Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď byly deště vychr 3 dny já kytky v květu, kytky popadané, ale pohoda šechny kytky povyrostlé šišky o půl až třištvrtě větší, tak si myslím jak je dobré vsáknutí vody do země. a dešťová voda je skvěle okysličená, tak to roste suprově
četl jsem, že by se mělo občas vystřídat hnojivo čistou vodou. Jsem teď ale v půlce květu a rostliny potřebujou vydatnou stravu. Substrát je plagron grow mix. Dostávají 1 ml plagron PK, 5 ml biobizz bloom, 1 ml green sensation a 1 ml AH enzymy.
Co myslíte, mám jim teď dát jen vodu s enzymama, nebo ještě pokračovat v nepřetržitým hnojení?
Určitě podle mojicj zkušeností je dobré hnojit podle tabulek tak jak to má biobizz,taky používám tyhle hnojky a po 14-ti dnech nákvětu kdy už začali nabírat a po týdnu stagnovat,jsem jim dal dešťovou vodu a po 24h jsem zpozoroval mikropryskyřici na malých lístkách.
Jen se tady pořád mluví o těch enzymech,tak pokud tady někdo zkušenější si to přečet,tak bych byl rád,aby se k tomu vyjádřil
.....jet podle tabulek a občas jim dát čistou a potřebují enzymy-či ne?
Díkes tady...
dělá se to hlavně kvůli zasolování rostliny a hlavně v hydru- přestane žrát hnojiva a cucá jenom vodu, tím se ti zvedne EC postupně. Jedu hydro a jednou za čas jim dám jen čistou vodu a je to jen ku prospěchu.
a teoreticky taky by jste určitě nechtěli pít celý život jen pivo/džusíka, co?
zdravím pánové. Pěstuji v kokosu a vodu dávám jednou za 3 týdny a to pořádně,jednou týdně enzym. jinak nedělat žádné experimenty a držet se předepsaného dávkování.Peace
Zdar. Podle mě je dobré hnojit na střídačku. Jednou hnojky a další zálivku voda + Enzimy. Vychází mi to že za týden dostanou jednou hnojky a jednou enzimy s vodou. Rozhodně bych enzimy nevynechával! Používám hnojky od plagronu + hlína. Můj názor. Čau K.
já teda jedu v kokosu s metropy a k tomu přidávám ATA-clean, který zabraňuje zasolování, tak nikdy kromě flushe nemusím dávat vodu.. a taky samozřejmě udržovat celou dobu nízké EC a nemusí se vůbec střídat voda s hnojivy..
Původní příspěvek od Silent Bob Zdravím, rád bych se zeptal jak zalévat, když přendám naklíčená semínka z vaty do hlíny. Nechat vyschnou neboudržovat vlhkost? Díky
Growgh
Do substrátu udělej dirku 1-2cm podle dýlky klíčku,zalej bez semínka malým panákem vody,ph cca 6,nech trochu vodu vsáknout a vsaď semínko,opatrně zahrň aby vršek semínka bylo jen několik mm pod substrátem a "cítilo" teplo zezhora od zářivky..Do 1-2 dnů by měla být rostlinka venku..Zalejvat první týden- dva střídmě a menším množstvím,udržovat substrát jen vlhkej,žádný bahno
Pak jak postupně kořeny jedou květináčem dolu,zvyšuj množství zálivky tak,aby se voda po zalití dostala až ke dnu květníku..Před další zálivkou nechávej vždy substrát proschnout..