Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Škoda jen, že jsem nevyfotil i už udělaný mlíko. Bylo by vidět jak je krásně bílý, žádná stopa po zeleni. Dokonce i chutnalo jako normální mlíko. Účinky sem ale nepociťoval, protože jsem ten den shodou okolností už jedno mlíko měl a to mě docela rozsekalo, takže sem neměl chuť na další a dal jsem si jen velmi málo
No, tak 3 ze 3 mých Californií jsou samci mám kurva zasranou smůlu. Kámoš mně ale naštěstí dal jednu kytku jeho, což je taky CA a je to samica, už kvete. Zbývají mně teda dva time + jedna California. Nutno podotknou, že TIME, oba, mají nějaký svilušky, nebo podobnou havěť.
Uvařím z nich nějaký žrádlo (ze samců). Ale sere mě to jak sviňa.
Fotky těch zasranců dodám později. bye
Samci sou kurvy!!!!:-( Fakt chápu jek tě to muselo nas..t, když tam chodíš staráš se o ně a oni s eti pak odvděčí ti že sou SAMCI!!!! Navíc letos sem se s nima taky dost potýkal - nejvíc mě vytočil ten co si ho piplam na zahradě, ten dostal péči jakou by mu nedali v pražský botanický a pak na mně z ničeho nic vystrčí KOULE!!!!!!
Cejtim s Tebou:-(
to maš smulu že maš ty samce akorat ja uš 3. rokem mam smulu že mi nevyrostla ani jedna samica a to jsem tto měl ve skleniku nadherny kytky ..(opravdu se větve lamaly velkou zatěži) ale hle samci mliko bylo ale necitil jsem žadny stav asi špatně udělane nebo co škoda..
jestli se podaři připojit foto tak to je moje letošni v květinači .foceno před 1,5 tydnem ..
to maš smulu skoro jako ja akorat ja mam větši že uš 3 rokem mi rostou samci ! minule jsem měl 3 rostlinky ve skleniku byli tyk velke že se mi lamaly větve . dělal jsem mliko (asi jsem to blbě udělal ale nevim co jsem na tom skazil 1 a pul hodiny vařeni v tučnem mlíku . jinak letos sem daval do foliovniku do květinače a hle samec .. smula no a venku mi to polamala vichřice tak o5 nic ..prosim kdyby ste byli te lasky a poradili jak zvyšit procento uspěšnosti v rustu samic bylo by to COOL..
pokusim hodit fotky toho jednoho samce .. pokud to nebude vadit .
futeW čim si to hnojil a kdy jsi to sadil .. by mě zajimalo
Nininec: Hnojil jsem slepičákama. Do květináčku na předpěstování jsem sadil přesně 16.4.2004. Ven jsem přesazoval 9.5.2004. Já mám na samce taky smůlu, neboj. Minule sem jich měl taky jak nasraných Letos ale jedu do Hollandska (snad to vyjde), tak si tam asi budu muset koupit feminizovaný semínka. toť má jediná naděje.
Time: A je tak tvoje kytka určitě samica? Ta má byla taky fakt pěkná, velká košatá, druhá byla zase takovej keříček a třetí byla hnusná a rostla ve stínu té první. no a sou to samci všechny
Kytky jsou už v mrazáku a 9.8. se vaří nějakej pokrm. Kua nemám rád konopí jako jídlo, ale co s tím jinýho dělat
TIME: Sakra já se snažím ty podmínky vychytat, ale taky se snažím vychytat poměr bezpečnost a kvalitu místa a to prostě k sobě většinou dost dobře nejde. Letos sme si našli místo, který vypadá fakt dobře. Poměrně dost slnka, dobrá půda. Můj kámoš co to pěstuje se mnou měl ze čtyř kytek jen jednioho samca, zbytek samice. Já mám ze tří kytek tři samce. To bude spíš smůla
o na tvoje kytky (fotky) se těším. Uvidíme jak se ti vede.
Když už sme u toho nevíte někdo (pokud to tady čte víc lidí) jakej nej přípravek na svilušky. Já vím je to tady mnohokrát, ale já bohužel poslední dobou těžce pracuju a na PC nemám vůbec náladu Ještě že zítra s tou prací končím, meruňky mně už lezou krkem. V pátek nafotím tu moju jednu samičku
Dneska jsem se byl podívat na pole. Kámošova kytka (největší) byla zlomená. Otázka je zda byla zlomena záměrně člověkem či zvířetem, čí nezáměrně zvířetem. Košatej vršek ležel vedle. Přeříznutý to nebylo, spíš to vypadalo na to, že to něco ukouslo. I hope...
Nicméně letos mě trošku pronásleduje smůla. Zhruba z deseti kytek který jsem si předpěstoval, do téhle doby přežili už jenom dvě. Jsou to kytky od Timea, čímž se trošku omlouvám, že se k nim přistupoval zezačátku trošku zdrženlivěji . Teď jsou sice trošku menší než mohly být, ale velikost není vše Jen jedna kytka z čeledi California Orange mně zbyla a ta je napůl s kámošem. Vrátil jsem mu ji, protože se mu stalo výše uvedené. Mno foťák jsem dneska s sebou neměl, vyfotím příště. Ale vězte, že Californie už zvesela kvetou a jeden time jim dýchá na záda. druhýho timea tato fáze zatím čeká.
Mno su trochu zhulenej a v ledničce se povaluje skvěle studenej těstovinovej salát od mýho otiecka. Takže to du prozkoumat
Mno tak oba dva tajmíci jsou holky, teď už je to jasný.
Začal kvést už i ten malinkatej, o kterým jsem si myslel, že v žádným případě nepřežije to nešetrný zaštípnutí lesní zvěří.
Na prvních dvou obrázcích je větší time. Na druhých dvou je ten menší "zakrslík"