Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím přátele, přidávam fotku mejch pamiru.Ten v popredi mel tak 2,5x2,7 sirka vyska ,druhy v pozadi mel tak 2,2x2,2 plus z toho couhajici vrsky tak 25 cm. rozdilne fenotypy jak vix. Ty dve fotky ze tmy sou ty druhy kytky za mnou bohuzell tu prvni mi sklidil vítr
Ahoj Te Letošní out..Po stranách snicle Passion1 a uprostřed skunk1 x no name(ze semínka-vlastní kontrolovany oprc pred 2rokama)-vyska 2,5m-3m-presne nevim.Kytky nejsou vůbec hnojeny.
PS: je to 2010, známý daroval semeno z Laosu, které tam lidé běžně konzumují jako zdroj potravy, ideální doba dozrání tak prosinec-leden, v ideálním případě věřím že by dala 2-3kg, takto to celé shnilo pod sněhem
PPS: mám ještě nějaká semena, podaruji kdyby měl někdo zájem třeba indoor
Tak já taky přidám
Letošní G13 HAZE regular od barnys farm
Vlastní selekce vlastní klon
Hnojeno 3x za celou dobu AN áčko béčko a ted dostávají navíc bigbud
Sklizeň bude celkem pozdě ale věřím …
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Původní příspěvek od Carllito Tak já taky přidám
Letošní G13 HAZE regular od barnys farm
Vlastní selekce vlastní klon