Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím mam podobný problém.Stejný problém sem už našel, ale nenašel sem jeho řešení. myslím si že je to plíseň, ale nejsem si tak jistý. Mám 4 kytky a objevilo se to zatím jen na jedné . prozatím sem ji vytáhnul a ostříhal poškozené listí. děkuji za každou radu , či názor.
zdravim, chci se poradit viz. foto zacinaji zloutnout listy od koncu. Myslim ze to muze byt vysokym ph protoze hlina je namichana 1:1 s hlinou z lesa nebo malou provzdusnenosti hliny. Co myslite?
Původní příspěvek od Steve Stifler zdravim, chci se poradit viz. foto zacinaji zloutnout listy od koncu. Myslim ze to muze byt vysokym ph protoze hlina je namichana 1:1 s hlinou z lesa nebo malou provzdusnenosti hliny. Co myslite?
Zdarec.Mám problém,pěstím prvním rokem a mám kytky které jsou měsíc staré(začínám hnojit až dneska) a četl jsem tu že je normální že se kytka zbavuje spodních listů.No takže mateční uschly,první listy taky a teď začínájí schnout i ty nad něma.Je to normální,ze se kytka zbavuje i těchhle lístků?Díky za odpověď
přikládám foto:
1. obrázek rostlinky
2.obrázek usychajícího listu
Podle toho jak ti to zloutne, tak bych si tipnul nedostatek dusiku (taky s tim tedka bojuju .
Jestli jsi to nehnojil, zkus je teda zahojit a snad by to melo byt ok
Jinak je mas docela dost vytahly... mas to koukam za oknem... Asi je tam dost malo svetla. Mozna by bylo dobry je dat uz ven, tedka uz je venku dost teplo, kyti to v pohode zvladnou, pze je mas fakt dost vytahly.
Az je budes presazovat tak rozhodne hod cast stonku do hliny.
Podle toho jak ti to zloutne, tak bych si tipnul nedostatek dusiku (taky s tim tedka bojuju .
Jestli jsi to nehnojil, zkus je teda zahojit a snad by to melo byt ok
Jinak je mas docela dost vytahly... mas to koukam za oknem... Asi je tam dost malo svetla. Mozna by bylo dobry je dat uz ven, tedka uz je venku dost teplo, kyti to v pohode zvladnou, pze je mas fakt dost vytahly.
Az je budes presazovat tak rozhodne hod cast stonku do hliny.
jj přesazovat to budu ve čtvrtek už ven,včera sem začal hnojit takže doufám že se uzdraví..
Prosím o radu. Moje kytky zlobí jako nikdy když je jedna v pohodě tak na místo toho je něco s dalšíma dvěma! Teďka je to následující problém.
Čím mladší listy tím víc se mi jejich okraje ohýbají nahoru.
Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?
Najde se dobrý lékař.Na listech jedné kytky mam rezavé žilky,EC aPh hlídám,hnojeno Plagronem a Metropem jednou týdně,10 dní na květu-už se mi to jednou objevilo asi na 50 dni květu ale v poho to dozrálo tak jsem to neřešil ale ted mi to dělá starost-ještě dlouho do sklizně.Hledal jsem ale žádný podobný obrazek jsem nenašel.Díky za pomoc
Původní příspěvek od sopka Najde se dobrý lékař.Na listech jedné kytky mam rezavé žilky,EC aPh hlídám,hnojeno Plagronem a Metropem jednou týdně,10 dní na květu-už se mi to jednou objevilo asi na 50 dni květu ale v poho to dozrálo tak jsem to neřešil ale ted mi to dělá starost-ještě dlouho do sklizně.Hledal jsem ale žádný podobný obrazek jsem nenašel.Díky za pomoc
a to se to obevilo ze dne na den?
mas to na vsech listech? jesi ne,tak bych ty postizeny listy radej odstranil,aby se to nesirilo dal,je-li to nejaka choroba.
nemas nahodou neco na tech listech zespodu,nejaky broucky?
neni to nahodou popaleny od vybojky,i kdyz to asi ne...
objevilo se to pozvolna-během 7-10 dnů,šíří se to ze spodku navrch,spodky listů jsou zdravé,je to jen z vrchu.Spálené od lampy to nebude,kytka není pod lampou ale u stěny,ofuk kytek mám v pořádku
tak skus ty postizeny listy odstranit,jesi se to siri jak rikas,tak bych je rozhodne dal rpyc ty listy! skus to a uvidis co to udela
a je to pouze na 1 kytce?