Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar Houmboji,
moc pěkně utajená prácička.Tvůj novej apdejt se ti fakt
vyvedl, ta 150 je znatelnej rozdíl.Až na to místo, ale
věřím,že ty to nějak zvládneš - K4U.
Měj se pěkně.
Fagt nadhera uz se tesim az to uvidim nazivo doufam ze budu mit cas
-jinak me totiz zajima jak tam je pridelany to sklo
tagze karma uz leti a ja snad tagy
zdravím Houmboji tak jak se tak koukám,máš to pěkně rozrostlý,já bych teda nechal kyti tak jak jsou,pěkně dozrát,a řízečky až přiště.Sice určitě najdeš nějakýho samce,ale taková WW když se podaří hmmmm,
Fakt díkec za fšechny vaše naázory ale jak už víte tydle holky už mě umřely na otrawu wodou.Ale chybama se člověk učí a proto už tam mám kyti nové a kráásně se jim daří.Za 10 dní je přepnu na qet ale ve ctvrtek založím nowej thread a tam to pojede doufám až do sklizně.Tak díkec a brzo se zas budem číst )
HoumBoj
2Houmboj
Hele Houme, jedu zkusebni provoz my prvni skrine a mam tam taky SON-T 150W.A mam Big problem s teplem-pod vybojkou asi tak 15cm sem dal na celej den teplomer a kdyz sem se koukl tak tam bylo 34 stupnu a kvuli tomu nemuzu spat.Premejslel sem ze kdyz tu lampu zvednu o dalsich 15cm tak se mi kyti budou natahovat ale zas bude ta teplota u vrcholku kytek urcite mensi.Kdyz sem koukal na ty tvy fotky tak ty mas tu vybojku taky celkem dost vysoko.kolik asi?nebo to na tech fotkach jen tak vypada?Sklo sem uz pod to taky zkousel ale je to to samy.
dik za pripadnou odpoved nejen tvou
farky: Houmboj ma vychytanej systemek odvadeni tepla. Pres celou sirku skrinky ma sklenenou policku + nekolik vetraku...
Mel bys tu teplotu snizit, bud zvednout lampu nebo (a tomu se stejne nevyhnes) zavest nejake poradne vetrani. Takhle ti to taky poroste, ale bude to problematicky.
Cafa chlpae , jojo prvni pesteni vubec to je fakt narez.Musis to porad vyhcytavat.Hele teplota je velkej problem ale dys mas finance tak neni problem ho vyresit.Nevim jak je to u tebe , esli vo tom rodice vjedi nebo ne.esli jo tak si kup par vetratku do PC Zdroje a sezen si jeden zdroj na jejcih napajeni a mas to vyreseny esli ne tak mas problem jako jako ja . Musis si koupit este vic vetraku a ty pomoci nakejch slabsich zdroju napajet aby bezely tisejc,No konopky ti porostou nejlip pri teplote 24-27 stupnu a esli tam mas 34 tak je to moc zly a hoodne moc je to brzdii.No esli budes mit este nakej dotaz tak napis PMko.JInak esli chces videt jak to pokracuje takse mrkni ke me do galerie na NorthernLIghts a uvidis ze az tomu prijdes trochu na kloub ze kytim uz se dari .Cus Houm
Jo fakt diky za odpoved.mas pravdu,prvni pestovani je fakt makacka.ja uz v ty skrini mam 3 PC vetraky ale nakej efekt to moc nema a to bezej na plnej vykon 12V.Stejne sem se rozhodl ze si necham uriznout sklo presne jakej je pudorzs skrine a ze koupin nakej lepsi a vetsi vetrak na odtah tak snad to pojede lip
2Houmboj - K+ (s tim vychytáváním vím o čem mluvíš..)
2farky - PC větráky to fakt neuchladí, kup si pořádnej větrák na odtah (např. v baumaxu maj WC větrák 110m2/h za 699kc) a nebudeš potřebovat ani to sklo.
Hele dik za ten typ na bausrax hned az sezenu prachy tam vlitnu.namohl bys mi aspon rict jestli to rve vic nebo min nez ty zasrany PC vetraky?a jestli to nemi nakej big vetrak.aby mi nahodou neodlitla skrin do 3. patra......