Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Výroba vlastních dýmek (i vodních)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

citace:
Původní příspěvek od k/-\pr
tak,tady je moja fajfka(jeste detatko-den stara) ale us sem z ni hulil,a je tio poteseni...bez turba,bez sitka

neni

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 02-08-2008 v 17:34 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od inf3cti

neni

tak na to koukam nekde se stala chyba....
cary mary fuk....

ta 2. ma pekelne velkej kotel

ps.obe bez turba,teda u ty 1. jde jeden kotel vyuzit jako turbo,ale kdyz se nabijou oba,tak je to lepsi
nevim z jakyho dreva,ale z tvrdyho

DEN/NOC

Old Post 02-08-2008 v 17:48 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

Moje dýmka. Vyráběl jsem ji v maturitním ročníku, pak jsem na ni zapomněl a vytáhl ji teď po třech letech. Mořeno mořidlem, nelakováno. Ideálně bych ji ještě upravil voskem, jak psal Selassie.

kapr: podobnou má kámoš. nechtělo se mu ji dál tvarovat a nakonec se mu zalíbila. neda na ni dopustit. Pro dřevorubce ideální

Old Post 03-08-2008 v 13:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

Same drevenne Robte nieco aj z umelej hmoty jak ja sak ideme z dobou ne?

Old Post 04-08-2008 v 09:17 AM
khue
Nový Člen

Karma uživatele khue - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Hele co si myslite o tom,ldyz se da do vodnice led? Bude to podle vas lepsi nebo naopak?

Old Post 04-08-2008 v 10:49 AM
khue je offline   Profil uživatele khue   Find more posts by khue   Foto galerie člena khue   Click here to Send khue a Private Message   Add khue to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 54

citace:
Původní příspěvek od khue
Hele co si myslite o tom,ldyz se da do vodnice led? Bude to podle vas lepsi nebo naopak?

voda ve vodnici neni ani tak proto aby filtrovala,ale aby chladila,tudis bude led dobra varianta

DEN/NOC

Old Post 04-08-2008 v 10:54 AM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khue
Nový Člen

Karma uživatele khue - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

A zkousel jste to nekdy nekdo? Jaky to je?

Old Post 04-08-2008 v 10:56 AM
khue je offline   Profil uživatele khue   Find more posts by khue   Foto galerie člena khue   Click here to Send khue a Private Message   Add khue to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

citace:
Původní příspěvek od khue
A zkousel jste to nekdy nekdo? Jaky to je?

studeny

jinac tady pridavam nakres jedny mrte veci,co sem zrobil na intru,1. prototip byl na prd,nefungoval,nevim rpoc,ale ten na nakrese pracuje na 100%,jen musite dodrzet par veci,mit to pri huleni kolmo k zemi,mit to porande utesneny, a ten pist musi bejt f pohode(nesmi bejt moc natesno)

DEN/NOC

Naposledy upravil k/-\pr 04-08-2008 v 15:57 PM

Old Post 04-08-2008 v 11:42 AM
hej-rup
Stálý Člen

Karma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od FuzzyLogic
Same drevenne Robte nieco aj z umelej hmoty jak ja sak ideme z dobou ne?

plast je kekel, jedine kov a dřevo

Taky mám pár fajek a vodárku samodoma, az budou fotky neco sem hodim.

Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !

Old Post 04-08-2008 v 14:30 PM
hej-rup je offline   Profil uživatele hej-rup   Find more posts by hej-rup   Foto galerie člena hej-rup   Click here to Send hej-rup a Private Message   Add hej-rup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 58

Drevo hori!!! a neviem jak by som si napaloval lebo ked si dam asi 5 cez hentu fajku tak ten sulec co je kovovi sa neda ani drzat v ruke tak neviem jak by to dopadlo keby to bolo z dreva

Old Post 04-08-2008 v 16:00 PM
hej-rup
Stálý Člen

Karma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

FuzzyLogic : mám fajky dřevěný i železný a u žádný není problem. Dřevo musíš na fajku použít nejaký tvrdý- dub nebo buk nejlíp. Při huleni ze železne fajky se mi nidky nestalo že by se nedala kvuli teplu udrzet v ruce.

Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !

