Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vcera som bou fotit......
je tu pofotena osadka na strome....
tie dve male pri sebe su superskunky...ale su volake zakrpatene ale leto je este dost dlhe na to aby sa zotavili. salatovka a HCčko rastu skvelo a su vitalne.
najvacsiu radost mi robi najvacsia rastlina, ktora je obsypana drobnymi palickami .
čuzzz
rastlinky uz dost podrastli ale potom ich napadol nejaky zahadny tvor. ohlodal listy za jednu noc a uz sa nevratil...nastastie uz boli dost vyrastene koaxialne vetvicky a znovu sa chytili. som rad. ale zvlastne je ze tej sisatej sa ani nedotkli. som rad. sisky uz jebuuuu. sak co budem vypravat len. ked si zozeniem fotak tak sem hodim fotky a posudite sami....drzte palce
zdaarek ludia. tak hadzem makraa tej sisatej. zatial iba tie lebo ostatne fotky hodim zajtra, bo ich musim poupravovat na spravnu velkost a to sa mi uz nechce.
dnes som bol o5 na navsteve rastliniek a zistil som prijemnu spravicku. pozrel som sa blizsie a HCčko aj bedicofka uz su v prvopociatkoch kvetu. zase o krok blizsie k urodicke