Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4 hYp3r & BohouR
Jo už je to dýl ale stejnej problem sem tu taky řešil (schránku sem měl furt plnou jenom Groweru). Vypnutí nepomůže, a když sem to chtěl nějak zrušit přes ten mail tak (možná mojí blbostí) sem tam něco máčkl a nejenom že mi nepřestaly chodit maily ale ještě navíc se mi vymazaly fšechny objednaný témata od počátku věků
Nějak sem už pak neměl náladu se s tim srát dál a jednoduše sem změnil mail na uznechcimaily@cokolif.cz
A je klid...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
skoda ze aj na groweri nefunguje podobny system ako napr. v europskej politike - ^urobis pruser, daj si odchod^... ked niekto predava shitne semena, smeli, a navyse este neposiela tovar(!), a na druhej strane ked uraza clenov, je vulgarny atd. tak tu nema co robit, odhliadnuc od toho ze ma 15 rokov (aj ked rozumu na 20 )
teraz trochu matiky - isty clen tu predava semienka radovo po 500 kacek 10 ks, zaroven u neho viac ci menej uspesne nakupilo viacero ludi... lahka matika - 500 krat pocet zakaznikov (nebolo ich malo) je niekolko tisic, moj odhad... zaujimalo by ma kolko z toho islo na podporu serveru, ha? ved iba pomocou neho si tie prachy zarobil ... su tu ludia (patrim medzi nich) ktori prispeli na server, a to vyhradne za informacia, ergo tu nezarobili predajom ani korunu, tak cim si pomohol ty, ked tu z ludi tahas ojebmi peniaze?
necem to dalej riesit lebo som zaujaty, uz som sa o to raz pokusil a hovno z toho, nakoniec som ja bol ten zly, tak tu to mate... hafo duplicitnych for, smeliny atd. iba rozumu co ma za 20 rocneho tomu sa hovori zivit si na prsiach hada
to Tutti Frutti...Ked tu nemaju co hladat taky ludia co nadavaaju na druhych a oblbuju tak sa ta pytam:
CO TU ESTE HLADAS?????????????????
to K_Q...Co sa tyka tych robosovych semien je mi jedno ako si to vyriesite,ale ja viem ze robos vzdy poslem kazdemu co ma!!!A ked sa nahodou aj stane,ze zabudne tak ten dotycni by mu to mal pripomenut!Ale je to jedno...a ze ma sitne semena tak to je teda totalny DRIST...este som sa tak nezasmial!
nejvic me sere, ze je g posledni dobou jeste vic zpomalenej nez driv, ze se tu lidi hadaji kvuli <I>-vinam a ze lidi co sem vlezou tak je jim zatezko kliknout na hledani a radsi misto toho napisou novej thread
jo a taky to, ze prispevky muzou psat i hosti a ze jich tady je najednou treba 60 misto toho, aby jich bylo treba jen 10 a kdyz by nekdo chtel postovat tak by se musel zaregistrovat
ale nevim k cemu tenhle thread je, kdyz ho nikdo z povolanych necte a jestli jo tak s tim stejne nic nedela...
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
ja by som navrhoval zriadit forum pre tych clenov, ktory su spolahlivy, dovercivy, proste ludia ktory nepodrazia a nie ziadna dYLA. Napad to je dobry, ale chcelo by to vychytat muchy
kam se poděl thread Nedůvěryhodní členové? vedla se tam celkem zajmavá diskuze... a pak zmizel (doslova přes noc)
nechápu
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
...jo a presne tohle nechapu, jakej ma ucel pri zruseni uctu smaznuti prispevku zruseneho uzivatele? imho uplne zbytecny, thread (pokud se zrovna netyka osobni pestirnicky clena) klidne muze prevzit nekdo jiny. Hlaska "ucet odstranen" u prispevku kde jsem doufala najit potrebnou infosku, moc nepotesi a v mnozstvi vetsim nez malym muze promenit diskuzi v pekne surrealistickej monolog.