Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje dýmka. Vyráběl jsem ji v maturitním ročníku, pak jsem na ni zapomněl a vytáhl ji teď po třech letech. Mořeno mořidlem, nelakováno. Ideálně bych ji ještě upravil voskem, jak psal Selassie.
kapr: podobnou má kámoš. nechtělo se mu ji dál tvarovat a nakonec se mu zalíbila. neda na ni dopustit. Pro dřevorubce ideální
Původní příspěvek od khue A zkousel jste to nekdy nekdo? Jaky to je?
studeny
jinac tady pridavam nakres jedny mrte veci,co sem zrobil na intru,1. prototip byl na prd,nefungoval,nevim rpoc,ale ten na nakrese pracuje na 100%,jen musite dodrzet par veci,mit to pri huleni kolmo k zemi,mit to porande utesneny, a ten pist musi bejt f pohode(nesmi bejt moc natesno)
Drevo hori!!! a neviem jak by som si napaloval lebo ked si dam asi 5 cez hentu fajku tak ten sulec co je kovovi sa neda ani drzat v ruke tak neviem jak by to dopadlo keby to bolo z dreva
FuzzyLogic : mám fajky dřevěný i železný a u žádný není problem. Dřevo musíš na fajku použít nejaký tvrdý- dub nebo buk nejlíp. Při huleni ze železne fajky se mi nidky nestalo že by se nedala kvuli teplu udrzet v ruce.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Zdravím
Tak jsem si projížděl tenhle vydařenej thread a taky jsem se nechal inspirovat a pustil se do díla. Mimo pěstění jsou mojí zálibou počítače a ostatní hračky současnosti i budoucnosti. Kravin do USB jsem už viděl víc než dost, ale USB šluknu ještě ne a tak jsem si řekl, že to napravím.
V šuplíku jsem našel nějakej starej reklamní USB větráček s ohebným kovovým kabelem. Větrák jsem vykuchal, kabel zkrátil, vykuchal USB konektor aby jím mohl procházel luft (spíš kouř) no a šlukna je na světě...Teď jsem jí zkoušel s tabákem a kouří perfektně a dobře ochlazuje kouř.
Tuto šluknu dokáže přece jen nejvíce ocenit zarytý pejskař, který rád chodí se svým mazlíkem na dlouhé procházky přírodou, které si vylepšuje svým výpěstkem ze zahrádky...Rozumějte když potáhnete šlukna vydává vysokofrekvenční zvuk jaký vydávají například píšťalky pro psy.... To samozřejmně nejni úmyslně a stalo se tak náhodou, ale na druhou stranu kdo má zpívající šluknu No a můj pes kvůli tomu štěká jako pominutej.
Zdravim
Tak taky prihodim svuj vytvrol ala Vodni dymka, slozeni: sklenena banka z laborky, antena od radia, korkovy spunt, kotel- vycko od tvrdyho alkace, silikon, hadicka a naposledy koncovka k jeckovy.
Pokourenicko je to vyborny:
Představuji vám svůj rychlozhul kamosi se pokouseli udelat dvouhladinovy z akrilove trubyce nejak se jim to nepovedlo tak sem si doma urobil toto vzhledove nic moc ale krasne cisty prdiky pres 3 hladiny.