Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Jak objednat od Gypsy Nirvana
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
hopeless
Nový Člen

Karma uživatele hopeless - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Teď jsem byl na gypsy a to zdražení je hrůza!!Na to se asi zrovna vykašlu!!Chtěl jsem durbana za 15 us a ne za 26,43 nebo kolik.To je v ******!

..::::death is my dream:::..

Old Post 25-03-2005 v 18:17 PM
hopeless je offline   Profil uživatele hopeless   Find more posts by hopeless   Foto galerie člena hopeless   Click here to Send hopeless a Private Message   Add hopeless to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vezírek Rybářův
Mistr poeta

Karma uživatele Vezírek Rybářův - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Vítejte, přátelé, v naší síd bance!
Semínka z Bogoty, Thajska i Porta!
Speciál nabídka pro zkrachovance!
Mrkev a paprika, nejlepší sorta!
Pro ty co nemají vysoké platy
nebo co raději navštíví pípu-
-nádherná rostlina, mohutné laty-
chudáci pěstujte na dvorku lípu!

Old Post 25-03-2005 v 21:31 PM
Vezírek Rybářův je offline   Profil uživatele Vezírek Rybářův   Find more posts by Vezírek Rybářův   Foto galerie člena Vezírek Rybářův   Click here to Send Vezírek Rybářův a Private Message   Add Vezírek Rybářův to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alarman
Nový Člen

Karma uživatele alarman - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Asi před 18 dněma jsem si u Nirvany objednal semena a poslal obalku s prachama. V obálce bylo objednávkové číslo, peníze a můj e-mail. Moji adresu jsem tam nepsal, to přece maj v internetový objednávce. Jde mi ale o to, že na jejich stránkách mají u objednávky-čekání na platbu. Neposlaali ani e-mail. Je možný, že to trvá tak dlouho, když jsem to neposlal doporučeně?

Old Post 28-03-2005 v 18:25 PM
alarman je offline   Profil uživatele alarman   Find more posts by alarman   Foto galerie člena alarman   Click here to Send alarman a Private Message   Add alarman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HKOR
Oceněný Designer

Karma uživatele HKOR - 67% PěstitelskáKarma uživatele HKOR - 67% PěstitelskáKarma uživatele HKOR - 67% Pěstitelská

seedsdirect Příspěvek č. 52

asi po tydnu co mi napsali dopis ze seedsdirectu ze mi posilaji seminka mi prisel dalsi dopis ... mam takovy pocit ze to nebude nic dobreho ... takze bych zase poprosil tady nekoho aby mi to jen tak zbezne prelozil ... byl bych mu mooooc vdecny

Now that's magic!!

Expect some incoming!

Your recent mail order from https://www.seedsdirect.to has been packed
up and shipped off to you EXCEPT the...
1 x nrs papaya
which we are currently
out of. We should be getting some more over the next couple of weeks,
at which time we will ship to you, or you can choose a replacement
strain of equal value.
We are currently updating our website and are experiencing a
few technical difficulties, so we apologise about any delay with our
e-mail responses. Feel free to call if there are any problems and we
shall do our best to remedy them.
Good luck with your garden.

Take care,

Seedsdirect

Život má ten smysl, který mu dáme. Seneca

OUT 2003 - Durban Poison

OUT 2004 - Durban Poison

OUT 2005 - Papaya, DP x IQ, Mazar

Old Post 30-03-2005 v 10:29 AM
HKOR je offline   Profil uživatele HKOR   Find more posts by HKOR   Foto galerie člena HKOR   Click here to Send HKOR a Private Message   Add HKOR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Metuzalem
Stálý Člen

Karma uživatele Metuzalem - 10% PěstitelskáKarma uživatele Metuzalem - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

hkor
Pisou ti, ze uz tvou objednavku zabalili a odeslali krome papayi, kterou momentalne nemaji na sklade. Takze mas bud par tydnu pockat nez sezenou dalsi a dodatecne ti ji poslou nebo si vybrat neco jinyho ve stejny cene. Zbytek je ze se omlouvaj, ze jim to trva tak dlouho protoze predelavaj stranku.

A ja na seminka od nich uz cekam druhej tyden a furt nic.

Old Post 30-03-2005 v 14:46 PM
Metuzalem je offline   Profil uživatele Metuzalem   Find more posts by Metuzalem   Foto galerie člena Metuzalem   Click here to Send Metuzalem a Private Message   Add Metuzalem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deckardph
Stálý Člen

Karma uživatele Deckardph - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Heledte chtel sem se zeptat nekoho kdo si ted nekdy obednaval semena od seedsdirect jestli furt posilaj bonusy mam pocit ze to vetsinou bylo skunk 1# dik

Old Post 13-04-2005 v 20:15 PM
Deckardph je offline   Profil uživatele Deckardph   Find more posts by Deckardph   Foto galerie člena Deckardph   Click here to Send Deckardph a Private Message   Add Deckardph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
palik
Nový Člen

Karma uživatele palik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

mozete mi povedat kde zozeniem ten formular a napisete mi presny postup objednavky. chcem kupovat prvy krat

a musi sa nieco robit cez net? a kde zoberiem to objednavacie cislo. dik

Naposledy upravil 20-08-2005 v 19:31 PM

Old Post 20-08-2005 v 16:14 PM
palik je offline   Profil uživatele palik   Find more posts by palik   Foto galerie člena palik   Click here to Send palik a Private Message   Add palik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 56

palik: pokud se ptáš na Gypsy Nirvana, proboha, je to v PRVNÍM PŘÍSPĚVKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já jsem akorát upravila html na htm, proto nešel formulář otevřít, ale zjistila jsem to velmi jednoduše - podívala jsem se na URL, našla homepage a tam order, NEBUĎ LÍNEJ!! a pokud myslíš jinou seedbanku, tak bys mohl laskavě napsat, KTEROU!

Old Post 20-08-2005 v 19:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás