Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vsechny. Nevím kde se s tim mam obratit tak to pisu sem pre mi to pripada nejblizsi tema. Hledam a nemuzu najit tema kdy sklidit.. Muze mi nekdo rict kde to je nebo Zalozit neco takoveho? Dik
Původní příspěvek od Sandman Zdravím vsechny. Nevím kde se s tim mam obratit tak to pisu sem pre mi to pripada nejblizsi tema. Hledam a nemuzu najit tema kdy sklidit.. Muze mi nekdo rict kde to je nebo Zalozit neco takoveho? Dik
Mno já přišel na podzim na poměrně dobrý způsob rychlosušení, ale otázkou je nakolik je pro masy dostupný.
Základ je mít doma remosku. Ve zkratce je to taková zapékací mísa s tím, že teplo tvoří ta vrchní část, kterou se to přiklápí. Stačí pouze zapnout tu vrchní část, položit držákem naspod a dát naň nějakou podložku(talíř, já použil pánev na palačinky) a na něj položit paličku(y). Do deseti minut je usušeno a abych řekl pravdu, tak nějaké vyložené ztráty na chuti se nekonají.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Přesně tak, taky jsme jednou z nouzovky po sklizni zkoušeli s kámošem sušit v mikrovlnce. Výsledek byl ten že nejdřív když sme to po nějakým čase vytáhli tak to bylo ještě takové polosuché, tak sme to tam dali ještě na chvilku. Vznikla nakonec z toho taková sušina o ničem, na rozdrolení na katr a do špeka nic víc.... Chuť: totálně nahořklá, nedalo se to vůbec hulit, takže 100% je lepší sušit přirozenou formou, než takhle.
osobne neodporucam mikrovlnku, zmeni to chut a strukturu byliny, pripadne naberie pachy z mikrovlnky, ...prirodzene susenie - za 10 dni je vo vetranej mini susiarni obsah použitelny
...no co se tady člověk ještě nedozví...hrůza...myslel jsem že tato degradace kterou si konopí rozhodně nezaslouží skončila naším pubertálním věkem 15-16let kdy jme takto prznili květiny většinou techniky nebo někteří díky neznalosti i samce...katastrofa
..dle mého názoru neexistuje situace potažmo důvod proč toto dělat at už s 1 kg nebo malou paličkou..ještě nikdy za dlouhá léta se mi nestalo že bych potřeboval takto"rychle"..a "špatně" sušit a ochutnávat trávu at už po sklizni nebo během pěstu a NIKDY!se mi nestalo že by hulení nic nedělalo nebo nechutnalo...bez výše uvedených hloupejch experimentůse sušením..
..kámoši vám rádi nákej matroš na pohul u sklizně jistě dají..není tedy důvod proč takhle prznit..
..a kdy ž už chcete hulit u sklizně svou trávu tsk týden před střihněte větev a ona vám do kosy uschne 100%..a s posr...mikrovlnkou(no fuj)..se to nedá srovnat, navíc bude model ne úplně zralý a dá vám hight...a mr.Sinuet is dobrou chutí..víme?
..at to roste čao
V mikrovlnke sa neoplatí sušiť, stratí sa veľa THC, lepšie je šišku zostrihať na drobné kúsky a nechať vyschnúť na pár hodín, týmpádom sa oveľa rýchlejšie vysuší a zachová si pomerne dosť THC.
to vakuum, jak psal borec ze začátku, je moderní a šetrná cesta vysoušení. tzv lyofilizace je top metoda. rozhodně lepší než mikrovlnka. kdo ma doma vakuovou pumpu nechť ji zkusí použít a evakuovat brk. rozhodně ho to neroztrhá jak usuzoval ten druhý borec 😂. Další možností jsou exsikatory. Je to nadoba se sušidlem,které pohlcuje vzdušnou vlhkost a váže ji na sebe. Nechemikum a nefyzikům obyčejného zaměstnání nezbyde než čekat nebo mikrovlny. Ale kdo má přístup k moderním fyzikálním hračkám, má o starost méně. Šluku zdar.