Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec, uz jsme taky dali ven, neco v patek a neco dnes - 1.maj Zatim na 4 mista, ale ne tom nejvychytanejsim mistecku nas dneska videli nejaci myslivci neboco. slyseli jsme je jak sli kolem auta (asi 100m) a tak jsme tam cekali asi 15 minut od doby co bylo ticho a stejne nas z tech kraku videli vychazet. byli uz celkem daleko, ale cumeli na nas Asi tam hodime vzkaz at nejsou svine nebo tak neco... za pokus to stoji ne?
Tak už to dám teda taky ven. Sice je mám celé dny na balkóně, ale na noc je schovávám. Jenom se děsím, ať nepřijdou kroupy. Loni nepřišly, ale pár let zpět byla taková smršť, že tady u nás lítaly střechy a moje dvoumetrové kvetoucí matky byly rozsekány na padrť. Úplně našrot...
Tak, tak...na 1. maje, puda urodna je...no...taky jsem uz vystrcil prvni varku 9-ti kyticek ven....snad jim bude teplo..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Výstrahu na úterní odpoledne a večer vydal Český hydrometeorologický ústav v Praze. V krajích Liberecký, Královéhradecký, Pardubický, Vysočina, Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský a Moravskoslezský hrozí lokální zatopení sklepů a místy i komunikací.
Někde se mohou vyskytnou bouřky s přívalovými dešti s úhrny kolem 30 mm. Ojediněle může nastat i krupobití.
Tak šup a už je to na balkóně,zatim jenom zde,teplota se sice jakž takž ustálila,ale chcát může(nebo jiná pohrona :eek,takže to chci mít pod kontrolou,první noc přežili bez úrazu,jsem zvědavej jak se aklimatizuje New Purple Power a Hawaii x Skunk,při dotyku na lístky NPP už krásně voní akorát strašně rychle vysichá půda,mam to ještě na tom zkurvenym platě.......
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE