo odsuzuje - např. fášci atd...

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 04-10-2007 v 08:36 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

To PsYcHo84:Tvuj prispevek mi vopravdu dostal
Jinak vo me to vi snad vsichni skteryma se stykam castejs a siroky okoly plus rodina.Fotrovi ani tak nevadilo ze hulim ale mel silenou averzi na moje dredy,to byla hlaska za hlaskou a k holici sem snim sel jenom jednou a stacilo me to..
jinak ve skole sem byly skamosem proflaknuty jak to slo,pokazde co sme se vracely z velky prestavky a to v 70% pozde,nas trida výtala jak dyby sme vyhrali ME akorat ty hesla byly trosku jiny a dyz tam byl uz i ucitel tak sme tim zabili celou hodinupar ucitelu zato name melo docela zalusk-jednou ve 2. sem postoupil jenom diky tomu ze sem ucitele porazil v piskvorkach no ale v praci se stim moc nechlubim,leda dyby se me zeptali ... padaka se moc nebojim nebot strojari sou in:

Old Post 04-10-2007 v 09:25 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás