Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
záleží na komentáři - když do něj něco napíšete jako byste se podepsali
když tam nenapíšete nic, karma zůstane anonymní - platí pro pozitivní i negativní
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
jojo karma může bejt udělena jenom ve všech pěstitelských fórech, galérkách, v síni slávy, pěstitelským FAQu a v léčitelství...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
vite co by se mi libilo?
kdyby se karma objevovala primo u hodnoceneho prispevku - nejak indikacne alespon - kdyz bych projizdel thread o plisni a v 60 prispevcich a podle nejakyho semaforku dole u prispevku bych rovnou videl, ze tenhle nazor prisel kvalitni 20lidem tak bych nemusel cist kazdej elaborat, kde si nejakej teoretik zkousi vymasturbovat logiku
jako karma u uzivatele je fajn, ale hodnotu konkretniho prispevku z ni az tak uplne nevyctu..
vono po X-letech se nasbira skoro kazdymu zewlovi zejo
Původní příspěvek od Dude hehe muj thread po osmi letech
vite co by se mi libilo?
kdyby se karma objevovala primo u hodnoceneho prispevku - nejak indikacne alespon - kdyz bych projizdel thread o plisni a v 60 prispevcich a podle nejakyho semaforku dole u prispevku bych rovnou videl, ze tenhle nazor prisel kvalitni 20lidem tak bych nemusel cist kazdej elaborat, kde si nejakej teoretik zkousi vymasturbovat logiku
jako karma u uzivatele je fajn, ale hodnotu konkretniho prispevku z ni az tak uplne nevyctu..
vono po X-letech se nasbira skoro kazdymu zewlovi zejo
neco jako libise mi na shitbooku. To by bylo i realne podle me
lidi jsou různí ale
když už mám názor ať negativ nebo positiv tak by měl mít komentář a kdo ho dal.
Nejde o mstu ale o slušné jednání a pokud jsou oba solidní mohou si to dořešit přes PMko s možností napravit chybu .(chybovat je lidské i v dávání +- bodíků)
no jasně
dát tlačítko hodnocení příspěvku + - , k tomu někam do příspěvku kolonku tohle je ten příspěvek kterej nestojí ani za povšimnutí / tohle je to co hledáš
myslim že by tohle nebo něco podobnýho přispělo velkou měrou k přehlednosti groweru. ale to by musel někdo chtít mít praktický
Původní příspěvek od RespectFlowers no jasně
dát tlačítko hodnocení příspěvku + - , k tomu někam do příspěvku kolonku tohle je ten příspěvek kterej nestojí ani za povšimnutí / tohle je to co hledáš
myslim že by tohle nebo něco podobnýho přispělo velkou měrou k přehlednosti groweru. ale to by musel někdo chtít mít praktický
Původní příspěvek od Mr.Nobody Zdarec ... teďka se mi stalo , že sem dostal 3x k+ a od těch procent na kostkách se mi odečetlo -8 ... je to normální? díkec
N.
Jo , podle toho v jakym foru ji dostaneš , ty % je pěstitelska karma , když v kuřárně , procenta klesnou , kdyz v pestováni % jdou nahoru , cau Hlava