Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V kruhu pátel jsme se bavili o filmu Sophiina volba a jeden kámoš (nejinteligentnější člověk, jakýho znám) se mě zeptal, kdo je to ta Sophie. Tak jsem mu to začal vysvětlovat a von se na mě najednou otočil s otázkou "A proč mi to říkáš?" Od té doby si dycky děláme prdel z někoho, kdo něco někomu jinýmu vysvětluje nebo popisuje, právě touhle hláškou.
...A tak se pan Šustr z Ronova nad Doubravou zamyslel a spočítal, že normální konev má 117 otvorů v tom kropítku, a že je to škoda, a udělal do něho pouze 13 otvorů..Už to funguje na té konvi, konev šetří vodou..
JEdnou jsem četl,Strouhanka a chleb fuj to je pěknej párek rajčat možná vám to moc vtipny nepříde ale v mim stavu , když jsem si to četl tak jsem malem uronil i slzičku
Pravděpodobnost že spatne namazaný chleba na koberec tou namazanou stranou je přímo úměrná ceně koberce.
šanci , že vyhrajete ve sportce nepatrně zvíšíte když si vsadíte. Zdar
Nebo co řekl kámo svojí mladý když přišel ůplně v nákalu ona se na něho podívala a von zahlásil:
No co je ty si tady spíš jak princezna na hrášku a já tady bojuju s drakem.
Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.
Nebo kámoš v hospodě na chodbě u hajzlu procházel jeden týpek a von na něj : neviděl si Šlachtyho (jeden kámo) on: jo viděl je venku a kámo uplně nečekaně : hej tak pro něho skoč dokud si přezutý a tak za 20sekund přemýšlení se zeptal : já sem to fakt řek? tak 5 lidí se nemohlo zvednout ze země masakr
Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.
jen z doslechu od kámoše, ale náser: stará jeho kámoše prej šla na naky diskárně na hajzl a on na ní před nim čekal....no a pak vylezla a von na ní: "Sralas?"
Mravenec je nejmenší sudokopitníček v čechách
Součet všech úhlú v trojuhelníku je tři)
Zdivočelé pitbulovce roztrhaly stádo ledních medvědů
My si nebudem moct rezervovat stul,pro nás tam staví klec
Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé