Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » 100 kytek (legalni konopí)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Pujdete do akce 100kytek?
ANO, koupím 1 baleni
ANO, koupím vice baleni
NE technicke konopi mně nezajima
NE mam tech. konopí z jineho zdroje
NE Technické konopí mne zajímá, ale sázet ho nebudu
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Marty.SX1
Stálý Člen

Karma uživatele Marty.SX1 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Marty.SX1 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Haha predvcerem sem objednal vcera mi napsali ze posilaji a dneska to prislo mega vjeec

My first Outdoor 2006

My secound outdoor 2009

PEACE & LOVE 4EVER

Old Post 19-05-2006 v 11:53 AM
Marty.SX1 je offline   Profil uživatele Marty.SX1   Find more posts by Marty.SX1   Foto galerie člena Marty.SX1   Click here to Send Marty.SX1 a Private Message   Add Marty.SX1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Tak semínečka mám doma ale čuměl sem jak puk že člověku takle důvěřujou

V dopise poslali jen nevyplněnou složenku jako kdybych chtěl náhodou zaplatit tak můžu (samozřejmě to cálnu )

Myslel sem že to příde na dobírku ale tohle mě dost zarazilo

Moc hezkej letáček , vřele doporučuji

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 19-05-2006 v 12:04 PM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vincent21
Stálý Člen

Karma uživatele vincent21 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

To voidMAN-Neni už tak dost zasraná ta země?

Old Post 19-05-2006 v 13:33 PM
vincent21 je offline   Profil uživatele vincent21   Find more posts by vincent21   Foto galerie člena vincent21   Click here to Send vincent21 a Private Message   Add vincent21 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vincent21
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Tim jsem mel na mysli,že na tom hovno sejde.podle me dobrej nápad.

Old Post 19-05-2006 v 13:35 PM
vincent21 je offline   Profil uživatele vincent21   Find more posts by vincent21   Foto galerie člena vincent21   Click here to Send vincent21 a Private Message   Add vincent21 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vincent21
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Dobrej -originalní nápad.tobe to nepřijde?a neplet tam tu Venezuelu.jsme v Čechách.Ja jsem si to koupil a líbí se mi to vyházim to na chatě a bude to tam hezčí.(k čemu,proč, výsledek).motivace -hezká zelená kytička.Výhodu v tom nevidim nepotřebuju.maj se

Old Post 19-05-2006 v 13:59 PM
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

void - support - az budu mit ptaci farmu a potrebovat tuny ptaciho zobu, tak to mozna uvidim jinak, ale dokud radsi fajcim

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 19-05-2006 v 14:21 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vincent21
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Nechci sázet hektary.nechal bych toho!ty jsi se zeptal a ja ti odpovedel.nemusíš hned psát slohovku.A vlese nehonim zásadně ne.:-)

Old Post 19-05-2006 v 14:32 PM
vincent21
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

Neco na tom lesíku určitě bude.:-)

Old Post 19-05-2006 v 14:58 PM
Marty.SX1
Stálý Člen

Karma uživatele Marty.SX1 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Marty.SX1 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od khook
Tak semínečka mám doma ale čuměl sem jak puk že člověku takle důvěřujou

V dopise poslali jen nevyplněnou složenku jako kdybych chtěl náhodou zaplatit tak můžu (samozřejmě to cálnu )

Myslel sem že to příde na dobírku ale tohle mě dost zarazilo

Moc hezkej letáček , vřele doporučuji

Tak me to treba prislo dneska sem prisel ze school a ve schrance dopis od KONOPA sem cumel ze to slo tak rychle a pritom sem to este nezaplatil a mel sem to doma sem nezachapal, ale zase nejsek takovy hajzel abych to necvaknul ze? precijen co je 45kc

My first Outdoor 2006

My secound outdoor 2009

PEACE & LOVE 4EVER

Old Post 19-05-2006 v 15:00 PM
Marty.SX1 je offline   Profil uživatele Marty.SX1   Find more posts by Marty.SX1   Foto galerie člena Marty.SX1   Click here to Send Marty.SX1 a Private Message   Add Marty.SX1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 58

necaknou to by byla naprosto obludna svinarna!

No jinak vcera moje 11leta sestricka dala naklicit, a dneska jsem ji to pomahal dat do pet flasek. Je to celkem sranda, tesi se, až budeme spolu vyrabet papir v mixeru .
Jsem rad, že ji motivuju k ekologii a ke vztahu k rostlinam už takhle od mlada.

