Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hehe xx, toto je presne ono... takto to vidim - podla mna si sa ty velmi nezmenil - si radikal jak prase a drzis farbu uz roky. otazka je - preco je to tak, ze zasady (vlastnosti, postoje etc) ktore na tebe (resp mne) ludia niekedy milovali, dnes im lezu na nervy. je to nechutne safra. ale v pasci su oni. ked ja som zacal byt pankac mlady a som nim az dodnes, mozem sa len podakovat za stabilnu psyche a som spokojny. cim menej tzv. "prehodnoteni priorit" za zivot, tym lepsie. duro, ja som s tebou. sak o co go??? si no1 neeee??? ja urcite a vzdy budem. bum shankar brate
davnejsie som napisal take povedzme "gratulacne" pmko na cely monitor panovi dolezalovi, ze ako si vazim jeho diela a ako sa fajn citaju jeho knihy a viete co mi odpisal???
dal mi odkaz na veverku huli
to len potvrdzuje co sa tu pise....
ale u mna ma ajtak RESPECT a k+
Panove(a damy taky),musim uznat,ze sem si o JXD vzdycky myslel jen dobré,četl sem jeho knihy(i kdyz sem taky se vsim nesouhlasil),ale to,ze je to takovej nafoukanec me fakt nenapadlo.Dekuju mu za jeho aktivity v tomhle state,ale prudit at si de nekam do pi*i.
Zdar....
hehe..... snad už jen stačí si tady vybrat z toho přehršle názorů, s velkou částí musím souhlasit a s malou zase ne.
Řekněme, že co bylo bylo...jak bude...ukáže jen čas
Takže poděkujme JXD za jeho vřelou reprezentaci a doufejme, že nepříjde podoné individuum do těchto vod
JXDmu odzvonilo!
.....a pohádky ( thrileru) je konec........
Nejhorší je srážka s demagogickým blbem, který nejenže popírá všudypřítomnou realitu, ale je schopen popřít i vás samého.
víte měl jsem s panem Doležalem rozhovor o groweru v roce 2001 a tvrdil, že je o velkopěstírnách...mno moc mne nepouštěl ke slovu a kdo mne osobně zná, tak ví, že se to jen tak někomu nepovede...mno peace peace na věčnosti se tomu snad zasmějeme..tomu konopnému kabaretu způsobenému zhruba 80 letou prohibicí..dnes nechápeme, proč whisky v usa bylo nelegální..všeho dočasu i těmhle žabomyším nebo snad žaboveverkovým?sporům
jinam se přít kdo je největší stalin nebo co vůbec nemá smysl připomíná mi to největšího čecha nebo soutěž o nejlepší ganju hovno každej jsme jedinečnej jako ta nejmenší kytka, chell nebo jxd
někdo volá po zázraku a přitom je na elipsoidu rotující přibližně 24 hodin a zároven letící okolo rozpálené vodíkovoheliové kulové výhně...
takže se na to vyserte...
dále jxd zpopularizoval ganju-byl snad první, kdo žádal veřejně legalizaci...tuším v studentském časopise Zrcadlo v roce 1990, ale taky mnoho lidí popudil svým nonkonformním chováním...kdo to rozsoudí, jak přispěl ? osobně jsem rád za Chell, Carlose i JxD- jsme stějně houby vyrůstající z božského podhoubí
pár nejtučnějších vejšplechtů z pera našeho konopného gurua a znalce:
"kokosové vlákno ..... je asi nejlepším substrátem pro všechny, kteří mají chladnou skříň."
"Nedrží totiž žádnou zbytečnou vlhkost"
"Je-li skutečně palice zemitá a páchne-li jako onen pověstný skunk, bude to spíš běžný substrát. Má-li třeba sebeintenzivnější ale přece jen jemnou, ne trochu hnojní vůni půjde možná o substrát míchaný znalcem či značkový ale spíše o kokos"
atd atd
vybráno z mouder veverky Huli v příloze EX časopisu Reflex
2snark... nevím, zda je to náhoda, ale příjde mi, že od okamžiku kdy jxd odešel z groweru, snaží se na předposlední stránce zmíněného EXu grower jakýmsi zvláštním způsobem suplovat, bohužel ty plky jsou opravdu jenom xmíchu, o substrátu básní už pěknou chvíly.....
ovšem, co mě na této stránce nejvíce dostalo, byl výčet věcí které zřejmě jiří analizoval v shitech prodávaných v místní kotlině... aproto nehulte afgánskej hlen....
jojo - doufam že ten "seriálek o pěstění" dotáhne do hořkýho konce - pak mam chuť to dát dohromady - vyšťavit z toho ty nejhutnější bláboly a vydat to jako odstrašující příklad antigrowingu
Původní příspěvek od futeW No ty trestný body nejsou špatnej nápad, ale dávejte je opravdu za porušování pravidel a nepleťte do toho prosím osobní sympatie, což se tady podle mě děje.
jx se zero exibous tak si to priznej nejde ti o nas ale jen o sebe jak mile ti dali funkce a plat tak si zacal makat pro sistem necapu jakl jsi se moh snazit delat onbucmana stejne te viuzily tak uz se stoho prober a prestan si delat na nas karieru nikdy jsi nic neovlivnil di se raci vozrad se svejma kamosem s nezavislech cas. a deniku proste se starej pro zmenu o sebe .tvo vizas a vistupovani nedeela lechkejm drogam zrovna dobrou reklamu . uz neznas mapu.
Původní příspěvek od ineken jx se zero exibous tak si to priznej nejde ti o nas ale jen o sebe jak mile ti dali funkce a plat tak si zacal makat pro sistem necapu jakl jsi se moh snazit delat onbucmana stejne te viuzily tak uz se stoho prober a prestan si delat na nas karieru nikdy jsi nic neovlivnil di se raci vozrad se svejma kamosem s nezavislech cas. a deniku proste se starej pro zmenu o sebe .tvo vizas a vistupovani nedeela lechkejm drogam zrovna dobrou reklamu . uz neznas mapu.