Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zasel jsem White Skunk od Sensi, jedno semeno vyklíčilo cca po 14 dnech, ostatní jsem vyhrabal a zkusil dát na mokrej toaleťák, tak snad se ještě nějaký chytí... jinak dost bída :-( ale napsal jsem jim to mailem, tak uvidíme, jak se zachovaj, snad nabídnou nějakou náhradu.
Jinak domácí ganja 4 roky starý semena klíčivost 100% za 3 dny byly venku, takže že bych něco dělal špatně, to určitě ne.
Zdravím všechny growers.Objednal jsem si semena od sensiseeds a po 28 dnech mi nic nedošlo.Platba jim došla.
Co si o tom myslíte.
Přijdou nebo nepřijdou?
Cau ,ja som posielal peniaze do Sensi Seeds v obale od cd a pridal som list s prozbou aby tie semiacka dali do toho obalu a poslali to tak a uplna pohoda dosli zhruba za tri tyzdne.
Ja si myslim, ze sensi seeds su običajny komerčny srači. jack herrer velky propagator marihuany, a oni predavaju odrodu pomenovanu po nom za 150 eur/10 semen.fuj.Najviac ma aj tak neasralo ze predavaju Marley´s collie (Marleyho trava/ co je Jamajska ganja x Afganistan to co ma byt???? co ma bob marley spolocne s afganistanom ?? mala to byt nejaka pekna povodna sativa,hoci slabsia ale mal tam byt velky kus hystorie. fuck off sensiseeds. nekupim od nich nič.fuj komercia v marihuane, obycajny priemysel
hele taky vyprodukovali nektery moc zasadni a prevratni odrudy minulejch desetileti tudiz zaslouzi respekt. a vubec, dival si se nekdy na kvalitu vs ceny jinejch banek? jako nerikam ze sensi by vysel zrovna jako vitez tohoto testu pac jsou prinejmensjim hodne drahy, ale hele kvalitu maj na urovni a dal je to uz jen o tvym soukromym pohledu jestli ses ochoten platit tri tisice za genetiku. nekomu to pride premrsteny, jako treba mne pride platit dvacet tisic za blbyho cokla, jeste k tomu takovy to prditko do kabelky. ja bych za tu dvacku treba poridil herera a rozentaluv superbud a pak naky dyzly a kushe a mel kupu toho nejlepsiho huleni na planete a par sudu piva k tomu, taky ti ten cokl za 8 let umre a dobrou matku (nebo dobrej pupik vod piva) podrzis i dyl ne?
ps jo a s tim pojmenovanim hele podle mne jenom hledas zpusob jak trosku na tu sensi zautocit. nazvy se ganji davaj hodne volnym zpusobem a ne vzdycky ma byt ulohou nazvu modelu plne pokryt jeho geneticky puvod - tudiz mi u jamajsky perly staci jeji polovicni jamajskost. a taky ten herer - to uz je od tebe j.d. vazne premrsteny - nesmis zapomenout jak takovej model vznika - voni to nejprve slechti tedy venujou tomu cas penize lidi fabriky a tak dale a pak jenom najdou neco velkeho nebo slavneho po cem to pojmenujou, ten vyvoj ale musi zohlednit do ceny semen. mne pride treba mnohem divnejsi kdyz si takovy soma vypujci nazev diesel a da ho smemu new yorkskemu modelu, jesteze je NYCDiesel takovy fajn huleni tak uz ho ani slovem nepomluvim, ale hele to pak muzu vzit ledajakou sativu a zacnu ji rikat haze a bude to moje top odroda? (s cizim nazvem)
"Cannabis will take you through times with no money,
much better than
money will take you through times with no cannabis"
Já u nich párkrát objednával a pooda deset semen všechny krásný velký po 2 dnech lezli klíčky a 7/10 krásný samice se super palicema byl to super skunk a fakt luxus ale drahej
zdarek Groweři no ted poslední dobou mám chut sázet do skleníčku nějake kvalitní lahudky rád bych si poslal z netu ale přiznám se mám strach za 1. že nic nepřijde za 2 že to bude plesnivi nebo tak a za 3 že to bude nějaká mrdka semeno prosím vás poradil by mi nekdo kdo už má stímhle zkušenopst ? možná bych odkoupil aj do vas jestli by mi nekdo nabýdl pár semen nějake kvalitky děkuji za odpověd !
a to si obednaval primo na sensiseeds.com????? jestli ne tak te muze vosirat ten zprostredkovatel, (me prisly seminka od sensi v katronovym obale a nebylo poznat podle niceho ze tou sou seminka, pak tam byla zalepena pevna krabicka a v ni desky s umelohmotnym prostorem pro semena, ten byl zavrenej s peceti)
minulej rok na jare to bylo, kdy si to kupoval ty?
Čest lidi tak jsem se rozhodl poslat si z sensiseeds.com SHIVA SHANTI II a SENSI SKUNK semmena. Měl už někdo zkušenost s těmito odrudami ? kdyz tak napiste dik
Mno tak to neříkám nic mooc pěkné až se mě tím motaj chutové pohárky snad jen nebude vadik kdyztakový poklad bude ve skleniku jinak bych se chtěl ještě zeptat esi někdo nemá nějaká semena noname co jich ma dost a nechtel by par poslat postou ... kdyz tak dejte vedet diky