Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar lidi....
co třeba zkusit styl F.B.I - no ty jak prodávají po Praze:
pro upřesnění:
ve předu malými písmeny napsáno http://grower.cz na levé straně v úrovni prsou či ňader.
Na zádech velkým textem zkratka T.H.C.
Podklad černý a barvy textu sitě zelená nebo žlutá.
Takhle zůstane zachováno určité dekórum (dost lidí neví co zkratka T.H.C. znamená a ty co to vědí, si to nechávaj pro sebe) a mohlo by to mýt takový akční nádech.......
jinak jsem viděl trička s logem firmy ADIDAS, ale upraven do podoby konopného listu, a pod ním napsáno ADIHASH nebo tak nějak. Fkusné, pěkné, úsměvné..... hlavně proto že jsem to viděl na jednom dědovi jak si to s babičkou šine naší ulicí...... asi dárek k vánocům od vnoučka...... dobrý ne.....
Mno snad mě pochopíte.
2 S.L.: ...ty Tvoje pokusy teda žeru.....Bravo !!
K4Y
Strašně hezký by bylo jednobarevný triko a jenom decentní nápisek (návrhy S.L.) na jedný straně......
Strašně moc děkuju těm co napsali že se jim moje návrhy líbjej, protože už jsem mněla pocit že toho mám nechat a dát prostor jinejm. Mě to ale fakt baví (koupila jsem si kvůli tomu i skener ). No a abyjste neřekli že jenom kecám tak tady mám další dva......
Drahá seňorito. Je radostné sledovat , jak na ty umolousané honáky platíte. Marná věc,podíl ženy na polidštění opice je nejvíce vidět na chlapech. Hasta la vista S.L.
Technicka poznamka: Autori navrhu, pocitate skutecne s tim, ze vase navrhy pujdou na trika? Vzdyt to je zatracene jina technika potisku nez treba inkoustova tiskarna! Barvy se michaji a stalost neni zarucena, taky maji tendenci se pri tisku slejt a podobne!
Neviděl bych to s potiskem tak tragicky. Trička potiskujeme běžně a možná byste se divili, co všechno jde vykouzlit. Záleží jen na penězích, v jaké to bude kvalitě. Při vyšším nákladu se dá domluvit docela rozumná cena tisku. Jak říkám, záleží kolik se těch triček bude potiskovat za ráz a na barevnosti potisku.
P.S.: Řekl bych, že stálost potisku je lepší než inkoustový tisk na papíře. A barvy se míchají (tisknou rastrem vedle sebe - CMYK) úplně stejně jako na inkoustové tiskárně akorát při jiném LPI (linky na palec).