Old Post 04-08-2008 v 21:37 PM
hej-rup je offline   Profil uživatele hej-rup   Find more posts by hej-rup   Foto galerie člena hej-rup   Click here to Send hej-rup a Private Message   Add hej-rup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bassgooch
Stálý Člen

Karma uživatele bassgooch - 60% Pěstitelská

USB fája pro pejskaře Příspěvek č. 60

Zdravím
Tak jsem si projížděl tenhle vydařenej thread a taky jsem se nechal inspirovat a pustil se do díla. Mimo pěstění jsou mojí zálibou počítače a ostatní hračky současnosti i budoucnosti. Kravin do USB jsem už viděl víc než dost, ale USB šluknu ještě ne a tak jsem si řekl, že to napravím.

V šuplíku jsem našel nějakej starej reklamní USB větráček s ohebným kovovým kabelem. Větrák jsem vykuchal, kabel zkrátil, vykuchal USB konektor aby jím mohl procházel luft (spíš kouř) no a šlukna je na světě...Teď jsem jí zkoušel s tabákem a kouří perfektně a dobře ochlazuje kouř.

Tuto šluknu dokáže přece jen nejvíce ocenit zarytý pejskař, který rád chodí se svým mazlíkem na dlouhé procházky přírodou, které si vylepšuje svým výpěstkem ze zahrádky...Rozumějte když potáhnete šlukna vydává vysokofrekvenční zvuk jaký vydávají například píšťalky pro psy.... To samozřejmně nejni úmyslně a stalo se tak náhodou, ale na druhou stranu kdo má zpívající šluknu No a můj pes kvůli tomu štěká jako pominutej.

Majte se grouveráci

\...Balkdoor_08... / \...Co nosíte za páskem?.../
Ubi sementem feceris, ita mettes!
Omnis vita supplicium est
Te andrie non possum! Musa sapientum fixa est in aure!!!

Naposledy upravil bassgooch 08-08-2008 v 18:18 PM

Old Post 08-08-2008 v 18:03 PM
bassgooch je offline   Profil uživatele bassgooch   Find more posts by bassgooch   Foto galerie člena bassgooch   Click here to Send bassgooch a Private Message   Add bassgooch to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bassgooch! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SkeletonX1
Stálý Člen

Karma uživatele SkeletonX1 - 73% PěstitelskáKarma uživatele SkeletonX1 - 73% PěstitelskáKarma uživatele SkeletonX1 - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Zdravim
Tak taky prihodim svuj vytvrol ala Vodni dymka, slozeni: sklenena banka z laborky, antena od radia, korkovy spunt, kotel- vycko od tvrdyho alkace, silikon, hadicka a naposledy koncovka k jeckovy.
Pokourenicko je to vyborny:

1. Euforka - 2x20W usporky + 1x15W modra SYLVANIA
-
1. První outdoor 07, NEHNOJENO, no-name
-
2. Outdoor 08-Euforia -

Old Post 08-08-2008 v 18:40 PM
SkeletonX1 je offline   Profil uživatele SkeletonX1   Find more posts by SkeletonX1   Foto galerie člena SkeletonX1   Click here to Send SkeletonX1 a Private Message   Add SkeletonX1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pliesok
Nový Člen

Karma uživatele pliesok - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Zdravim vsetkych growerov a growerky

No skusal som si vyrobit uz viacej fajok ale dnes sa mi podarila jedna simpaticka sklenenka

Popis k vyrobe je na obrazku keby daco tak ma kontaktujte

PS: Pri vrtani dierok do flasiek poproste ocina nech vam stym pomoze

Old Post 08-01-2009 v 18:17 PM
pliesok je offline   Profil uživatele pliesok   Find more posts by pliesok   Foto galerie člena pliesok   Click here to Send pliesok a Private Message   Add pliesok to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

tak pridam svoj skormny homemade bong, je pri nom kolofala pol litrova
je celkom velky taky akurat davam donho lad pekne to chladi fkat luxusny dym

peace

legalize it

Old Post 19-01-2009 v 15:33 PM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašulda
Stálý Člen

Karma uživatele Hašulda - 89% PěstitelskáKarma uživatele Hašulda - 89% PěstitelskáKarma uživatele Hašulda - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Představuji vám svůj rychlozhul kamosi se pokouseli udelat dvouhladinovy z akrilove trubyce nejak se jim to nepovedlo tak sem si doma urobil toto vzhledove nic moc ale krasne cisty prdiky pres 3 hladiny.

Old Post 21-01-2009 v 13:22 PM
Hašulda je offline   Profil uživatele Hašulda   Find more posts by Hašulda   Foto galerie člena Hašulda   Click here to Send Hašulda a Private Message   Add Hašulda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás