Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tabák čtvrtý - druhý největší
Na vitalitu kytky má podle mého neumyslného pokusu i stáří květináče. Když se podíváte, tenhle jedinej měl novej květináč... A tahle kytka je druhá ze tří, kterou si nechám...
Poslední pátý, Titán
Ups, nějak sem ho zapoměl vyfotit, ale toho sem fotil nedávno, tak což... Tenhle je jasnej adept na první kítek, doufám, že ho uvidím co nejdřív...
muj kamos ma na chte, kam pojedem ted na vikend fakt hustou rostlinu tabaku.. ma asi 150cm, nekolik postranich vetvi a hafo ruzovejch listu o rozmerech tak 60x38cm. ten je fakt brutalni. po vikendu poslu fota teda jestli budes chtit videt...
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
Tabák Bonsaj
Tohle je ten tabáček co sem se snažil už jednou sklidit a on obrazil. Rostly tam dvě malé rostlinky, z čehož jednu sem useknul, aby druhá mohla dál růst. Zkusím ten tabák udržet co nejdýl na živu... Až bude moc velkej tak ho zas uříznu a přes zimu ho dám domů... Uvidíme jak dlouho vydrží...
I pět kytek tabáku je moc... Prostě musím trošku uvolnit místo na balkoně... A tak sem dva utnul. Abych předešel dotazům, ne nebudu fermentovat. Tabák už leží na hnoji. Pokud proběhnou pokusy proběhnou až na posledních třech rostlinách... A jako bonus je kamarádův outdoor tabák, který vysadil na zahrádku a od té doby se o něj nestaral..
Už KVETE!!!!
Dneska sem se trošku prohrábnul vrcholkem tabáku, abych zjistil zda nenasazuje popátka a ono JO... Tady sou nějaký fotky, ale moc tam toho vidět není, ale už za dnešní den to popě povyrostlo, takže za pár dní sem hodim lepší fotky... Popata nasazují ty dva největší, ten třetí zatím nic...
Nevíte někdo jak moc potřebuje rostlina tabáku světla? Musel sem ho kuli ochlazení přndat domů, ale jediné místo je v ložnici u mamky, která je na východní straně takže už teď o půl jedné sem nesvítí sluníčko... Celkem na pytel, asi budu muset najít lepší místo. Každopádně už to pěkně nasazuje pupeny...
+ Bonus Bonsaj Bytem na Balkoně...
edit: A abyste se neddivili, že jsou jen dva, tak po prozkoumaní rostlin sem zjistil, že te třtí se do květu nechce, tak sem jí seknul... Kompost. Obávám se, že fermentace mě letos nečeká. Budu asi pořád kouřit startky...
No teď sem musel na pár dní do školy a prošvihnul sem to nejlepší. Ne kecám, to nejlepší mě teprve čeká. Semínka už v jedné tobolce zrají a mnoho dalších květů kvete... Pak přihazuji ještě vykousaný list - vykousání se zvětšuje a já nemůžu najít housenku, která to žere. Je hold dobrá no... A všimětě si výšky rostliny tabáku, má něco přes dva metry. Tak 2,20... A ten malej tabáček, je další rostlinka, která mi vyrostla z uřízlého pahýlu...