Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Carlos, píše, že vpravo dole u svého příspěvku je ikona kde zjistím počet svých karem.
Nic tam nevidím, takže nevím jak to zjistit.
Taky mi podle toho popisu není jasné jak karmu udělit.
Můžeš mi, nebo někdo jiný polopatisticky napsat postup,
možná je to téma k zpřehlednění Groweru ...
To nemyslis vazne!!! Mas to primo pred ocima a rikas ze to nemuzes najit?
Pod tvym prispevkem jsou takove ikony jako, PROFILE EDIT atd.. a uplne vpravo je znak Jing/Jang stary budhisticky znak a na nej kliknes normalne levym tlacitkem mysi...takova ta sipecka co ti jezdi po monitoru a pak uz to snad uvidis kolik mas karmy
Let´s enjoy it
P.S. A kdyz chces Karmu nekomu udelit tak kliknes na ten znak Jing/Jang u prispevku nebo clenovi toho prispevku kteremu chces tu karmu pridat...
Bryante, já to furt nechápu, mohl bys to tu rozebrat trochu podrobnějš? .
Jinak K+ za tvůj výklad (ale až uplyne 24h )
, z kterého bych to možná pochopil i já, kdybych tu byl poprvé .
Nevim jaky pouzivas prohlizec internetovy. Ja IE6. Cili pokud ty taky nejaky takovy (IE), tak jdi do "nástorje", "možnosti internetu", "upřesnit" a tam si najdi a zaskrtni aby fungovalo vse co souvisi s Java scriptovanim. Asi to mas vypnute, nebo nenainstalovane. Karma totiz (pokud se nemylim) jede prez javu. Taky mi to kdysi davno slo, slo, slo a najednou neslo. proste sem nekde omylem smaznul java content. Tak jsem musel preinstalovat IE. cili nejdriv to zkus pustit, popripade odinstaluj a znovu nainstaluj IE
Vazeny sire, prijmete mou omluvu, ze jsem z vas snazil udelat vola?
Domnival jsem se ze jste novacek a pripadalo mi hodne smesny ze tu karmu tam nemuzete najit.Cili, ted zjistuju ze porucha neni na vasem prijimaci tak jeste jednou sorry, mozna jsem to prehnal s tim navodem
Vobcas se mi stane, ze ten znak taky nevidim. Ale normalne beha a skriptiky jsem nevypinal. Vzdycky mi pomohlo, kdyz jsem se prihlasil do svyho profilu a pak dal normalne surfoval po growru. Lemarcu: zkus se normalne nalogovat do svyho profilu a pak dal smejdi. Jinak si muzes zaskrtnout, aby si prohlizec pamatoval tvuj login a heslo a uz bys to pak nemusel teoreticky nikdy pouzivat.
V několika minulých dnech jste se mohli bavit tím, že Lemarc nevidí nebo nemůže najít ikonu
karmy, má problém s nalogováním apod.... viz sekce Náměty a ohlasy / Zvýraznění karmy
nebo v Galerii / neviditelná ikona karmy, ..
Bylo to takhle
Měl Jsem IE 5.5CZ, byla zapnutá podpora všeho co existuje, cookies, pluginy, java, atd..., zkrátka naprosto přístupný kompl
Vyřadil jsem Firewal, odinstaloval IE, vrazil ho tam znovu, vše bylo marné ...stále bez ikony karma, neustále opakované logování do každé sekce
Tak jsem dal prda :-)
a nainstaloval prohlížeč Opera5 /nechci dělat reklamu, ale problém je odstraněn, sice blbne čeština, ale to je jen otázka dalšího prda
Na důvod problémů jsem nepřišel, ale myslím, že by to mohlo být tou verzí IE /je to z nejakýho reklamního CD - velkému Bilovi vzkazuju ať si dá špeka, než začne tvořit soft...
Ještě jednou dík všem, kteří poradili a myslím, že by se to bohužel mohlo stát i budoucím členům jejichž řady se utěšeně rozrůstají.
Strasne jsem se vymaslil na dobrem hashiku a mozek je nejaky popoleteny a vubec to nedava a on (mysleno inet prohlizec) po me chce pri odeslani ze tam proste musi bejt pripojenej nejakej obrazek... tak jsem tam nahodne hodil neco z Windows a vysledek je takovy...
To mě dostává! Co jsme to za národ? Prostě lidem se lidem napíše, co je to karma a co s ní. Polovina se na to zeptá: Co je to karma a co s ní? a zbytek začne vymýšlet, jak se to dá přechytračit. Určitě jste někdy nadávali na to, jak to v týhle zemi vypadá. Přemýšlejte o tom.
Co dodat na závěr? k4me ))))))))))))))))
To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!
Chci upozornit na stav věci z karmou . Nemyslíte že tohleje už tag trochu jinej system ? "stejně jako u germanyů""Začalo to vlastenectvím skončilo to Holokaustem " Bejt váma netahal bych KARMU na net ...