Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja nejraci vezmu rohlik muze byt i den dva stary je sice dost suchy ale změkne. Vezmu ten rohlik (teda aspon 5), nakrojim je jako hot-dog svihnu tam parek nebu klobasku, podliju to kecupem nebo nejakou cili omackou, pak na to naukladam platky syru, pak to jemne posypu korenim na grilovani a dam to tak na minutu a pul zapect do mikrovlnky. K tomu nejakou zeleninu treba papriku a okurky. No s pivkem mi to vzdycky jede jedna dve.
vezmeme rohlik nebo chleba, tatarku nebo majonezu a salam, salam dame do mikrovlny na nejvyssi zhavici vykon rozpect na minutu
mezitim vezmeme chleba/rohlik a namazeme jej vrstvou tatarky (rohlik rozrizneme napul aby se to lip mazalo a potreme obe strany ale o trosku min )
salam se nam mezitim rozdodelal v mikrovlnce takze to vytahneme (pozor páli :frog a dame jeste horky salam na namazane pecivo
posolime a muzeme vesele mlaskat
dobrou chut
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Byli sme o vejkendu na chatě a po špeku sme dostali chuť na něco sladkýho. Bohužel už byli naše ingredience dost omezený: voda, pyškoty, vanilkovej cukr a trocha prošlý marmelády všechno sme to smíchali do hrnce a rozmačkali. Snězený to bylo během 15 vteřin
TAk sem si to tady pročet a rovnou sem dostal hlad = D jelikož v lednici toho moc není tak si udělam smaženku = D je to rychli a eště to tady nebylo no myslim si že to každej umí ale pro ty co neví tak vysvětlím = D Klasický těsto: vejce,hlakou mouku,mléko,sůl (množství podle velikosti špeka = D) rozmícháte na hustší těsto a na pánvy opečete jako palačinky přehnete přez půl a na chleba z horčicí a cibulí a eště třeba z okurkou to je nejlepší = D vždycky zpořádám 3-4 chlebíky = D
nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D
Včera jsem si udělal následující: borůvkovej jogurt+vanilkovej cukr+na kostky nakrájený jabko+rozdrcená figurka z velikonoc=to vše smíchaný v misce a bylo to víc než dobrý
zaplat pán bůh za přítelkyni když dojdu domů je uvařeno takze ja jen konzumuju nicmene kdyz hotovo není tak je vždycky v ledničce nejaka ta kravina, nicméně takový palačinky a spol to vede, taky ještě zavolat nejakou donáškovou službu, a když se chce neco na zob vyhrávají piškoty a tradiční český máslo smíchaný s medem
ps: za příspěvek nademnou se omlouvám nejde mi editovat ani smazat
Musím taky přispět se svou troškou do mlýna a říct, že opravdu bestovní je si dát jahody a borůvky + nepředepsané množství cukru (nejlíp,mražené (změklé - mikrovlnka ) jahody se zavařenýma borůvkama, ale je to jedno, červsté, zavařené,...)
Akorát jsem dojedl druhou porci bolonských špaget , spláchnu to dvěma deckama a brčkem a určitě ještě nekončím,dneska je krásný degustační večer.Spektrum pokrmů je velké,tak do toho.
Já si dělám často tohle: rozkrojím rohlík na půlky (ne úplně kurva!:-)), namažu ho lehce hořčicí, dám do něj úzkej párek, kterej pokapu chilli omáčkou, kdo má chuť tak trošku cibule, zakryju ten párek pořádně tlustým plátkem eidamu, goudy nebo hermelínu a dám zapíct do mikrovlnky než se sýr rozpustí. Je to rychlý a fakt dobrý