Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2frutexx>hele klicilo to asi tri dny. a okolo osmi dnu jsem to mel na terasce. pod lampou je to ted 3. tejden takze to dela 4 a pul tydne od zahrabani klicku jo nemas nekde thread s fotkama?docela by me zajimala fotka jak to mas vyreseny zni to huste hod link nebo kdyztak hod foto sem dikas
to frutex: vsak to je tak zhruba Ct jak si to popsal,ni? Jo a dival jsem se na tvoji skrin, docela sis s tim vyhral, tak at ti to vsechno funguje jak ma!
bohuzel jednou za cas prijde a nejhorsi je ze nevis kdy nemusi treba 3 mesice a pak jen zavola a je tam takze musim opatrne ona samozrejme nevi ze tam pestuju
Cuss
thx za k+ ;-)
Hele a proc ty diry na sani neudelas vzadu na skrini? - to by to nebylo moc videt ne?? . nevim jak to tam vsechno mas situovane - zkus hodit nake celkove photos ;-)
Zatim cuss
Tak sem se koukal na tu fotku te skrine a jedine vetrani,co ne napadlo by bylo,kdybys udelal diru do stropu te velke casti skrine a dal odtah smerem do te male skrine a pak tu velkou muzes mit zavrenou,ale bude to chtit aspon 2 poradne vykonne vetraky... Co ty na to?
2 frutexx:skrin je zabudovana do zdi takze to zezadu bohuzel nejde 2sick>jednu diru uz tam mam takze to ted zkusim o vikendu zatesnit silikonem a dat k tomu rouru kterou pripevnim jednim koncem na ten vetracek ve stropu a druhym koncem ke stinidlu co ty na to?jinak ta nabidka hanfsamen vypada celkem seriosne ale nevim nemam zkusenost ale je tam toho hafoje z ceho vybirat haha tady hazim par linku ohledne seed bank,procti a rozhodni se sam http://grower.cz/forum/showthread.p...light=hanfsamenhttp://grower.cz/forum/showthread.p...light=hanfsamen p.s.2 diry se mi riskovat moc nechce
jinak sadhu a hashberry jsou totalni nahulovky hlavne si myslim ze mandala jsou fakt typci co to nesidej nic nekopirujou (northern bright>jock horror atd)a kazdej kdo od nich zasadil jen chvalil
Mno prove,koukal jsem na ty jejich nazvy a v zivote jsem je neslysel... Ale vypadaji krasne,asi do toho pujdu.Jen by me zajimalo jaky je rozdil mezi normal a tim jejich dleuxe - nabizeji z kazdeho druhu ale ten deluxe je asi o 5 eur drazsi. ale do te hashberry pujdu 100%