Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrej -originalní nápad.tobe to nepřijde?a neplet tam tu Venezuelu.jsme v Čechách.Ja jsem si to koupil a líbí se mi to vyházim to na chatě a bude to tam hezčí.(k čemu,proč, výsledek).motivace -hezká zelená kytička.Výhodu v tom nevidim nepotřebuju.maj se
Původní příspěvek od khook Tak semínečka mám doma ale čuměl sem jak puk že člověku takle důvěřujou
V dopise poslali jen nevyplněnou složenku jako kdybych chtěl náhodou zaplatit tak můžu (samozřejmě to cálnu )
Myslel sem že to příde na dobírku ale tohle mě dost zarazilo
Moc hezkej letáček , vřele doporučuji
Tak me to treba prislo dneska sem prisel ze school a ve schrance dopis od KONOPA sem cumel ze to slo tak rychle a pritom sem to este nezaplatil a mel sem to doma sem nezachapal, ale zase nejsek takovy hajzel abych to necvaknul ze? precijen co je 45kc
No jinak vcera moje 11leta sestricka dala naklicit, a dneska jsem ji to pomahal dat do pet flasek. Je to celkem sranda, tesi se, až budeme spolu vyrabet papir v mixeru .
Jsem rad, že ji motivuju k ekologii a ke vztahu k rostlinam už takhle od mlada.
Aby to nedopadlo ze potom s rodicema budes z "technickyho" davat jointy vis jak vetsina rodicu to zna jako drogu a nevi jake sou mezi tim rozdily atp. no a budou chtit neco na zkur stejne tak jako moje teta chtela jednu kytisku do kvetinaca a taxem ji neco dal a ona ale ja si pak jednou potahnu
Stoned_r41d3r
1 ehm ano (nechapu co si tim myslel)
2 semen nonamu co nema smysl pestovat ale ma to smysl zhulit je spousta. jinak si kazdej muze sehna kvalitni (pomerne) seed vypestovat sam
3 no kdyz bych vysazel tisic kytek nakyho bordelu u nas do rokle tak chcu videl jak to PCR ne MP! kosi za ucelem potirani zlocinu.... bez ohledu na to ze by to skosily corky jak by tomu narostl prvni petilist
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
virgill :
ad 3, no jenže něco vždycky přežije, a jak to udela seminka tak je po problemech a tato krasna rostlina bude všude (ale imho pujde i tak najit misto na out bez rizika oprcu.)
Odpurci:
mužete mi prosim poslat odkaz o zaletavosti pylu na 3km?
takhle nejak premyslelo spousta lidi bez zkusenosti v minulych stoletich v Australii..dame si tu zajicka, protoze je to fajn, nema tu nepritele, tak nam ho nikdo nezezere a snad ani nemoc nechytne, to se pobavime, no nic pojdem spat a rano se uvidi...v noci zajicek utek a s nim i par jinych a sukali jak zajici..chroust,mnam, mjam...prochroustava se vecne hladovy zajic a jeho v brzku nespocetna rodina z jedne strany australie na druhou, jak zrovna travicka roste, rychle pustime tam lisku, ta prece zere zajice, liska si ale rekla, nasrat, zajic je moc rychly, dam si toho podivneho pomaleho medvidka a hups, uz trha koali rodinku na kusy az koali konecniky letaji vzduchem ....
a dalsi negativni dusledky neprirozene migrace napr. s mandelinkou nebo bilou muskou v jiznich zemich evropy, zazivaji nase rostlinky na vlastni kuzi....
a co delat, jestli vam nekdo zhati plany se slechtenim,pokusy,nebo na klidny rok s vlastni urodou, za kterou se skryva spoustu casu a driny, akrobatickych vykonu nekdy na pokraji lidskych moznosti? lidska blbost je nekonecna, tak asi jen pozvat obcana sazejiciho technicke konopi na jointa z takove voprcky a poprosit ho slusne, aby to priste nedelal, ze to neni prirozene a neprinasi tim nikomu blaho, snad to pak pochopi
....v pripade, ze nevite, kdo to rozsel a nemuzete ho pozvat na voprcku, pouzijte treba vudu panacka podle stavu nasrani a provedte pomyslnemu nepriteli co vas napadne :-))
JO JDE MI HLAVNE O TO MOJE HULENI ALE TAKY O TO ZE NECI PRACE PRIJDE VNIVEC KVULI BEZDUVODNE LIDSKE TVRDOHLAVOSTI, tak bych nazval cin zasazeni tech. konopi nekym, kdo cetl tenhle thread