Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Od 24.11. sú na kvete.Tak to bude nejakých deväť dní.
Drevo-Kocur , tak na tie "vobludy" si počkáme
A prasknem späť tú červenú,asi spravím lepšie,že jo?
Tak dobre teda,už mám stoho šróbovania lámp malý tik
fialová tam zostane definitívne do 12-teho dňa,tzn. že ešte dve svetelné periódy.
No a nad ´použitím obidvoch lámp som premýšlal,len ako to urobiť keď mám jeden balast.Asi to budem riešiť tým šróbovaním Každú piatu periódu tam bude fialová,teda keď neprídem na niečo lepšie.
orbith,myslím,že keď to už prestane rásť,2.-3. týždeň od prepnutia,tak tam daj nastálo tú červenú.V tej fáze už myslím modrého spektra moc potrebovať nebudú a tak to píšu aj výrobcovia týchto lámp.Skús to tak a keď nebudeš spokojný,potom to skús ináč.Môj názor.Ale hlavne nech to kvitne
Zdravím te orbithe
Ty kiticky vypadaj hodne zdrave takze usuzuju ze Nurt. 200W je jak delany na rostlinky teda pro growing
tak myslim ze se vyplati dat do toho ty penize a myslím ze i sklizen nebude spatna...
taky su hodne zvedavej jak budou vypadat na novej rok
tak zatim at se dari zdarec
To>expiry_date1
Jen s tou druhou lampu
myslim ze je i na prvmi fazi kvetu jestli se nemylim a myslim ze ty kyticky jeste o neco vyrostou tak bych to neuspechal ale zalezi na Orbithovi ze...
N3m3515 na mne určite nezaleží
Ale nechám si poradiť,tak by ste sa tu mohli vyjadriť kedy ju tam prsknuť na trvalo.
Hoci som bol rozhodnutý dať ju tam za dva dni..
orbith,skús si nájsť o tom nejaké info,možno aj na overgrow by mohlo niečo byť,čo o tom píšu,možno aj výrobcovia(aj keď oni tam asi nenapíšu,ktorá je najvhodnejšia na kvitnutie cannabisu)
Alebo skúšaj a sám prídeš časom na to,kedy tam dať ktorú.
Napr.metalsodík pestuje pod oceanicmi,čo mi pripadajú podobné ako tá Tvoja purple.Šišky sú pekné,len menšie,aj podľa názoru pestovateľa.
orbith,sorry za OT?Vo vlastnom threade?To som celkom nepochopil.Keď tak tu OT-čkujeme my ostatní,takže ak to chceš mať kompaktnejšie a nechceš tu kopu príspevkov a už vieš,čo urobíš,tak to tu kľudne zmažem.
Ale ten pokus s dĺžkou svietenia rôznymi lampami by som na Tvojom mieste vyskúšal.Rovnaké podmienky a len meniť dĺžku svietenia lámp.Aspoň by si trochu pomohol tým,čo o tom nič nevieme a možno aj rozmýšľame nad niečím podobným
Idem aj ja
expiry_date1 ,ja to myslel v dobrom.Káždá rada dobrá,som začiatočník.A to OT bolo myslené na tie otázky ohladne prehodenia lámp.Mojich otázok.Už sa na to pýtať nebudem.A rozhodne by som bol rád,ak by som nejako mohol pomôcť ďalším growerom.