Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Takze pro vsechny co vlozili sve finance do seminek: zhruba za mesic bych mohla narezat vsem jeden rizek, kdyby jste chteli dva od kazde odrudy tak si budete muset jeste pockat, maminky jsou jetse relativne male...
Zde na fotkach maminky Newberry a Pink KushXBlack Seed
2.fotka: Newberry
3.fotka: PKxBS
Hola hey lidicky zrovna jsem narezala 11 rizku Newberry a 12 rizku PKxBS takze kdo bude chtit necht se mi ozve do PM! (samozrejme ti co se financne podileli na objednani semen..
uvolnilo se mi místo v matkárně takže pokud ještě někdo nezačnul se selekcí nebo potřebuje pomoct, dejte vědět. o některých z Vás nebylo už dlouho slyšet, tak prosím hoďte info jak to vypadá díky w.
Lidicky nemam uz cas ani misto skladovat v matkarne Newberry a Pink Kush x Black Seed to znamena pokud nekdo chce rizky z techto dvou odrud at se mi urychlene ozve, jeste to narizkuju...jinak bych potrebovala aby se tech matek nekdo ujal. Pokud ne, tak je mi lito, ale skonci na hnojisti dejin. Take jsem velmi rozhorcena z cele teto situace, ze ani jeden ze selektaru se neobtezuje ozvat (krome Imugnia ktery mi asi pred mesicem rikal, ze mu selekce Burmaberry krachla a bude pry na sve naklady kupovat nova semena a delat selekci). Pro me je to jasne, jednou jsem to zkusila a presvedcila se akorat o tom, co uz vim-co si clovek neudela sam, to nema. Tolik asi vse, mozna jeste...na adresu zminenych: clovek se muze dostat do vselijakych problemu, vsechno se da vysvetlit a nejak vyresit, ale kdyz se sere na nejaky zasady slusnyho chovani a neobtezuje se clovek napsat ani buuu....vsak vite..
Zdravím,nemáte někdo aktuální zkušenost s touto seedbankou?
Před 3-4lety sme pěstovali Nigerian Nightmare a byl to luxusní model! Potom seedbanka zmizela z trhu ale nedávno obnovila svojí nabídku! Rád bych od nich něco skusil ale četl sem všechno možný o hermáčích,nestabilitě... Proto zakládám toto téma! Hledal sem ale nic konkrétního na Reeferman Seeds nenašel!