Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » Co je Karma?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Lemarc
Stálý Člen

Karma uživatele Lemarc - 41% PěstitelskáKarma uživatele Lemarc - 41% PěstitelskáKarma uživatele Lemarc - 41% Pěstitelská

Re: To je zcela v pořádku, příteli. Příspěvek č. 49

2 hh-top

Carlos, píše, že vpravo dole u svého příspěvku je ikona kde zjistím počet svých karem.
Nic tam nevidím, takže nevím jak to zjistit.
Taky mi podle toho popisu není jasné jak karmu udělit.

Můžeš mi, nebo někdo jiný polopatisticky napsat postup,
možná je to téma k zpřehlednění Groweru ...

Lem

Summer Queen - MODRÁ kytka

Old Post 04-04-2002 v 16:46 PM
Lemarc je offline   Profil uživatele Lemarc   Find more posts by Lemarc   Foto galerie člena Lemarc   Click here to Send Lemarc a Private Message   Add Lemarc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Karma uživatele Bryant - 21% Pěstitelská

Nápad LEMARC!!! Příspěvek č. 50

To nemyslis vazne!!! Mas to primo pred ocima a rikas ze to nemuzes najit?

Pod tvym prispevkem jsou takove ikony jako, PROFILE EDIT atd.. a uplne vpravo je znak Jing/Jang stary budhisticky znak a na nej kliknes normalne levym tlacitkem mysi...takova ta sipecka co ti jezdi po monitoru a pak uz to snad uvidis kolik mas karmy

Let´s enjoy it

P.S. A kdyz chces Karmu nekomu udelit tak kliknes na ten znak Jing/Jang u prispevku nebo clenovi toho prispevku kteremu chces tu karmu pridat...

Pohodku,nohy na stole..ale hlavne.....

pohoda jazzzzzz :-)

Old Post 04-04-2002 v 17:22 PM
Bryant je offline   Profil uživatele Bryant   Find more posts by Bryant   Foto galerie člena Bryant   Click here to Send Bryant a Private Message   Add Bryant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Bryante, já to furt nechápu, mohl bys to tu rozebrat trochu podrobnějš? .
Jinak K+ za tvůj výklad (ale až uplyne 24h )
, z kterého bych to možná pochopil i já, kdybych tu byl poprvé .

Old Post 04-04-2002 v 17:49 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Pohodička No, Příspěvek č. 52

uvidime jak se s tim Lemarc popere a zabojuje v technice ovladani mysi....

pokud snad ne tak to rozhodim jeste podrobneji

Old Post 04-04-2002 v 17:56 PM
Bryant je offline   Profil uživatele Bryant   Find more posts by Bryant   Foto galerie člena Bryant   Click here to Send Bryant a Private Message   Add Bryant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lemarc
Stálý Člen

Karma uživatele Lemarc - 41% PěstitelskáKarma uživatele Lemarc - 41% PěstitelskáKarma uživatele Lemarc - 41% Pěstitelská

jingjang Příspěvek č. 53

2 Bryant

taky jsem si myslel, že jsem uplney pako, ale skutečně se mi tam ta ikona nezobrazuje,ani u sebe ani nikoho jinyho...

Může to být nějakým blbým nastavením, nebo čím

...a propo techniky myši ovládám myslím sqele
,jestli nevěříte můžu sejmout obrazovku a umistit soubor třeba do galerie

Lem

Old Post 04-04-2002 v 18:29 PM
Lemarc je offline   Profil uživatele Lemarc   Find more posts by Lemarc   Foto galerie člena Lemarc   Click here to Send Lemarc a Private Message   Add Lemarc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lemarc
Stálý Člen

neviditelná ikona Karmy Příspěvek č. 54

sejmutou obrazovku jsem umístil do galerie:
neviditelná ikona Karmy

fakt tam není , co stím

Lem

Old Post 04-04-2002 v 19:01 PM
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Tvuj problem je asi nasnade...

Nevim jaky pouzivas prohlizec internetovy. Ja IE6. Cili pokud ty taky nejaky takovy (IE), tak jdi do "nástorje", "možnosti internetu", "upřesnit" a tam si najdi a zaskrtni aby fungovalo vse co souvisi s Java scriptovanim. Asi to mas vypnute, nebo nenainstalovane. Karma totiz (pokud se nemylim) jede prez javu. Taky mi to kdysi davno slo, slo, slo a najednou neslo. proste sem nekde omylem smaznul java content. Tak jsem musel preinstalovat IE. cili nejdriv to zkus pustit, popripade odinstaluj a znovu nainstaluj IE

Old Post 05-04-2002 v 08:32 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Palec nahoru To Lemarc Příspěvek č. 56

Vazeny sire, prijmete mou omluvu, ze jsem z vas snazil udelat vola?
Domnival jsem se ze jste novacek a pripadalo mi hodne smesny ze tu karmu tam nemuzete najit.Cili, ted zjistuju ze porucha neni na vasem prijimaci tak jeste jednou sorry, mozna jsem to prehnal s tim navodem

Omluva...

