Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
_po nedavnom nepriijemnom zazitku som usudil,ze bude lepsie uz niektore rastlinky skosit,alebo aspon zmensit.
uuf!!
skoro som sa pos....!
Spoko som oberal listky,fotil obzeral a tak a zrazu pocujem suchot,asi 3 metre vedla!! (v duchu som si prial nech to su cigani co tu teraz pobehuju po krajine a zbieraju trnky.Alebo niejake zviera..)Tak som tam nehybne cakal co sa bude diat.Nastastie to preslo len popri.Pomedzi pokrivu som zazrel cosi tmave,ako diviaci (kanci) chrbat.Tak som vybehol od rastlin a vybral som sa vystverat na najblizsi strom. uz uz sa natahujem po konaroch a zrazu predomnou stoji ozbrojeny polovnik!! Nebolo mi vsetko jedno.
Nasiel moj bajk v kriakoch,tak sa tam obsmietal a hladal majitela.
"to je vas bicykel?" a ja mu na to. "Zlakol som sa ze tu je diviak."
on ze "ne ne."A trochu sa pousmial.povedal som mu ze to je moj bajk a ze som tu len na prechadzke.. CAKAL SOM DALSIU OTAZKU..
Ta nastastie nepadla,tak som vzal bajk a presunul som sa asi 20 m od policka.Za chvilku z lesa vysiel aj dalsi polovnik a spolu odkracali niekam na posed.
Chvilku som tam rozdichaval a dakoval Bohu,ze vsetko OK dopadlo.
(pri rastlinkach som mal totis 1 digi,1 analog fotak,rupsak a X inych veci!!) ..to by som asi nevykecal.
No nic,prezil som to a teraz si zacnem davat vecsi pozor a uz nebudem na policku meditovat 2hodky,ako som mal vo zviku.
_tak so tam vcera podvecer podnikol pesiu turu skrz vseliake kriaky (citil som sa ako v umprofore na niejakej misii) ,,hej este dodam,ze bolo po dazdi,tak si to viete asi predstavit ako som vyzeral!
Na policku bolo vsetko na svojom mieste.Tak som bleskovo obral TOPky(nechal som tam len spodnu cast,asi tak meter 30cm,aby mi dozreli semena a aby rastlinky neboli tak vyditelne,lebo dost pretrcali cez ostatnu floru) a zas som sa plazmo vratil domov.
Doma som kytky obsusil pri krbe,obral listky a spokojne popijal vinko..
Ahoj bBoOrReE to co sa mi na tvojich pripevkoch paci okrem naozaj velmi krasnych rastlin su aj krasne zabery nadhernych rastliniek. Naozaj to mas prekrasne a drzim ti palce teraz aj na buduce nech ti to vzdy vide ako si len prajes , Ahoj