Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ako casto ? si myslis ze koli jednemu cloweku by nasadili u NAS vrtulniky a lietadla ? BTW lietadiel sa bat nemusis..to nesplna ulohu tienowania okolia...
No moj bracho ma kamoša čo študuje na policajnej a ten mu vravekl že liatavaju vrtulniky dole maju kameru so 4 nasobnim zväčšenim a všetko im to premieta na monitor....tu nejde o jedneho človeka...ved oni si len tak poletujú a a možno nahodne narazia na nejake pole.Ja mam napra v lesiku pole na ktorom je 12 rastlin a myslí že to by našli ako nič...V okoli Blavy robia fízli dosť haluze
no to že moja zhulenecka paranoia tam robí dosť vela...nexi ma vidieť ked idem nahodou nahuleny na poličko to saq zlaknem aj mravca co si myslim že už tam na mna nabiehaju kuklači...Ale maš pravdu budem kašlat nato nebudem nato myslet a čo sa ma stat stane sa...
ale ma tesi ze niesom sam.. ked som este hulil..uz asi rok ne..lebo som sa rozhodol nedawat zarabat dielerom..... tak som mal po sfajceni..alebo pri huleni take huste PARANOIE ze brutaaaaaal
neviete niekto poradiť ako zabraniť aby v tráve nezostával k políčku vychodený chodníček???
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
ChaoticRoman: s 20 litrami vody na chrbte sa ťažko robia dlhé skoky
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
to ludwigh -----ta ty si zabijak yasne yasne ..aj kvietocky a srdiecka do nich vystrihovat nie ? to bude nenapadne a hlawne prostesne pre rastlinu..... :P