Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim ma niekto skusenosti s pouzitim hodnot co su uvedene v tabulkach od SCRAT-a na prvej strane pri aero systeme? mozem pouzit presne take hodnoty ako su tam uvedene pre hydro?
Cao a diky Scrat za clanek..Chystam se na prvni setbu..a rad bych znal vas nazor na zpusob pesteni.Uvazuju o kaskade,tzn.samospadem ze zasobniku do truhliků s rohozema a odtokem do spodni jimky odkud bych to cerpadlem sypal zpet do zasobniku.Rad bych vedel,jestli timto zpusobem je nutna neustala cirkulace 24hod.Samozrejme regulovanym prutokem..A jestli ziviny nezustanou u hornich rostlin a spodni nebudou protestovat..
Ahoj pěstuju technikou sea of green, v rockwoolu, v rohožích v truhlíkách libra, jelikož se mi ze začátku hned nechytly, tak jsem prodloužil fázi růstu, jenže mám tam víc modelů a nějáký vyjeli děsně do vejšky, už jsem na květu a jelikož je žádoucí aby byly všechny kytky stejně vysoký tak jsem je sestřihnul, jakou s tím máte zkušenost, sníží se výnos?
Původní příspěvek od Kubis zdravím Groweři chtěl bych skusit rozjet hydro drip systém a potřeboval bych doporučit nejake to hnojivo nemám zati s hydrem skušenosti tak se zeptám skušenějších diky za odpověd
Já osobně bych ti doporučil trojsložku GHE, general hydrophonics, klasický grow, mikro, bloom,
jsem s tím spokojen, dokonce to ani není cejtit když to hulíš- hnojiva zanechávají pachuť ,proto se musí na konci sklizně dělat flushing,
mám zkušenost s hydrophonics of holland a bionovou, každopádně ghe je dle mého názoru lepší, Zdar
at hlina nebo hydro se musi posledni tyden proplachnout neboli flushovat,pak je jedno jake se pouziva hnojivo.je to otazka dostupnosti ,ceny ,referenci.
zdravim, měl bych dotaz ohledně zaštipování. mám kytičku nechat povyrůst a pak ji zaštípnout nebo ji zaštípnu dřív, než se vytáhne? taky jsem se chtěl zeptat jak je to u dripu s tim hnojenim...jestli nestačí 3 cykly po minutě denně? odpad na 3 libra truhlíky mám po každém zalití asi 1,5 L to mi přijde ok ,ale všude čtu první a posl interval 2 min a ostatní po min... já mám vše po 1 min. je to z důvodu že když přiškrtim průtok tak se mi rozhodí poměr zalití pro každou kytí,asi malej tlak,nemám zpětný ventil. Dík za případné odpovědi
Původní příspěvek od Abandonn zdravim, měl bych dotaz ohledně zaštipování. mám kytičku nechat povyrůst a pak ji zaštípnout nebo ji zaštípnu dřív, než se vytáhne? taky jsem se chtěl zeptat jak je to u dripu s tim hnojenim...jestli nestačí 3 cykly po minutě denně? odpad na 3 libra truhlíky mám po každém zalití asi 1,5 L to mi přijde ok ,ale všude čtu první a posl interval 2 min a ostatní po min... já mám vše po 1 min. je to z důvodu že když přiškrtim průtok tak se mi rozhodí poměr zalití pro každou kytí,asi malej tlak,nemám zpětný ventil. Dík za případné odpovědi
Ta první a podlední zálivka není samo nutná 2min.U dripu si to musíš rozvrhnout tak,aby jsi dodaval tolik roztoku kolik kytka potřebuje+neco navíc at máš jistotu že to zbytečne nevyschne.
To co píšeš zní rozumne,časem to bude vytíkat čím dál mín tak přidej cyklus,pak zase další...musíš si uvedomit,že tím jak kytky rostou mají vetší naroky na pitnej režim a tomu se musíš přizpůsobit.
Ad.zaštipnutí-to je dost otazka genů a počtu kytek na danou plochu-nejde jen tak placnout z hlavy.
Původní příspěvek od Dobrajda Zdravim vechny. Peclive procitam,protoze jem nedavno zacal pestovat a hydro. Na zacatku tohoto vlakna se pise o peroxidu a enzymech. Nejak jsem to z toho nepochopil. Muzu pouzivat obe tyto slozky, nebo ne? Kdyz jedno, tak ne druhy?
Diky za odpoved
Zdravím ke tvé otázce PEROXID A ENZYMY NIKDY NEMÍCHAT DOHROMADY peroxid enzymy ZABÍJÍ!
Já raději používám enzym. Už jenom proto že peroxid leptá kořínky, je to agresivní pro rostlinu nepřirozená látka!
Ale jsem zvědav i na jiné názory pestu zdar IGRA
chtel sem se zeptat jestli je potreba u hydra merit EC jestli by to neslo zvladnout bez toho (pouzivam vodu s vodovodu - odstatou). a ma to velky vliv na rust rostlinnebo prijem zivin ?
Původní příspěvek od Green ROX chtel sem se zeptat jestli je potreba u hydra merit EC jestli by to neslo zvladnout bez toho (pouzivam vodu s vodovodu - odstatou). a ma to velky vliv na rust rostlinnebo prijem zivin ?
Zdar, no potreba to neni, ale rozhodne je to jednodussi s EC metrem. Vis jak, kdyz kytky prehnojis tak to poznas a kdyz jim chybi ziviny tak to taky poznas . Takze podle toho se da orientovat nejak...