Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno jo ..to se stává..a u dorcůsů bohužel šasto..Japonci doporučují zafixovat samcům kusadla drátaama nebo tavnou pistolí aby samice nepomrvili..což se mě zdá trochu drastický ale prej to aspon pomáhá homoderů sem měl taky mraky..ale těch mellyiáků
Hezký to máte panáčkové, taky jsem choval kupu havěti. Nejvíce ale ještěry, dnes už mám jen toho V. gouldi a calyptráta. Oba to jsou takový kamarádi, na který se parádně koukám. Časem až něco najdu, tak přihodím pár foteček.
2Kyblik LopAtka :zdarec chlape, mno jo..to sem rád že si mě poznal,mno já podle té tvojí přezdívky tebe taky :-)ale už je to dlouho,ted někdy něco hodín na nemoderovanou dizkuzi a tag..pokec uplně padl,pamatuju si ty časy :-)jak máš velkýho toho chameleona?je to holka nebo chlapec?V.Gouldi?jestli si ještě pamatuju názvy..není to varan?ty vole..jak je velkej?máš foto?
Shandy: chamík je holka a je to takovej záprdek, má tak 13cm v těle... říkáme jí Karel a mamina ji zbožňuje. Jinak gulďák má momentálně asi 110cm a focenýho ho nikde moc nemám, ale je tu obrázek v nekonopných fotkách když sem ho koupal... http://grower.cz/forum/image.php?at...42498&size=full
"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ
Ahoj ´=o)
Taky se musim pochlubit, před pár dny jsem si pořídil samečka chameleona Jemenského.
Jmenuje se Bohoušek ´=o)
Je to užasný zvířátko, akrobat a lovec už odmalička, vždy něčim překvapí.
Tak tady moje dlouholetá spolubydlící, želva nádherná... pro více akce foceno při krmení
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
Taky mám želvu nádhernou. Míval jsem 2, ale jedna nám skočila z balkonu v přízemí. Pak různě putovala přes zahrady sousedů až se nakonec dostala do lokálního rybníku kde ji někdo chytil. Pak různě putovala jako dar k narozeninám který nikdo nechtel. Nakonec prý skončila a nějakýho chovatele v Liberci. Za tu dlouhou cestu musela skakra narůst kór v tom rybníce. Jediny co mi po ní zůstalo je to, že když byly želvy menší tak ta uprchlice ukousla ty druhy ocas.