Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vypada to vyborne:
Celý měsíc září by měl být teplotně nadprůměrný, a tak se můžeme těšit na hezké babí léto. Právu to řekl v úterý Vladimír Seifert z Českého hydrometeorologického ústavu v Praze.
1.9. 07:27
PRAHA - "Do 20. září budou ještě teploty vystupovat i k 26 stupňům a až v závěru měsíce se výrazněji ochladí. To už bude pozdrav podzimu," řekl Právu Seifert.
Od 1. do 10. září by mělo být jasno až polojasno, jen krátce oblačno s přeháňkami a bouřkami. Denní teploty 20 až 26 zpočátku a na konci dekády 17 až 23.
Od 11. do 20. září se očekává polojasno, přechodně oblačno, místy déšť a přeháňky, ojediněle i bouřky. Denní teploty 17 až 23, v místě se slunečním svitem 20 až 26 stupňů.
Od 21. do 30. září by mělo být zpočátku polojasno, později oblačno a déšť. Denní teploty 16 až 22, později 13 až 9. A jak bude v nejbližších dnech? Po chladném úterku a středě se má oteplit. Postará se o to teplý vzduch od jihu. Jestliže dnes vystoupí odpolední teploty jen na 17 až 21, ve čtvrtek by to mělo být 20 až 24 a v pátek dokonce 23 až 27.
Ranní teploty už ale budou nízké a budou se pohybovat v rozmezí od 11 do 5 stupňů. Teplá bude i sobota, kdy se očekává skoro jasno, na jihozápadě republiky ale oblačno s přeháňkami a teplotami 22 až 26 stupňů. Od neděle do středy by pak mělo být polojasno, ve druhé polovině období oblačno s přeháňkami a bouřkami. Odpolední teploty nejdříve 20 až 25, postupně 18 až 23 stupňů.
tag jag sem ze začátku nadávala, tag ted už snad můžu s klidnym srdcem hlasovat pro dobrou úrodu, jen pár kytiček by ještě chwilu potřebovalo
ve středočeském kraji je též krásně
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Sklízet až v říjnu je největší píčovina. Dyk už začíná pomalu mrznout!
Ale co mam dělat dyž to nechce zrát dříf...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
tak sorry - po přehodnocení situace mohu říct že na p**u to není, jen mě trochu kakalo jak furt prší ale dneska sem to sklidil takže už je mi počasee wenku putna
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.