Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, stalo se mi neco podobnyho. Tyhlety spodni vetvicky z 3 tejdny preplejch kytek jsem dal do sklinky s vodou za okno... Sice to trvalo tak tejden, ale absolutne bez jakyhokoliv stimulaxu vyjeli korinky. Tak sly holky do hliny a pod klasicky 865 phillips zarivky. Tam ztravili skoro mesic, pac jsem z toho mel srandu a moc se tomu nevenval, tak si zazili preliti, sucho zimu a nevetranej prostor. I presto se z tech, na kterejch byli maly palicky udelaly takovy neskutecne rozvetveny zrudicky az je to krasa. Pak se ve me neco hnulo a trosku jsem se o ne zacal starat. Dneska ma 30-40cm, jsou uz pod sodikem a vetveni pokracuje neuveritelne dal a dal. Jedina otazka, ktera mi pluje hlavou je, jestli se rizkama z rizku nevytraci geneticky fond.. jinymi slovy, jestli to bude zhulovat.. mozna ted jo, ale udelat takhle z techhle rizku z rizku zase rizky a td atd.. tak za jak dlouho se ty geneticky predpoklady vytrati, pokud se teda vubec vytraceji..
Tato Soma je Bůh, jeho cestami se ubírá ta nejprudší bolest, kterou člověk trpí, On přináší uzdravení i radost do očí ztrápených, Nesmělého obléká válečným žárem, Vznešenými myšlenkami přátelí se s bardy, A duši, duši pozvedá ze země k nebesům. Tak báječné, tak velké jsou jeho dary. Člověk cítí, jak jeho žilami proudí Bůh A pláče v hlubokém vytržení, Zhluboka pili jsme z božské Somy Až nesmrtelnost v nás vzklíčila.
Vstoupili jsme do světla A poznali všechny bohy. Co hynoucího nám může ublížit, A zda-li může nás smrtelník soužit? Skrze Tebe, překlenutá úzkost, jsme unášeni věčným božstvím.
No myslím že za zadnou cenu se nemůže vytratitžádná genetická vlastnost protože tam ani není jak...to jedině v případě že by platilo to , že kytky by museli být nejsilnější u kořene a u stonku...a směrem vně nakonci větviček to by znamenalo že i vršky by museli být nejslabší na THC což všichni víme že je pravý opak...naopak myslím že řízky mají věčnou moc a dokonce by se dali i tunit... já ty paličky už nechal na 12/12 už jsem je neházel na růst ...
jedu svůj první grow a pár kytiček už vypadá v květu , bude to asi stresama ze začátků , ale pár řízků uz jsem si přivez nakvetlé od matkáře . Myslíte že to nebude vadit když je nechám pořád na 18/6 a vpohodě mi vyplní celý prostor? Teť vypadají hodně hustě olistovaně , prostě list na listu .
A takhle vypadá ta nejvíc nakvetlá , jinak většina ma maximalně 2 pestíky u stonku jak začíná list (řapík?)
Mam takovej pocit, že to nevadí, už to bylo někde vepředu psaný, že by možná bylo dobrý ty vršky střihnout( jestli to kvete zatim jenom na vrchu). Stalo se mi něco podobnýho, sice pár dní vypadaly, že neví co mají jet, ale nakonec rostly dál(bez květu)
No tak jsem to před 4mi dny přepl na 24/7 a začlo to viditelně růst .
No a tak se ptám jestli to mám nechat na 24/7 až do přepnutí na květ nebo to mam hodit z5 na 18/6 ?
Doufám že někdo odpoví , je to můj 1. grow tak bych byl vděčný .
Původní příspěvek od Power No tak jsem to před 4mi dny přepl na 24/7 a začlo to viditelně růst .
No a tak se ptám jestli to mám nechat na 24/7 až do přepnutí na květ nebo to mam hodit z5 na 18/6 ?
Doufám že někdo odpoví , je to můj 1. grow tak bych byl vděčný .
No,pokud jsi je už donutil k růstu tak rozhodně přepni na 18/6
Původní příspěvek od ..: RainMan :.. a tak proč teda ty matky nakvítaj ?
Většina řezů,který někdo dostane od "pana matkaře" nakvetlé,nejsou řezy z nakvetlé matky..Je to prostý a taky sprostý..Řezy nejsou z matek,nýbrž jsou to oholené,zakořeněné spodky z growu po přepnutí na květ,šmiknuté ovšem pozdě, v době,kdy v kytkách jsou už nastartované změny vlivem zkrácení periody..Musí se to šmiknout včas,sám si někdy taky tímto vypomůžu do svýho growu,ale někomu to dávat nebo prodávat je prostě svinstvo a patří to na černou listinu..Asi tak..
pomoooooc potrebuju radu!!! mam 7 matekAK47 ve skrini na 18/6, jejich klony jsem dala zakorenit a sup na kvet 12/12.. matky jsem nechala rust pod 600lampou cca 1mesic nez jsem zjistila pohlavi rizku. no a predstavte si ze mi najednou zacli kvest ty matky co mam na 18/6!!!!!! ja si toho nevsimla (ani by me to nenapadlo!!) samce jsem hned vyhazela, 2samice, ty vykvetli nejrychleji, jsem ostrihala ale jsou nejspis oprcany!!!(samice ma seminka) tak ted nevim, jesli muzu ostrihat a pouzit tu kytku kt. uz je oprcana!!!! nebudou ty rizky z ni pak hermousi?
Čaute, tak jsem dostal před pár týdny nakvetlé řezy..
Má otázka zní, začnou normálně kvést? A budou to normální paldy nebo nějaký divoký mrdky?
Chtěl bych je nechat povyrůst na cca 40 a přepínat
no pane kyborg bude to trvat nez to presvitis...mozna to ani za tri tydny nebude hazet normalni listy...a normalni palky se tam budou delat az budou normalni listy,jinak to bude celkove ridina...