Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mám také problém.
Letošní out-model red hair skunk,předpěstováno pod zářivkama.
Problém je v tom,že do té doby co jsem měl kytky doma,tak listy byli v pořádku,po přesazení ven začaly nové listy měnit tvar na 3čepele bez jakéhokoliv zoubkování,různě se kroutit a tím zaostával růst.
Musím upřímně říct,že jsem to možná trochu posral s hnojením a od té doby jsou také potíže-ale na druhou stranu ostatní kytky které dostaly stejnou dávku hnojiv-nebyla nějak zvlášt velká-jsou v naprostém pořádku!
VIZ:foto.
2 sundance
zdarec! hnojivem to neni..
kdy jsi to daval ven?to co popisujes delaji kyti,kdyz maji pomotanou fotoperiodu a nevi jestli rust nebo kvest. melo by se to samo napravit pri regulernim kvetu, dej ji cas, stejne nic jineho nenadelas
at se daří!
Hmm,tak to je také možnej problém.Ven jsem to dával někdy v květnu,nejsem si jist přesným datumem,hlavní asi bude to,že jsem si doma předpěstil pod zářivkama které frčely hlavně přes noc-na noční,levnější proud a kytkám jsem nedopřál luxus změny periody a na férovku jsem je prásknul ven......takže uvidíme.
jo, mne sa na mojom windoore neak divne krutia listy... ako keby sa chcel zmrsknut, co je pochopitelne, ale oni sa este aj otacaju
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
Potreboval bych poradit cim by to mohlo byt,zacali mi nove vyrustky na kytce tezce zloutnout a jsou takove zakrsle az zdeformovane,zajimave take je ze to delaji pouze vyrustky na leve strane kytky na prave ne.Snad neco z te fotky pujde poznat:-)
bassman: Merils PH? Z ty fotky toho moc neni poznat, ale z toho jak to vypada tak bych rek ze to mas prehnojeny!!! Proc ti to zloutne jen na jedny strane bys zjistil kdybys kytinku vyndal z hliny a podival se na koreny(to bych ale nedoporucovalBudou urcite taky poskozeny jen na levy strane. Jednoduse receno - vzdy co je pod zemi je i nad zemi a naopak...Urcite zmer PHcko a jestli je v klidu tak zkus tak tyden zalivat jenom vodou nebo minimalni koncentraci hnojek..flushing se to zove.Peace
Myslim že hnojivo na to nemá vliv . Stalo se mi to taky a ne jednou ale
nikdy to neohrozilo kvalitu výsledného produktu jednou ba právěže naopak
Ale zrovna včera sem to zpozoroval na mý matce G13 a sem z toho
taky vpitchi Můj názor je ten že je to způsobeno buď prostředím
a nebo to takle mutuje z důvodu jak bych to kuwa řek , no zkrátka únava genetiky
Nevim no sem zvědav na názor ostatních , mám dojem že už se to tu jednou řešilo ale nejsem si jist jestli to nebylo v souvislosti s kolchicinem
sundance: tak presne tohle mi delala kytka minulej rok po presazeni ven ale me se nepodarilo zjistit cim to je? Ale par speku se urodilo.
Ja mam tak problem zloutnou mi listy od spoda kytky ted uz to vypada tak ze je skoro pulka kytky zloutnouci. Je to normal ze lysty od spoda zloutnou ale v takovy mire je mi to divny.
zdravim, vsechny ,
sotva zacnu s growingem tak mam problem trosicku se mi krouti listecky. zadné známky parasitismu ani jine podobne sracky se nevyskytuji ani v nejmensim mnostvi tezce zacinam uvazovat jeslti by nemohlo jit o naky tip nachlazeni toho kvitka. Nesetkal se nekdo s vas s necim podobnym ? je to durban. peru nato 150w, prehnojene to nebude urcite
teplota dyz nesvitim se pohybuje od 13-16 stupnu muze to byt tim ? dik moc za naky advice
Kdo vi at odpovi a kdo si neco mysli tak taky...sem stim.Kytky me chradnou sem tam listek ale v hlave me to skrabe tak se ptam ...coze asi to? Diky vsem Termix.