Old Post 05-04-2002 v 09:11 AM
Šebík
Stálý Člen

Karma uživatele Šebík - 15% PěstitelskáKarma uživatele Šebík - 15% Pěstitelská

Jing jang v rohu.... Příspěvek č. 57

Vobcas se mi stane, ze ten znak taky nevidim. Ale normalne beha a skriptiky jsem nevypinal. Vzdycky mi pomohlo, kdyz jsem se prihlasil do svyho profilu a pak dal normalne surfoval po growru. Lemarcu: zkus se normalne nalogovat do svyho profilu a pak dal smejdi. Jinak si muzes zaskrtnout, aby si prohlizec pamatoval tvuj login a heslo a uz bys to pak nemusel teoreticky nikdy pouzivat.

Tak karme zdar.

....šajni tuna prima zoncna...

Old Post 05-04-2002 v 12:57 PM
Šebík je offline   Profil uživatele Šebík   Find more posts by Šebík   Foto galerie člena Šebík   Click here to Send Šebík a Private Message   Add Šebík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lemarc
Stálý Člen

Pohodička Všem ochotným growrům Příspěvek č. 58

V několika minulých dnech jste se mohli bavit tím, že Lemarc nevidí nebo nemůže najít ikonu
karmy, má problém s nalogováním apod.... viz sekce Náměty a ohlasy / Zvýraznění karmy
nebo v Galerii / neviditelná ikona karmy, ..

Bylo to takhle
Měl Jsem IE 5.5CZ, byla zapnutá podpora všeho co existuje, cookies, pluginy, java, atd..., zkrátka naprosto přístupný kompl
Vyřadil jsem Firewal, odinstaloval IE, vrazil ho tam znovu, vše bylo marné ...stále bez ikony karma, neustále opakované logování do každé sekce

Tak jsem dal prda :-)
a nainstaloval prohlížeč Opera5 /nechci dělat reklamu, ale problém je odstraněn, sice blbne čeština, ale to je jen otázka dalšího prda

Na důvod problémů jsem nepřišel, ale myslím, že by to mohlo být tou verzí IE /je to z nejakýho reklamního CD - velkému Bilovi vzkazuju ať si dá špeka, než začne tvořit soft...

Ještě jednou dík všem, kteří poradili a myslím, že by se to bohužel mohlo stát i budoucím členům jejichž řady se utěšeně rozrůstají.

Let´s grow ...

Lem

Old Post 06-04-2002 v 21:27 PM
Bryant
Stálý Člen

Palec nahoru To Lemarc, Příspěvek č. 59

no panacku, tak to ti gratuluju, ze se ti to povidlo

A uz ti tam leti prvni bodiky

zjisti si stav

[Edited by Carlos on 26-04-2002 at 01:02 AM]

Old Post 07-04-2002 v 00:07 AM
Bryant
Stálý Člen

Sorry, Příspěvek č. 60

ad ten obrazek v mem predeslem prispeku.....

Strasne jsem se vymaslil na dobrem hashiku a mozek je nejaky popoleteny a vubec to nedava a on (mysleno inet prohlizec) po me chce pri odeslani ze tam proste musi bejt pripojenej nejakej obrazek... tak jsem tam nahodne hodil neco z Windows a vysledek je takovy...

no co stane se??!!

Uffffff

A uz zase....vymazte to nekdo!!! Please

[Edited by BRyant on 07-04-2002 at 01:13 AM]

Old Post 07-04-2002 v 00:11 AM
dadanek
Stálý Člen

Karma uživatele dadanek - 51% PěstitelskáKarma uživatele dadanek - 51% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 61

To mě dostává! Co jsme to za národ? Prostě lidem se lidem napíše, co je to karma a co s ní. Polovina se na to zeptá: Co je to karma a co s ní? a zbytek začne vymýšlet, jak se to dá přechytračit. Určitě jste někdy nadávali na to, jak to v týhle zemi vypadá. Přemýšlejte o tom.

Co dodat na závěr? k4me ))))))))))))))))

To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!

Old Post 11-04-2002 v 23:11 PM
dadanek je offline   Profil uživatele dadanek   Find more posts by dadanek   Foto galerie člena dadanek   Click here to Send dadanek a Private Message   Add dadanek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
¨Geebel von strackman
Nový Člen

Karma uživatele ¨Geebel von strackman - 80% Pěstitelská

Nápad _,.-"-.,_ Příspěvek č. 62

Chci upozornit na stav věci z karmou . Nemyslíte že tohleje už tag trochu jinej system ? "stejně jako u germanyů""Začalo to vlastenectvím skončilo to Holokaustem " Bejt váma netahal bych KARMU na net ...

Old Post 21-04-2002 v 12:13 PM
¨Geebel von strackman je offline   Profil uživatele ¨Geebel von strackman   Find more posts by ¨Geebel von strackman   Foto galerie člena ¨Geebel von strackman   Click here to Send ¨Geebel von strackman a Private Message   Add ¨Geebel von strackman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
¨Geebel von strackman
Nový Člen

Karma uživatele ¨Geebel von strackman - 80% Pěstitelská

Pohodička (-.-) Příspěvek č. 63

Ale je to jen můj názor ...

Old Post 21-04-2002 v 12:16 PM
¨Geebel von strackman je offline   Profil uživatele ¨Geebel von strackman   Find more posts by ¨Geebel von strackman   Foto galerie člena ¨Geebel von strackman   Click here to Send ¨Geebel von strackman a Private Message   Add ¨Geebel von strackman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Dotaz Geebel von strackmane, Příspěvek č. 64

mohl bys to nějak rozvést?

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 22-04-2002 v 17:45 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:04 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás