Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro pildo:
To je politika...ale např. vždycky jste se s náma spojili,když vám bylo špatně,Češi pomohli a pak jste se zase odtrhli...
Ale vim,že je to už tabu...PEACE
ked sme boli spojeny a v zahranici sme povedali ze sme slovaci tak ste nam omialali o hlavu ze sme cechoslovaci a ze sme hrozny nacionalisti ale vi ste kludne hovorili ze ste cesi. z coho ste nas vytiahli? kde boli vsetky PZOcka ? (PZO = podniky zahranicneho obchodu) vsetky boliu vas. kolko rokov ste mali desiatky ton nasho zlata? vratili ste nam ho az pred myslim 4 rokmy ale to neviem presne. kdo vam postavil prazske metro? skoro vsetci co tam robili boli slovaci. kolko bolo timov v hokejovej lige, vo futbale? kolko slovenskych hracov hravalo za federaciu?
to pildo: THCjahoda: Kluci, fakt to tady chcete resit?! Akorat se navzajem naserete a nema to cenu...
...proste oboustranne vyhodnej obchod konci, kdyz jedna strana ma pocit, ze ta obchodni smlouva pro ni uz nema takovou hodnotu, nic jinyho bych v tom nevidel! Ja verim jen v "nesetrnost" toho odtrzeni...
...btw. ani jeden jste neuvedl nejakej relevatnejsi duvod...spis bych to videl na pekne zabehnuty myty obou narodu, ktere koluji!
Dalsi ceskej mytus je treba to, ze vytvoreni CSR byl nejakej ukrutansky velkej cin a celej Ceskej (Ceskoslovenskej) narod si ho pral vice nez 4 staleti...
...no dost...spise sem pripsal, nez bych Vas varoval pred dalsim rozsirovanim te Vasi diskuze...ac samozrejme neminim nekoho okrikovat, za to, co rika...to by jste me zase pochopili!
THC jahoda - podla mna nevies ani o com pises ... neviem ci mas nejakych znamych/kamosov z SK? keby si mal asi nebudes pisat
take hluposti. ja ich mam z Ciech a nikdy som nemal s nimy problemy.
A aj keby som mal nebudem tu nadavat na cele Čechy.
davam za pravdu TalShiar , nema to vyznam sa tu natahovat lebo tym aj tak nic nevyriesite/me...
toto je normální diskuse, není třeba se nikomu za nic omlouvat, teda zatím tady nokdo nikomu nenadává. Bohužel si někteří jedinci myslí že by to tu mělo brobíhat ve stylu : "Slováci sou fakt doří" "joo miluiem Čiechy" a pod. Tak je lepší co ho na tom "druhým" třeba seue napset rovnou a ne psat nějaký kokotiny jako že tam maj hezký hory a přitom si myslet že sou to blbci. Jinak si nemyslím že by tady ta diskuse něco řešila, ale trochu možná......
V diskusii sa diskutuje to je jasne len sa mi nepaci ked hadze jeden na druheho to su moc stare pesnicky o slovakoch a Cechoch kazdy to pozna a hlavne my Ludia obycajny za to nemozeme
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
kdysi jsem jezdival kazdorocne do tater (Poprad) na soustredeni a nikdy, NIKDY, se to neobeslo bez problemu! a to stacilo cesky jenom promluvit (pokud mozno na nejakou slecnu) a bzla z toho rvacka...od te doby, kdy jsem skoncil se soustredenim jsem tam nebyl, protoze mam v sobe proste blok. a to bych do tech tetar chtel! zejmena v lete jsou nadherne! ale pac mam jakysi vnitrni strach z agresivnich lidi a z nasili vubec, nechce se mi tam jet...
jinak se slovakama problem nemam. v praci mam 2 kolegy, pritelkyne ma v praci take slovenske kolegy, takze obcas nekam skocime posedet a jsou vsichni v poho.....
ale je to tema, ktere by se dalo rozvest v trochu sirsim uhlu. jen jsem chtel popsat me prvotni pocity, kdyz se rekne slovensko ci tatry...
lampiao - z toho si nic nerob... to su Šááleny vychodnari
vela alkoholu (niezeby len na vychode to bol problem ) a potom sa taka dementna luza, s IQ tolko kolko percentny alkohol vypili idu zabavat. a je jasne ze ked zistia ze si cech tak musia provokovat.
verim tomu ale ze to iste caka aj slovakov u vas...su proste dementi ktori by sa len bili a bili a ked nebodaj dostanu tak zavolaju celu dedinu len aby si uspokojili svoje ego... skoda ze mas z Sk taky zly nazor ale verim tomu ze ked tu prides znova sa to zlepsi.
hlavne po grower sezone
PS: NEMAM NIC PROTI VYCHODNAROM blbci su vsade!
jj, mas pravdu. ale ja v tech tatrach byl x krat a VZDY byly problemy.....proto ten blok a asi tam proste nepojedu, byt bych chtel:-)
je to u me jako s fotbalem. nejsem zadnej fanousek, ale kdyz nejmenovana dedina postoupila do nejvyssi souteze, tak si rikam, ze se na to s mladou pujdeme podivat....mela prijet sparta, ten vehlasny klub....rikame, ze jsme to nikdy nevideli, tak se pujdeme podivat. vzdyt nejvyssi soutez MUSI mit nejakou UROVEN, ne? tak jo, krasnej slunnej den, jdem na fotbalek....skoncilo to nasi nekolika mesicni pracovni neschopnosti pac se na nas par "fanousku" vyradilo jen z toho duvodu, ze nejsme "spartani"...a scena kdy se valim v krvi na zemi a koukam se jak mladou kopou do obliceje a do bricha 2 metrovy chlapi se nezapomina.....
a to same citim, kdyz se rekne slovensko....nacionalismus a nevrazivost vuci cechum....ale jak jsem psal, se slovakama v CR zadnej problem....jen se slovakama v SK:-)))