Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No co můžu mluvit za sví okolí.
Opuštění barák vedle v ulici- srovnán se zemí
Opuštěná vila továrníka s 30 let je v rekonstrukci.
Budovy starého nádraží, kde jsem se učil hulit, schořeli
Opuštění baráky kde jsme si v mládi hráli, stihl osud podobní těm výše. No skvotu prostě ubývá
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Takze pokud se kouknu po mem kraji v usteckem kraji tak 50 m se nachazi stary opusteny komplex baraku tak 4 dvou patrovy baraky pak asi 15km cukrovar uplne supr komplex 3 patrovej no a pak este kravin .... jinak v tom prvnim komplexu sem se omylem propadl... plesniva strecha je plesniva strecha
baraky preliezat je celkom dobrý adrenalin, v jednom sme na povali našli starú drevenú protézu na nohu ,obutú ja som sa jej ani nechytil ale samozrejme idem o pár dní na pivko a čo nevidím mladé babenky tú nohu mali vonku pred šenkom na stole my sme si radšej kajak požičali
Zdravím a taky přispěju nějakými fotkami. Jedná se o opuštěnou nemocnici, která ještě někdy v letech 99-00 fungovala (zjištěno podle dokumentace, co jsme tam našli). Budova má hodně rozsáhlé přízemí, zaplavený sklep - nejspíš po povodních - a jedno patro, které si nedávno vzali na starost writeři - IMHO v tomhle případě bych tomu rozhodně říkala umění Lézt se tam musí jedním z mála fungujících a kompletních oken, zbytek je vymlácený a zamřížovaný. Občas v celém komlexu přespávají bezďáci a všude se válí papíry, dokumentace, staré lékařské potřeby... Hodně šílená atmosféra celkově, mimochodem stále tam je také uzamknutelná samotka bez oken o velikosti 1,5x1 metr s vypolstrovanými zdmi - psycho Rozhodně to stojí za to vidět, pokud máte rádi staré baráky a podobná místa
to nejlepší na konec nejvíc šílená místnost - na dveřích nápsáno MASOVÁ VRAŽDA, zdi jakoby popsaný krví, uprosřed nakřivo lednice a na dvířkách ještě čitelnej nápis na kaslíku týkající se léků v něm dřív umisťovaných... jak z hororu
edit: omlouvám se za to množství fotek, nedalo mi to jich sem nedat víc je to jenom zlomek toho, co tam všechno je. eventuelně přidám později další...
...vilo, husty...
Pripomina mi to muj podzim tak 2 roky nazad zabity u hry Sillent Hill, kde byla jedna uroven taky v jedne podobne psycho nemocnici... A tehda se mi fakt dobre nespalo..
Zajimavy je, jak mista jako hrbitovy a nemocnice pusobi na lidskou psyche...
Konkretne ty krestansky instituce dokazou bejt obcas pekne zakerny..
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.