Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno, byl sem donucen dva dny nesvitit! ale nevypada, ze by to lejdynam ublizilo - pekne se vytahly a to i pan budha. dneska sem to po mesici a trech dnech prepnul - jedou prvni den 12/12.
hnojim trojka (ted uz dvojka) vod AH + PK13-14 a BLOOM STIMULATOR vod bikazu + ATAZYME, postrik phytamin 1x za 4 dny tesne pred zhasnutim lampy
uvidim jaxe to jeste vytahne, ale asi budu muset prizvednout sit, aby se tam vubec vesly. dle toho jaxe bude darit to taky zespoda prostriham..
namety????
1) z letadla
2) profil
3) budha
4+5) po propleteni
jj, prizvednu je, mam tu sit povesenou, takze to muzu zvedat po cm! pri tom proplejtani se mi podarilo zlomit fajnovou vetev, tak doufam, ze se jeste srovna...
myslím,že sgrog na 600w je luxus,a dřina-kiti maj moc silný stonky na nějaký ohejbání a chce to móóc opatrnosti-to už víš.víš co-600W už něco prosvítí.taky bych prošmikal to křoví pod scrogem a vymítil slabý větve aby to celí nebralo živiny tomu nahoře.páááááá je to pékné
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!
zdarec chlape...hlavni je to ze to vypada ZDRAVE..jinak tu sit bych urcite (i jak rika bili vlas) zvedl..celej spodek..prostrihat!!..je to moc nahusto..sice 600 prosviti ale musi to taky nejak byt prodysne...
PS:na prase na 95% prijedu....a vypada to na velkou zabavu..
jj, vystriham to, ale az pozdeji, nekdy v tydnu a sit sem jeste vcera cca o 3 cm zvedl...ted na to nemam silu
PS
to je super ja na 99% nejedu pac budu pravdepodobne na sluzebce...25 lidi s tim pocita, prase nalozeny asi se to quli mne neposune...streda rozhodne
kurva to je ale sea of cannabis jsem na to zvědav,Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
to drtikol & matrixx
diky, chlapci. pul kila toho snad nebude, ale wataz je moje prvni a mozna taky nejvetsi chyba. po tomhle setu presedlavam na 250W....mozna i na 150W, to jeste uvidim
takze sem dovalil domu a vysledek muzete videt na fotkach...mirne se to pohnulo
1) celek
2) budha
3) OB
4) a pekne z profilu
jedna otazka - mam to dole prostrihat az k tomu pletivu a u tech vrsku strihnout cepele at se to tam poradne prosviti nebo to mam jeste cely zvednout a jeste proplejtat???
nj 600W to se prohnes za ten proud...
ja bych to pod tim pletivem prostrihal jako si to udelal predtim, nejspis bych i zvednul tu mriz, ale necham to na tobe...
urcite bych ostrih nejaky velky listy co stinej... a cim hnojis, na devatej den 12/12 se mi to zda malo nakvetly...
...tot muj nazor...
hodne zdaru
Zdar,
celkem peknej pocin na prvni pokus. NFT je v poho, ale musis si ho vychytat a pak to jede ) Ten alobal na GT je nutna vec, proto ti to taky asi ze zecatku zloutlo...mel jsem stejnej problem dokud jsem tam nedal neprusvitnou folii. Kdyz jsem jel 400w tak stim problem nebyl, ale 600w tu bilou desku prosvitilo jako prd. Koukam taky ze to tak mas celkem natesno. Jestli mas 30L GT tak pozdejc uvidis ze jich tam staci dat max. 6-8 kousku (2x4 nebo 2x3 JENOM po stranach, po B'CUZZu tam budes hustej korenovej obal ze ti tam prostredkem voda moc neproudi, ale spis se usazuje). Taky je dobry si do spodniho dilu dat naky cerpadylko z akvarka kvuli cirkulaci vody GT. At chces nebo ne koureny se ti casem rozrostou tak, ze ti spadnou az dolu do nadrze (viz moje galerie).
BTW. stejne si myslim ze by ses mel na to 600w vykaslat a dat tam do zacatku 400 MH na rust a klidne i 400w na kvet. Ted uz mam 600w, ale koukni jak to pekne roste pod 400W (http://grower.cz/home/viewer.php?au...=growie&x=0&y=0)
- mas min starosti do zacatku a min calujes za elektriku.
Jinak ti preju hodne zdaru s NFT a K+ za odvahu
Jeste jedna malickost (viz tvuj dotaz "co kdyz prijdu na to ze mi tam roste samec, nebo kdyz ti naka kytka v NFT chcipne)...jednoduse ses v pr**li. Ty koreny jsou na textilie tak prorostly, ze je lepsi je tam nechat a RW kostku opatrne vyjmout.
to drtikol
hele, problem neni ani tak v nakladech na proud, ale v tom mnozstvi - pokud pojedu 600W, tak abych pestil 1x za puldruheho roku. a to se mi nechce pac me to dost chytlo a proto asi pojedu 150W coz by mi melo v pohode stacit
jj, vcera sem byl vycuclej, takze sem uz nemel silu. dneska to strihnu. se zvedanim site nevim...netusim, kolik se to jeste vytahne - ve stavajicim stavu jsou cca 13 cm nad siti
hnojky sen nekde vejs popisoval, takze tak. cekal jsem, ze by to mohlo bejt nakvetly vic, ale problem bude asi v tom, ze jsem ve ct musel odjet a poprosil jsem mladou at se o to postara. postarala se, je to hodna zena, ale skrin byla permanentne otevrena. den ve skrini mam pres noc, takze kdyz meli mit tmu, slo tam celkem dost svetla....takze to bude nejspis tim....
to growie
tak to diky za chvalu......
jo, nejaky hrubky sem uz snad vychytal. ten alobal, resp to sviceni na koreny, rozhodne patril mezi ne
natesno to pod 600W skutecne je, ale diky ty siti se to da celkem dobre kocirovat. nicmene na pristi set se chystam, ze tam dam jeste o dve kytky vic, ale podstatne driv je prepnu na kvet a uvidim co z toho bude pod 150W
sakra nezurte me pac me ty vase kecy stejne nezajimaj
ne vazne, kazdou aktualni situaci se snazim nekde nacist a ev prectu rady v tomhle trejdu (pokud se nekdo "uraci" vecne kritizovat) pak dam 2 prdy a stejne si to udelam dle svyho...intuice je prote intuice
takze, cerstve strihnuto a ted uz budu jenom zkracovat cepele at to sviti kam ma. vymenen roztok, koreny prolity cistou vodou a vyplachnutej GT