Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Akvárka, terárka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
east
Vato Loco

Karma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

závidět není co, sotva jsem si ho přivezl a za týden na to jsem k němu dal samici, tak ji hned prvni noc přeštípnul vejpůl...

zato těch Homoderů jsem měl vcelku dost...ti se množili slušně...

Zdejší vzduch, toť léčivá kysivelka!

Old Post 10-04-2007 v 20:27 PM
east je offline   Profil uživatele east   Find more posts by east   Foto galerie člena east   Click here to Send east a Private Message   Add east to your buddy list     Navštiv homepage uživatele east! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Mno jo ..to se stává..a u dorcůsů bohužel šasto..Japonci doporučují zafixovat samcům kusadla drátaama nebo tavnou pistolí aby samice nepomrvili..což se mě zdá trochu drastický ale prej to aspon pomáhá homoderů sem měl taky mraky..ale těch mellyiáků

Old Post 10-04-2007 v 20:40 PM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Karma uživatele Kyblik LopAtka - 68% PěstitelskáKarma uživatele Kyblik LopAtka - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Hezký to máte panáčkové, taky jsem choval kupu havěti. Nejvíce ale ještěry, dnes už mám jen toho V. gouldi a calyptráta. Oba to jsou takový kamarádi, na který se parádně koukám. Časem až něco najdu, tak přihodím pár foteček.

Jinak tak dva roky zpátky jsem založil vlákno krz terárka a akvárka, ale nijak se nechytlo viz.: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=15098

Jo a ještě Shandy: nechodil jsi na diskuzi na ifauně? Myslím, že se známe...

"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ

Je libo trochu havěti? aneb akvárka, terárka a živočištvo v nich

Květníky a květináče - DARUJI - koukněte sem

Moje první - 5kráte AK-48 250W - SKLIZENO

Old Post 11-04-2007 v 07:04 AM
Kyblik LopAtka je offline   Profil uživatele Kyblik LopAtka   Find more posts by Kyblik LopAtka   Foto galerie člena Kyblik LopAtka   Click here to Send Kyblik LopAtka a Private Message   Add Kyblik LopAtka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

2Kyblik LopAtka :zdarec chlape, mno jo..to sem rád že si mě poznal,mno já podle té tvojí přezdívky tebe taky :-)ale už je to dlouho,ted někdy něco hodín na nemoderovanou dizkuzi a tag..pokec uplně padl,pamatuju si ty časy :-)jak máš velkýho toho chameleona?je to holka nebo chlapec?V.Gouldi?jestli si ještě pamatuju názvy..není to varan?ty vole..jak je velkej?máš foto?

P.S:east j taky z ifauny

Naposledy upravil Shandy 11-04-2007 v 11:00 AM

Old Post 11-04-2007 v 10:41 AM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

zdarec chlapci,posílám sem fotečky ropuchy zelený ,kterou sem našel u nás před barákem a nějaký čas sem jí měl doma:tady je :

Naposledy upravil Shandy 11-04-2007 v 10:50 AM

Old Post 11-04-2007 v 10:44 AM
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Karma uživatele Kyblik LopAtka - 68% PěstitelskáKarma uživatele Kyblik LopAtka - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Hezkee panáčku, viridisku jsem letos ještě neviděl, ale skokani se už rojí požehnaně

"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ

Old Post 11-04-2007 v 12:31 PM
Kyblik LopAtka je offline   Profil uživatele Kyblik LopAtka   Find more posts by Kyblik LopAtka   Foto galerie člena Kyblik LopAtka   Click here to Send Kyblik LopAtka a Private Message   Add Kyblik LopAtka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Shandy: chamík je holka a je to takovej záprdek, má tak 13cm v těle... říkáme jí Karel a mamina ji zbožňuje. Jinak gulďák má momentálně asi 110cm a focenýho ho nikde moc nemám, ale je tu obrázek v nekonopných fotkách když sem ho koupal... http://grower.cz/forum/image.php?at...42498&size=full

Old Post 11-04-2007 v 12:37 PM
p0w
Nový Člen

Karma uživatele p0w - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

varan stepni jmenem VINCENT

Old Post 12-04-2007 v 13:33 PM
p0w je offline   Profil uživatele p0w   Find more posts by p0w   Foto galerie člena p0w   Click here to Send p0w a Private Message   Add p0w to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

2 p0w: a ?fotka by nebyla?

Old Post 12-04-2007 v 22:50 PM
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

p0w: já měl párek exanthematiců - pošli foto, jsou to pohodáři ve srovnání s tím gulďákem

Na první fotce jsou stepňáci, dole pak gulďák... nejsou to nic extra fotky, tak se nezlobte

Naposledy upravil Kyblik LopAtka 14-04-2007 v 10:13 AM

Old Post 13-04-2007 v 05:53 AM
Host
Host

Příspěvek č. 59

1. Acanthoscurria geniculata - 9. svlek
2. Pterinochilus Murinus (f. Usambara) - 8. svlek

Old Post 22-04-2007 v 17:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 60

1. Acanthoscurria geniculata - 9. svlek
2. Pterinochilus Murinus (f. Usambara) - 7. svlek

Old Post 22-04-2007 v 17:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Hola... tu geniculatu máš pěknou... já měl holku ve 13. svleku, byla docela agresivní, ale fakt jsem ji měl rád, páč byla hodně akční.

Jinak přidávám fotku kámošova Skokana hrabavého (Pyxicephalus adspersus)

Old Post 22-04-2007 v 22:53 PM
johny_cz
Stálý Člen

Karma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% PěstitelskáKarma uživatele johny_cz - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Ahoj ´=o)
Taky se musim pochlubit, před pár dny jsem si pořídil samečka chameleona Jemenského.
Jmenuje se Bohoušek ´=o)
Je to užasný zvířátko, akrobat a lovec už odmalička, vždy něčim překvapí.

aktuálně: Out 2013

Old Post 10-06-2007 v 22:57 PM
johny_cz je offline   Profil uživatele johny_cz   Find more posts by johny_cz   Foto galerie člena johny_cz   Click here to Send johny_cz a Private Message   Add johny_cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HA-de-SH
Stálý Člen

Karma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Tak tady moje dlouholetá spolubydlící, želva nádherná... pro více akce foceno při krmení

INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM

Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]

archiv Wonderful Box 2008
život v Marockém království

Old Post 11-06-2007 v 09:53 AM
HA-de-SH je offline   Profil uživatele HA-de-SH   Find more posts by HA-de-SH   Foto galerie člena HA-de-SH   Click here to Send HA-de-SH a Private Message   Add HA-de-SH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trafo
Stálý Člen

Karma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Taky mám želvu nádhernou. Míval jsem 2, ale jedna nám skočila z balkonu v přízemí. Pak různě putovala přes zahrady sousedů až se nakonec dostala do lokálního rybníku kde ji někdo chytil. Pak různě putovala jako dar k narozeninám který nikdo nechtel. Nakonec prý skončila a nějakýho chovatele v Liberci. Za tu dlouhou cestu musela skakra narůst kór v tom rybníce. Jediny co mi po ní zůstalo je to, že když byly želvy menší tak ta uprchlice ukousla ty druhy ocas.

BzZzum BzZzum Trafo

Old Post 17-06-2007 v 14:17 PM
Trafo je offline   Profil uživatele Trafo   Find more posts by Trafo   Foto galerie člena Trafo   Click here to Send Trafo a Private Message   Add Trafo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás