Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě pár fotek.Sorry za to foto něco je rozmazané.Porovnávat s krabičkou od cíg taky nemůžu,protože u sebe zrovna žádnou nemám.Jinak budu hodně rád za všechny rady.
Ne nepřipálil paldy jsou v poho,ale listy nějak zežloutly ale jen pár.Podle mě to je tím nedostatkem vody.Kýtí jsou v 44 dnu květu,ale ty paldy na to nevypadaj dost mě to štve.Potřeboval bych nějakou šikovnou radu na zvětšení palic.
Prosím vás kdy mám začít flushing?Mám pak třeba v 50 dnu květu svítit třeba jen 10/14 tak 5 dní a pak jeden den tma nebo jak to mám udělat,protože s koncovkama nemám moc zkušenosti.Prospělo by to zkrácení svícení kytkám?Díky moc!!!
Mám tady pro vás nějaké foto Buddha skunku ve 46 dnu květu.Nevím kdy ho mám seknout,protože už má listy suchý a trochu žlutý.Celkem dost jsem jich ostříhal ale jen u buddhy.Bojím se aby to nepřešlo z listů na šišky.Tak kdy ho mám seknout.(Podívejte se na pár fotek).Jinak Orange Budy nechám tak 10 dní,protože ti jsou ještě v pohodě.Díky za rady a za Kčka.
no parada....no na paldy si stezovat nemusis, protoze na 150w jsou podle me hodne dobre...sory ze se ptam (urcite to tady nekde je) ale cim si hnojil???????jinak K+ kazdopadne
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Vážil jsem to jen suché a bylo toho:1Orange Bud-24g,2Orange Bud-28g,Buddha-18g.Spodky jsou hnus ale od středu se to dá hulit,ale vršky jsou pohodovky a nahodí tak na 2 hodky příjemnej stávek fakt good.Ale mohlo to být lepší.To je všechno kvůli té 150ce,tá ty šišky moc neprosvýtí.Šišky jsou tak středně tvrdé.Jinak díky všem za sledovanost tohohle threadu a za všechny rady co zde padly.Uvidíme se brzo a to nově se čtyřkilem.