Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vítejte, přátelé, v naší síd bance!
Semínka z Bogoty, Thajska i Porta!
Speciál nabídka pro zkrachovance!
Mrkev a paprika, nejlepší sorta!
Pro ty co nemají vysoké platy
nebo co raději navštíví pípu-
-nádherná rostlina, mohutné laty-
chudáci pěstujte na dvorku lípu!
Asi před 18 dněma jsem si u Nirvany objednal semena a poslal obalku s prachama. V obálce bylo objednávkové číslo, peníze a můj e-mail. Moji adresu jsem tam nepsal, to přece maj v internetový objednávce. Jde mi ale o to, že na jejich stránkách mají u objednávky-čekání na platbu. Neposlaali ani e-mail. Je možný, že to trvá tak dlouho, když jsem to neposlal doporučeně?
asi po tydnu co mi napsali dopis ze seedsdirectu ze mi posilaji seminka mi prisel dalsi dopis ... mam takovy pocit ze to nebude nic dobreho ... takze bych zase poprosil tady nekoho aby mi to jen tak zbezne prelozil ... byl bych mu mooooc vdecny
Now that's magic!!
Expect some incoming!
Your recent mail order from https://www.seedsdirect.to has been packed
up and shipped off to you EXCEPT the...
1 x nrs papaya
which we are currently
out of. We should be getting some more over the next couple of weeks,
at which time we will ship to you, or you can choose a replacement
strain of equal value.
We are currently updating our website and are experiencing a
few technical difficulties, so we apologise about any delay with our
e-mail responses. Feel free to call if there are any problems and we
shall do our best to remedy them.
Good luck with your garden.
hkor
Pisou ti, ze uz tvou objednavku zabalili a odeslali krome papayi, kterou momentalne nemaji na sklade. Takze mas bud par tydnu pockat nez sezenou dalsi a dodatecne ti ji poslou nebo si vybrat neco jinyho ve stejny cene. Zbytek je ze se omlouvaj, ze jim to trva tak dlouho protoze predelavaj stranku.
A ja na seminka od nich uz cekam druhej tyden a furt nic.
Heledte chtel sem se zeptat nekoho kdo si ted nekdy obednaval semena od seedsdirect jestli furt posilaj bonusy mam pocit ze to vetsinou bylo skunk 1# dik
palik: pokud se ptáš na Gypsy Nirvana, proboha, je to v PRVNÍM PŘÍSPĚVKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já jsem akorát upravila html na htm, proto nešel formulář otevřít, ale zjistila jsem to velmi jednoduše - podívala jsem se na URL, našla homepage a tam order, NEBUĎ LÍNEJ!! a pokud myslíš jinou seedbanku, tak bys mohl laskavě napsat, KTEROU!