Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to time: jo jo to máš pravdu, sebral jsem jednu nejzralejší, zbylé 2 Passiony jsem ještě nechal, možná je budu sklízet dnes, protože už mají načas!
Co se týče ostatních kytiček, jsou na tom špatně
2 týdny jsem je nebyl zkontrolovat, a jak je sucho a vůbec nezapršelo, tak měly málo vody a zčásti uschly
mrzí mě to, ale co se dá dělat...
Orange už tvoří paldy, počítám že dozraje tak koncem října.
Hnojím Alga Bloom a OBM...
Další tady máme Passion 1, který taky nedopadl moc dobře, ale je na to lépe než Orange. Budu ho sklízet za týden, konec září.
Naposledy hnojenom alga bloom a OBM... Pak přijde jenom voda s destilkou
A jako bonus tady mám jeden kvalitní No name, teda dost se podobá Passionu.
Rostl celou dobu u babičky, která se o něj pěkně starala, jednou hnojen phy.taminem Hesi TNT a SuperVit.
Je ze semínka, v normální zemi co tam je. Svítí na něj celkem dost sluníčka.
Fotil jsem ho když jsem přišel a pak jsem ho ostříhal, aby k palicím mohlo více světla a lépe dozrály. Mám ztoho kupu listí
Myslim že je nejlepší pěstovat ze semínka, na to že bych sázen dost pozdě ( semínko zasazeno nekdy na začátku června ) vyrost ze všechy kytek nejvíce a má taky největší palice, snad zněj bude dobrá úroda. Sklizeň plánuju na příští týden, co myslíte?
dělali jsme to u kámoše asi do půl 3 ráno a ještě to všechno neni... Vlevo je záštipek z Early Skunku, teda můžu říct, ještě nikdy jsem necítil takovou zvláštní vůni - taková trochu ovocna, voni po nejakym umelym ochucovadlem do bonbonu nebo tak
je hrozně zvláštní a dobrá
takže o tomto víkendu proběhla sklizeň Early Skunku. Možná trochu pozdě, část palic chytla plíseň.
Jo a má skvělý stavy. Žádný sedáky, nýbrž čísta aktivita a euforie