Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vlhkost vzduchu se tady projevuje az od 200m nad morem coz je tak dva kilaky od pobrezi, ja jsem par metru od oceanu, rozhodne pujdu do nejakeho vlhkomeru
jeste jeden upload, filtrem poupraveneho foto kyti
Tak co se vaseho casoveho posunu v evrope +1h zapadni delky tyce, tak asi zadna viditelna zmena. Jen ze zijes jakoby o hodinu driv..lol.. a co se klimatickeho pasma tyce, tak rozdily jsou opravdu znatelne a ruzni se podle geografickych podminek, jako je napr. nadmorska vyska nebo poloha vuci oceanum a jejich proudeni. Je toho hodne, no konecny vysledek veskereho badani o difernci sever-jih by asi ukoncil fakt, ze mohu mit ilegalne na balkone kyti po cely rok a zadna zatim neuhynula z duvodu zimy. Hodne toho vyctes z threadu. Je muj prvni a ucim se na nem, jak ho vest, netvrdim, ze je prehledny, ale zcela jiste ti da nejake odpovedi. Pokud budes mit i potom nejake dalsi otazky, rad ti odpovim.
A jako kazde rano sedim s kytkama na balkone a cekam v zaduman a pohrouzen do relaxacniho meditovani, proste zhulen, what i a cekam ze me nenecha rostlinka cekat dyl nez je zdravo, uz se fakt nemuzu dockat. Tak foto s trochou filteringu
Dnes rano po 50ti hodinach tmy jsem ukoncil pusobeni jedne kytky v kvetinaci na balkone. Byl jsem ji vsim, staral jsem se, aby se mela po celou dobu co nejlepe, co jsme si spolu napovidali za teplych tropickych veceru. Rikavala posledni tyden com dal tim nalehaveji: "muj aladine, kdy jiz mne vysvobodis, nacpes do jointu, bangu, cehokoliv kde shorim a ty vdechnes to dobre, co jsem pro tebe celou dobu vytvarela s vedomim meho smyslu v procesech symbiozy fauny a flory.
Jasne je, ze uz jsem ochutnal. Suseno fenem, vlozeno do silonove ponozky podle vzoru nekoho tady na threadu. Dukaz ze to neni spatna metoda v nouzi.
Dekuji prirode, nekonecne energii zivota, Grower.cz.. a vsem velicinam, ktere ovlivnuji vznik a běh vesmírů
Nejaky macra na zaver fakt posledni, je treba se starat o zive. Dnes jsem si pripadal jak krtek, ktery si svou hlinu musi kupovat, vozit autem a nosit do schodu, spousty schodu...ale stoji to pak za to
A jako kazde rano sedim s kytkama na balkone a cekam v zaduman a pohrouzen do relaxacniho meditovani, proste zhulen, what i a cekam ze me nenecha rostlinka cekat dyl nez je zdravo, uz se fakt nemuzu dockat. Tak foto s trochou filteringu
To sa mi len zdá alebo sú tie salámy modrošedej farby?
foto 1. stoned friend, leva kytka ma tak mesic do sklizne, genotyp neznamy
foto 2. bong...proc hulit tuny papiru a navykoveho tabakoveho smeti
foto 3. macro&art
Nejedna se o airbrush, obraz je malovany stetcem na demontovane kapote auta. Malovala jej jedna skvela a vesela kamoska jihomoravskeho puvodu. Zlaty rucicky.
španělsko vypadá jako pohodový místo. je tam víc lidí, co nemají klasický zaměstnání a pmaj tak víc času a míň stresu a životní úroveň není tak nízká jako tady bez práce.
Zrovna jsem si říkal, jaká pohoda musí být mít kytky furt venku, je to taková paráda pěstit OUT. Vnitřek je spíš o produktu OUT to je požitek z pěstění.
měj se, hombre, a dej vědět jak se vede.
Vím o jednom zlomeným srdci v Barceloně, tak kdybs ji potkal, smotni s ní brčko, prosím.
Diky vsem za karmy a prihazuji jeden aktualni stromek a klon pod petlahvi.
Nevim kolik toho bylo na vahu, klasicky to zmizelo skoro vsechno. Zbyva priblizne na dva tydny a to je tak doba, nez dozraje dalsi, uvidime co se da priste delat s tou vahou.
Xes - tenerife se zda byt krajina konopi prizniva ja se jiz delsi dobu vyskytuju v zemi serlocka holmese a tady to tak ruzovy neni...pomer slunecnych dni a teploty se neda s tenerife srovnat, ale taky to roste, out i ve skleniku. Letos jsem malicko zaspal, out jsem sadil na konci kvetna a sklenik v pulce cervna, takze to neni ani zdaleka tak squely, jak by to mohlo byt..
Naposledy upravil Stanleyman 18-07-2006 v 17:52 PM
Uff, sakra, po schodech dolu, tam a zpet, po schodech nahoru..... ty bily jsou give or take 25l a ten jeden hnedej, co je blbe videt, ten je asi dvojnasobnej.