Old Post 19-05-2006 v 15:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marty.SX1
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Aby to nedopadlo ze potom s rodicema budes z "technickyho" davat jointy vis jak vetsina rodicu to zna jako drogu a nevi jake sou mezi tim rozdily atp. no a budou chtit neco na zkur stejne tak jako moje teta chtela jednu kytisku do kvetinaca a taxem ji neco dal a ona ale ja si pak jednou potahnu

My first Outdoor 2006

My secound outdoor 2009

PEACE & LOVE 4EVER

Old Post 19-05-2006 v 15:12 PM
Host
Host

Příspěvek č. 60

Marty.SX1 :
moje mamka byla "manicka" a je rada že misto chlastu jednou za čtrnáct dni dam jointa.
A tatka ma radost z toho ekologickeho využiti.

Technicke konopi je stejně krasna rostlina jako konopi indicke. ma mooc využiti je to prostě super!

Old Post 19-05-2006 v 15:21 PM
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Stoned_r41d3r
1 ehm ano (nechapu co si tim myslel)
2 semen nonamu co nema smysl pestovat ale ma to smysl zhulit je spousta. jinak si kazdej muze sehna kvalitni (pomerne) seed vypestovat sam
3 no kdyz bych vysazel tisic kytek nakyho bordelu u nas do rokle tak chcu videl jak to PCR ne MP! kosi za ucelem potirani zlocinu.... bez ohledu na to ze by to skosily corky jak by tomu narostl prvni petilist

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 19-05-2006 v 15:35 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 62

virgill :
ad 3, no jenže něco vždycky přežije, a jak to udela seminka tak je po problemech a tato krasna rostlina bude všude (ale imho pujde i tak najit misto na out bez rizika oprcu.)

Odpurci:
mužete mi prosim poslat odkaz o zaletavosti pylu na 3km?

Old Post 19-05-2006 v 15:40 PM
vincent21
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

To bys do větru musel vysypat pytel pylu aby to opravdu možná nějakou rostlinku načlo .

Old Post 19-05-2006 v 15:43 PM
Xes
Stálý Člen

Karma uživatele Xes - 88% PěstitelskáKarma uživatele Xes - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

takhle nejak premyslelo spousta lidi bez zkusenosti v minulych stoletich v Australii..dame si tu zajicka, protoze je to fajn, nema tu nepritele, tak nam ho nikdo nezezere a snad ani nemoc nechytne, to se pobavime, no nic pojdem spat a rano se uvidi...v noci zajicek utek a s nim i par jinych a sukali jak zajici..chroust,mnam, mjam...prochroustava se vecne hladovy zajic a jeho v brzku nespocetna rodina z jedne strany australie na druhou, jak zrovna travicka roste, rychle pustime tam lisku, ta prece zere zajice, liska si ale rekla, nasrat, zajic je moc rychly, dam si toho podivneho pomaleho medvidka a hups, uz trha koali rodinku na kusy az koali konecniky letaji vzduchem ....
a dalsi negativni dusledky neprirozene migrace napr. s mandelinkou nebo bilou muskou v jiznich zemich evropy, zazivaji nase rostlinky na vlastni kuzi....

a co delat, jestli vam nekdo zhati plany se slechtenim,pokusy,nebo na klidny rok s vlastni urodou, za kterou se skryva spoustu casu a driny, akrobatickych vykonu nekdy na pokraji lidskych moznosti? lidska blbost je nekonecna, tak asi jen pozvat obcana sazejiciho technicke konopi na jointa z takove voprcky a poprosit ho slusne, aby to priste nedelal, ze to neni prirozene a neprinasi tim nikomu blaho, snad to pak pochopi
....v pripade, ze nevite, kdo to rozsel a nemuzete ho pozvat na voprcku, pouzijte treba vudu panacka podle stavu nasrani a provedte pomyslnemu nepriteli co vas napadne :-))

JO JDE MI HLAVNE O TO MOJE HULENI ALE TAKY O TO ZE NECI PRACE PRIJDE VNIVEC KVULI BEZDUVODNE LIDSKE TVRDOHLAVOSTI, tak bych nazval cin zasazeni tech. konopi nekym, kdo cetl tenhle thread

jak smutny by byl svet bez zelene

Naposledy upravil Xes 19-05-2006 v 15:50 PM

Old Post 19-05-2006 v 15:44 PM
Xes je offline   Profil uživatele Xes   Find more posts by Xes   Foto galerie člena Xes   Click here to Send Xes a Private Message   Add Xes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás