Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
naucila sem se nestydet se za to co delam. tudiz jednat na rovinu se vsema ktery to zajima. co z toho plyne? ze lidi ktery zajimam vi ze kourim, lidi ktery ne mi sou u prdele.
Původní příspěvek od moswa naucila sem se nestydet se za to co delam. tudiz jednat na rovinu se vsema ktery to zajima. co z toho plyne? ze lidi ktery zajimam vi ze kourim, lidi ktery ne mi sou u prdele.
Původní příspěvek od moswa naucila sem se nestydet se za to co delam.
souhlas,ale dokud mi bude zvraceny system zakonem diktovat jake knihy muzu ci nemuzu cist,jake rostliny muzu a nemuzu pestovat.........budu dal nenapadny.Az se to zhrouti a zvitezi zdravy rozum,klidne si na barak namaluju velky konopny list
Mí blízcí kamarádi hulí, rodiče si myslí, že nehulim ale pěstuju to na zahrádce a všichni spolužáci ví že hulím.I tak vypadám - mám dready.
Ale vůůbec mě to nesere, že to někdo odsuzuje - např. fášci atd...
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
To PsYcHo84:Tvuj prispevek mi vopravdu dostal
Jinak vo me to vi snad vsichni skteryma se stykam castejs a siroky okoly plus rodina.Fotrovi ani tak nevadilo ze hulim ale mel silenou averzi na moje dredy,to byla hlaska za hlaskou a k holici sem snim sel jenom jednou a stacilo me to..
jinak ve skole sem byly skamosem proflaknuty jak to slo,pokazde co sme se vracely z velky prestavky a to v 70% pozde,nas trida výtala jak dyby sme vyhrali ME akorat ty hesla byly trosku jiny a dyz tam byl uz i ucitel tak sme tim zabili celou hodinupar ucitelu zato name melo docela zalusk-jednou ve 2. sem postoupil jenom diky tomu ze sem ucitele porazil v piskvorkach no ale v praci se stim moc nechlubim,leda dyby se me zeptali ... padaka se moc nebojim nebot strojari sou in: