Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
podla mna ide aj o striedanie vetrania ked je tma a ked je svetlo...osobne odsavam este 1-2 hodky po zhasnuti..a potom vypinam vsetko len jeden ovievaci necham bezat non stop...a vlhkost je dobraa---ale skus sa pohrat s tou ventilaciou este...ja zistujem po 4 rokoch ze stale je co zdokonalovat a vylepsovat:-))
Na kolik tak vidíte případný suchý materiál. Mě se zdá že na 400W je toho nějak málo.
Pište případné připomínky a postřehy. Za par dní rozjedu další várku a chtěl bych se vyvarovat chyb.
Pojedu méně rostlin asi 36ks a nechám je déle na růstu a možná i zaštípnu.
Cuzz, přidám se do diskuze...Zdá se mi, že dojíždět by se mělo normálně na dvanáctkách - když se zkrátí perioda, tak se stane to co tobě. Není to nafouklý, vršek by měl bejt netlustší. Mě se stalo to samý, prostě spodek palice od vršku byl oddělen mezerou, ta by tam být neměla. Stáva se to někdy někomu? Máte s tim někdo zkušenost, že vršek nedokvete? Jak tomu zabránit? Osobně bych ještě nechal kvítí nějakou dobu kvíst, dostanou lepší barvy... Každopádně tě čeká pěkná práce, všechno to zhulit...
Již je zasazena další várka, tentokrát pojedu jen 20 rostlinek. 16 Santa Maria, 3 Crazy Daze, 1 Budha. Při růstu si tam přidám pak ještě nějaký další rostlinky.
Den č.1
Světlo 400W master HPI T plus
Zvlhčovačka vlhkost cca 70%
Ahojky chtel bych ti do toho trochu tady zasahnout?
1. Dost by me zajimalo kolik toho bylo sushenyho ale to sem asi hodish stejne ja jen tak.
2. Mohl bysis dat trochu tu praci a rozepsat se otom jake high ti prinasi ten ktery model. vickrat to okusit a pak nak sesumirovat sve pocity a stavy a tak.nebo tak nak. Neco treba zkusit co nejobkjetivneji a ten zbytek podle tebe ... Tohle by me treba moc zajimalo a myslim ze nejen me. diky H.
P.S. nechci hnipat ale sem jedinej komu prindou ty palicky takovy trochu ridky? Nebo se mi to zda? su trochu naprasenej .................................................... shiva
Mejte se....
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
to amalka: to si mě moc nepotěšil, já nekoukl na délku květu. To pak n ějak vyřeším.
ještě se to suší, ale zítra si myslím že by to mohlo už mít tu spravnou vysušenost, takže to vostříhám na jednotlivé paličky a zvážim.
V některých rostlinkách se mi objevily semínka, takže je to trochu voprcaný. Na balkoně jsem měl samce a on ten ha... mi to asi vopíchal než jsem ho zlikvidoval.