Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
#update
jiz dnes tedy nachystam hovnivou hnojku a jeste necham dozrat jednu koprivovou jinak tady mam par fotek jak se zatim dari presazene kytce a holandu
1-4.mix sativaXindika
5-6. holland hope jenze uz jisty samec, ale krasne voni
1-2. zda se ze to je normalni hneda puda,ovsem po blizsim prozkoumani zjistite ze jsou to nekolikalete slepicaky a konaky a kdovi co jeste rek bych ze kralici tu maji taky nadelano
3.to blize je z kopriv to dale je z howen
4.pokus o fotku nejvyssi kytky,musm si pucit pro priste poradny fotak
5.afghan
6.early mysty
7.early mysty
8.early mysty znicina krtkem zacina chytat nejaky nemoc bo skudce nwm co to je
9.pokus o zachyceny obu samcu afghancu,mno kazdopadne bude sakra silny mliko
#po delsi dobe sem zas udelal nejaky ty fotky.. konecne uz se zacinaj delat paldy, ale mam cim dal vic obavy ze mi slunecnicovka nestihne vykvest hnojim uz jen hovnama a obcas zalivam.Tak tady jsou :
Slunce uz zase svítí tak sem byl vyblejsknout moje kytí mhehe, mam ale obavy, že moji krásku ve slunečnicích přefikne kombajn kdo by věděl jak se tomu vyhnout moc by mi pomohl jinak sklizeň se blíží pomalu a jistě zářným příkladem toho je stromovka která je zatím nejvíc paličatá, ale tady ji neuvidíte možna další update
Jo a málem bych se zapoměl pochlubit palačinkama ktery sem udělal ze samců afghanu a holland hopu ...mňamka
1. nejdřív sem si udělal mlíko klasickým způsobem + trocha povařil ve vodě
2.potom to cely ochutil a zcedil(nejdřiv na hrubo potom přes látkový kapesník
3.no a bylo hotovo, celé mi to pomáhal připravit kamoš za podpory boba marleyho, a taky trochu v rytmu DnB
4. a jako bonus celé akce která trvala bez pochyby 7 hodin sme si udělali trochu toho čarasu ...
všechno sme to snědli a ještě druhej dej na fotbálku v hale sem byl tak trochu mimo nicméně mi chutnalo a kdykoliv bych to zopakoval
hi growers at vám vyjde úroda!!!
#update
všechno už kvete jak vo život,dokonce už aj early misty,taky uz mi doslo hnojivo tim myslim howna...
tady jsou... ta prvni fotka to neni olejomalba ale 640*480 v nokii 3220 :-)
a jeste
No co bych k tomu rek ..durban poison, stromovka i noname je sklizenej a early mysty sem jeste naposledy pohnojil a cekam az dozraje,bohuzel slunecniczovka uschla diky praskovacimu letadlu aniz by stihla dozrat
#Update
tak sem sklidil i poslední tři kytky Early mysty i když teda né tak early jak psali v seedbance... mno ale vůni má hustostní a barvu jakbysmet
just Juck at it ..
mno tak tady jsou jeste nejaky fotky hned po sklizni, tohle je čistě early mysty ani to neslo zavrit ted uz sem toho dost ztopil, ale i presto jeste snad sezenu vahu a pokusim se to navazit a udelat letosni statistiku Jinak spokojenost