Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
soused ma prislibene cigaaaro takze to bude snad dobre
toho passion1 bude z 1. kytky tak 20g, moc to neni protoze nejak nenarostla (nakvetla zezacatku), ale potesi... z te druhe taky tak nejak a ta bude zrat jeste minimalne tyden...
pak mam jeste 2 samice skunk1, jedna je fakt nadherna, druha je mala a je na ni plisen
pak hindu kush x wg a maly rizek, ta uz vypada zdrave
paaaaak jedina samice shivy shanti, ale ta taky plesnivy, to bude shit, stejne jak jeden DP, ktery je od zacatku nejaky divny...
trochu to porostlo, pribylo par blizen, slunce sviti a ja fotim ...
1. foto - muj nejhezci samec, pekne vetveny
2. foto - wdova
3. foto - skunk1, ktereho sem oskubal jak slepici ve snaze zabranit sireni plisni.... ale ona se zas obevi a hula z nej asi moc nebude
4.foto - skunk1, tomu ale presazeni pomohlo od plisne a krasne roste, ma hrozne huste patra a snad bude mit poradne sisky
5. foto - vrcholek bude pekne mastny
6. foto - rizky hindu kush x wg a skunk1
7. foto - tak tohle je "palice" shamana. takhle to vypada uz hodne dlouho, cekam az se z toho vyvrbi koule, ale porad jen same chlupy a blizny to imho nejsou
8. foto - shiva shanti, ta je do pulky uplne zprasena ale kvete
9. foto - DP, pomalu kvete
10. foto - hindu kush x wg, docela dobry macek, taky uz kvete
kurva dopice (pardon) tohle je naprosto debilni system pridavani fotek. pokazde se mi to prehazi ikdyz tam ty dotky davam tak jak to jde za sebou, uz se s tim rypu tak 20 minut a fakt to nemam za potrebi, sorry ale musite si to poskladat sami, protoze to jinak nejde
Pěkná práce, pěkný šišky, pěkná barva... Do čeho máš naložený ty paldy, nějaká pálenka?
Bacha na Iggiho, taď bude chodit krást ganju a balit na ní kočky z okolí